- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
gel canım,hoşgeldinkizlar bnde aktif olmak istiyorum bu topiktee cok tatli geliyor dialoglariniz.ilk actigimda ceyiz topigindeydim hep 6 aydir bebek dusunuyorum bebis topigindeydim 1 aydan fazladir girmiyorum pek orayada.sizin sohbetiniz cok hos masAllah K kahvemsi mutluluk Z zeyneprerdamla cikolata
hosbulduk insAllah dört gözle bekliyorum vallagel canım,hoşgeldin
ben çok çok aktif olamıyorum ama her gün gelmeye çalışıyorum yine de...
bebişin de sağlıkla gelir inşallah
Olur inşallah, sağlıkla gelsin de..hosbulduk insAllah dört gözle bekliyorum valla
Hoşgeldin canım. Allah muradına erdirsin inşallahkizlar bnde aktif olmak istiyorum bu topiktee cok tatli geliyor dialoglariniz.ilk actigimda ceyiz topigindeydim hep 6 aydir bebek dusunuyorum bebis topigindeydim 1 aydan fazladir girmiyorum pek orayada.sizin sohbetiniz cok hos masAllah K kahvemsi mutluluk Z zeyneprerdamla cikolata
Canim mesaj yazdığımız kutunun altında dosya yükle var onu tıklayıp seciyorsun galeriden fotoyu.Kızlar buraya nasıl foto atılıyor bilen var mı? Geçenlerde bişey atacaktım yapamadım da aklıma geldi sorayım dedim
Yok benimkindr olmuyor o zaman :SCanim mesaj yazdığımız kutunun altında dosya yükle var onu tıklayıp seciyorsun galeriden fotoyu.
Canim kk nin özelliği o, mutlaka vardır.cevapla butonunun yanında ne var?Yok benimkindr olmuyor o zaman :S
var dosya yükle kısmıda galeri açılmıyor telefon ayarlarına bi bakmam lazım sanırımCanim kk nin özelliği o, mutlaka vardır.cevapla butonunun yanında ne var?
Dosya yükleyi tıklayınca böyle bir şey çıkmıyor mu?var dosya yükle kısmıda galeri açılmıyor telefon ayarlarına bi bakmam lazım sanırım
Yok sanki hiç basılmamış gibi. buton sarıya dönüyor sadece. Bişe çıkmıyo ama
Aaa anladım canım, öyle pencere çıkması gerek...Yok sanki hiç basılmamış gibi. Pembe buton sarıya dönüyor sadece. Bişe çıkmıyo ama
Belki foto erişimine kapalıdır bi telefon ayarlarını kurcaliyim bakim. Telefonuda alalı çok olmadı herşeyini çözemedim daha.Aaa anladım canım, öyle pencere çıkması gerek...
Belkide canim, ben de hiç anlamam kiBelki foto erişimine kapalıdır bi telefon ayarlarını kurcaliyim bakim. Telefonuda alalı çok olmadı herşeyini çözemedim daha.
Sağol canım en azından nerden yapıldığını öğrendimBelkide canim, ben de hiç anlamam ki
Rica ederim tatlım, cozebilseydik keşke.ne fotosu atacaktın sen?Sağol canım en azından nerden yapıldığını öğrendim
Bi dinlenemedin canım be.. Allah kolaylık versinKızlar yarın aksam babamin bende kalma durumu olabilir. Yemeği yedik, simdi temizlik yapmam lazım. Bir yandan çamaşır, öbür yandan bulaşık makinasını da calistirdim. Bu gece uzun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?