- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
yaaa valla yazarken ben de aynı şeyi düşündüm, şimdi kızlar takılır buna dedim :))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa valla yazarken ben de aynı şeyi düşündüm, şimdi kızlar takılır buna dedim :))))))
buradan atma ama tatlım özelden atalım bari, deşifre olmayalım durduk yerde :))))))Foto atabilsem atarım bugün bile de bi sorun var atılmıyor
İyi benim temizleme solüsyonunu attım en son bebe yağı alayım bariben de makyaj temizlemede bebe yağı kullanabiliyorum ama onu zaten tüm vücudumda yıllardır kullanıyorum ve kıl tüy çıkarmıyor...
Tamam öyle yapalım iyi fikirburadan atma ama tatlım özelden atalım bari, deşifre olmayalım durduk yerde :))))))
Sorma canım boşuna takmadık adını :))
ben dün lorealin temizleme losyonunu aldım..loreal temizleme ürünlerini çok seviyorum,hafif ve amaca uygun oluyor.migrosta %50 indirim var 11.90 a mı ne geldi, şiddetle tavsiye ederim, bugün tüm gün aşk yaşadık kendisiyleİyi benim temizleme solüsyonunu attım en son bebe yağı alayım bari
Hahhaha her yerinin mi ama olmaz ki bu kadar ya :))) kıskanıyorum ya. Benşm gibi pespaye birini de heveslendir :))))diyorum ya her yerimin kremi farklıdır :)))) duştan çıkınca 1 saat kremlenme faslı :)))) hep işsizlikten bunlar,bana bakmayın siz :))))
her yerimin :))))))Hahhaha her yerinin mi ama olmaz ki bu kadar ya :))) kıskanıyorum ya. Benşm gibi pespaye birini de heveslendir :))))
Bana da yollayinTamam öyle yapalım iyi fikir![]()
Bu bakim olayı bende dönemsel:))
Bazen diyorum çoluk yok çocuk yok ilgilen kendinle. O dönem hergun fonlu saçlar, güzel kıyafetler, takilarimi bile akşamdan hazırlayıp yatmalar
sonra bir dönem offf yine işe gidiyorum diyip ne bulsam giymeler şeklinde gidiyordu.
Burada minimal yaşam topigini okudum bir ara, o zaman dolabını elden geçirdim. Herşeyi birbiriyle giyilecek şekilde astım. O zamandan beridir daha iyiyim. İse biraz daha geç saatte gitsem daha bakımlı olacam da sabahlari kahvaltı daha onemli:))
Sürekli cilt ve vücut bakımı yapıyorum, kuaförü değiştirdiğimden beridir saç bakımı da yapıyorum düzenli.
Makyajla pek aram yok cildim fena değil. O kadar kreme para verdikten sonra:)))
Ama daha çok vaktim olsa daha bakımlı olmayı isterim tabi
3 ümüz birbirimize yollayalımBana da yollayin
Bende bişeyi alırken çok araştırma huyum var en iyi ürünü ararım. Şimdi iyi bir fondöten arıyorum bakalım. Karar veremedim. Elimdekinin tarihi geçti. Y. Rocher vardı memnundum ama kullanma tarihi kısa 6 ay. Çok kullanmadığım için daha uzun süreli bişey arıyorum
Bizde piremmmmsees genlerde var, anne tarafından:))evet şekerim sende de bi piremseslik sezinliyorum zaten ben..saç bakım yağları, maskeler falan, benden pek kalır yanın yok senin de
3 ümüz birbirimize yollayalım
y.rochr içeriği temiz ben de kullanmıştım daha önce...
günlük ben pek kullanmıyorum.flormarın cc kremini kullandım, çok memnun kaldım,renkli nemlendirici formunda...hala da kullanıyorum dışarı çıkarken... ama estee lauderin fondotenini çok övüyorlar merak etmiyor değilim....çalışıyor olsam alırdım kesin...
:))) zaten kokoşluk azıcık da anneden geçiyor..benimki de öyledir...Bizde piremmmmsees genlerde var, anne tarafından:))
Anneme giderken iki gün önceden bakima alıyorum kendimi, kadın söyleniyor yoksa
Yok paran mi yok ( bir dönem gerçekten yoktu, kaç yıllık annem soylemesem bile anlıyordu), bir sorun mu var, kaç yaşındasın daha kendine bak, cildine bak.
Bunları duyup cevap verecegime ben de yapıyorum işte kendi capimda birseyler.
Ben makyaj malzemesi pek kullanm ama maybeline ve lorealin bb kremleri var onlardan memnunum, note fondöten güzel bir de
Geçen note ye gittim. Suratımdan nasıl denir kustu yani fondöten. Pütür pütür oldu. Nemlendiricili denedik olmadı yine yoksa bende dokusunu filan beğendim kapatıcılığını da ama olmadı yaniBizde piremmmmsees genlerde var, anne tarafından:))
Anneme giderken iki gün önceden bakima alıyorum kendimi, kadın söyleniyor yoksa
Yok paran mi yok ( bir dönem gerçekten yoktu, kaç yıllık annem soylemesem bile anlıyordu), bir sorun mu var, kaç yaşındasın daha kendine bak, cildine bak.
Bunları duyup cevap verecegime ben de yapıyorum işte kendi capimda birseyler.
Ben makyaj malzemesi pek kullanm ama maybeline ve lorealin bb kremleri var onlardan memnunum, note fondöten güzel bir de
fondöten kusma yapıyorsa cildin nemsiz kalmıştır..bence nem dengesini sağlayacak baz sürmelisin altına canım...Geçen note ye gittim. Suratımdan nasıl denir kustu yani fondöten. Pütür pütür oldu. Nemlendiricili denedik olmadı yine yoksa bende dokusunu filan beğendim kapatıcılığını da ama olmadı yani
Evet canım farkındayım nemsiz. Benim pek krem sürme alılkanlığım yok. Hep unutuyorumfondöten kusma yapıyorsa cildin nemsiz kalmıştır..bence nem dengesini sağlayacak baz sürmelisin altına canım...
Ahh ahh önceden ne kitap okurdum. Kaç senedir şu okullarla uğraşmaktan kitap okumayı unuttum. Kafamda almıyor eskisi gibiKızlar eşim hasta uyudu hemen, bende kahvaltılik atistirdim. Dusumu aldım, güzelce kremlendim. Makinada çamaşırlar yikaniyor.Biraz TV karşısında keyif yapicam. Oje surerim.
Sonrada bir çay koyar yalnızlığın sesini dinlerim:)))
Kitap aldım ama okuyamayacagim. bu aralar işler yoğun bütün gün ekran başında özlerim agriyor. Haftasonu başlarim artık.
Garnier kağıt maskeleri kullanırsın belki. Ben her hafta yapıyorum hem pratik hem de çok iyi geliyorEvet canım farkındayım nemsiz. Benim pek krem sürme alılkanlığım yok. Hep unutuyorum