- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Aynı yolda kesişiyoruz desene canımAma biz de yazın 200 TL klima icin elektrik parası ödüyoruz (((
Geçen yıl rekorum 515 idi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı yolda kesişiyoruz desene canımAma biz de yazın 200 TL klima icin elektrik parası ödüyoruz (((
Off offffff Allah kolaylık versin kuzummmAynı yolda kesişiyoruz desene canım
Canım benim listem yoktur ben 8.aslında haftalık yemek listesi olusturmaliyim. ama bazen esim yemege gelmiyor ertesi gun yiyoruz kalanlari. siz nasil yapıyorsunuz yemek durumlarını.
Beni sormamisssin ama yazayım. Ev iş güç tatil yaklaşsa da yoğunluk devam. Ütü var annnem yapmamış tam besgundur giyeceğini giymiyom bir gün daha gitmeyim . İsinde kolay gele bacımkızlar hiç sesiniz çıkmıyor bugün
hadi Z zeyneprer kutlama yapıyor :) sizler neredesiniz
damla cikolata sen ne zaman sahalara döneceksin acaba
ben bu akşam da mesaideyim
yine soğuk, yine üşüyorum ve çok açım
gidip kendime yiyecek bir şeyler alacağım ama o kadar soğuk ki çıkasım yok, tam bir kısır döngü
bir sürü de işim var
Allahım sen yardım etttt
yani anladığım kadarıyla kv sizinle tek zaman geçiriyor. Yani kp veya başka yakında torun vs yok . O yüzden yinede mesafeni güzel ayarlamalisin zaten kocasız genç kv ler çok tehlikeli benimki öyleydi ve nitekim başardı yuva yıkmayı. Çünkü zamanla eş bak bak annnem çocuk için çabalıyor sende işten gelip bir Güleryüz gostermiyon kadına moduna buridu. O dedikçe ben terslendim derken kendimi çok çok mutsuz etttim. Ya mesafe koruyacan yada acaip geniş olup rahatsız olmayacan bacım. Aman aman bacım nickin gibi her daim mutlusey yasayasin. Ama evlat senin ona en güzel yönü sen verirsinya aslında tutumumu belirttiğim hali bu önceden herşeyime karışıyordu. şimdi biraz uzak duruyor. ama dengeyi kuramıyor çok seviyor ama onun sevmesi de aşırı nefreti de aşırı. ben hiç öyle değlim mesafe severim. çocuğa verdiğim yemeklere kadar karışıyordu. bakıcısı var ama kv de başında duruyor. gelme diyemiyorum. kv nin bizden başka kimsesi yok genel olarak hayatı biziz zaten çocuk dışında kv problemim var genel olarak. bu kadar engelleyebildim. ilk evlendiimde her yere fln bizimle gelen biriydi. o gün ben her gün öyleyim anne dediğimden anladı zaten salak değil. sonra çekti gitti evine. eşim olmasa ben daha neler yapıcam da. eşim de bir öyle bir böyle . bir hak veriyor sonra sen kadına kötü davranıyosun diyor. kötü davranmayınca tepeme çıkıyor ama mesafesi yok.
süperBende oğlumun kreşi ile kendi öğle yemek listemle çakismasin diye ugrasiyorum
Böyle aileler favorim :)Canım benim listem yoktur ben 8.
30 arasi evde olmama rağmen yemegimi günlük ve iki üç tabaklık pisirim yada esim hazirlar dun mesela kuru fasulya yapmisti esim . Benim masam cok kalabalik olmaz oyle 3 4 çeşit olmaz yani arada istisna oluyor tabi . Yemek secmeyiz . Etli yemek yemeyiz eti tek basina tüketmeyi severiz .
Ben oğluma haftalik sebze dolma çeşidi bakliyat et kiyma balik tavuk tukettirmeyi tercih ediyorum tabi hergun çorbasi var onu yazmadım .
Bir kac yemek disinda yapımı zaman alan gibi onlari bir gun onceden yaparim
kucuk boy tencere kullanriim
Hic bir zaman iki uc günlük tencere dolusu yemek yapıp dolaba koymam .
O an aklima ne gelirse yaparim diffrizimden . Bazen tek makarna yedigimiz olur o gun ki aclik durumuna gore değiştir tabi
bizde haftalik herşeyden yemeye calisiriz
Bir gun aksam kahvaltısi olur bayat ekmek vatsa ya tost ya yumurtalı ekmek patetes salatasi yada kizartmasi vs
Bir aksam tavuk kiyma ya da et kavurma
Ben hic dusunmem yemek isini misafirim gelse bile bu konuda hep rahat oldum
Ben ekmek cok yerim kv hep ekmek ve yesillik olmasa gelin ac kalacak
Benim duzenim böyle tencerede ne piserse
Bacım seni diğer topikte gördüm, ondan etiketlemedim yoksa tabiiiiki de sen de takibimdesinBeni sormamisssin ama yazayım. Ev iş güç tatil yaklaşsa da yoğunluk devam. Ütü var annnem yapmamış tam besgundur giyeceğini giymiyom bir gün daha gitmeyim . İsinde kolay gele bacım
515 miii, İstanbul dimiAynı yolda kesişiyoruz desene canım
Tekirdağ canım..515 miii, İstanbul dimi
Rakamı görünce gözlerim yerinden cikti, geri geldi. Cokmus ya. Gerçi bekarken annemin evine 7 yıl önce 280 TL fatura geldiğini bilirim.
@sinirli_porsuk sen hangi sehirdesin
Hasta olup ilaca vereceğine mecburen yakacaksın, oraların soğuğu da sağlam soğuktur. Dikkat edin aman hasta olmayın canım.Tekirdağ canım..
Evet doğru gördün maalesef.
Önümüzdeki ay yine yükselir fatura, kış iyice geldi buralara.
Ayazı çok buranın ve kuru dondurucu soğuğu
Aynen bizde öyle düşünüyoruz açıyoruz kombiyi 3 aydır açık zaten :))Hasta olup ilaca vereceğine mecburen yakacaksın, oraların soğuğu da sağlam soğuktur. Dikkat edin aman hasta olmayın canım.
Kis çocuğu olmama rağmen, hic sevmiyorum kısi, soğuğu. Hep bahar olsa.
Eziyeti ayrı, masrafı ayrı. Isınması ayrı dert. Herkes evinde sıcacık oturabiliyor mu Allah olmayana yardım etsin
yani anladığım kadarıyla kv sizinle tek zaman geçiriyor. Yani kp veya başka yakında torun vs yok . O yüzden yinede mesafeni güzel ayarlamalisin zaten kocasız genç kv ler çok tehlikeli benimki öyleydi ve nitekim başardı yuva yıkmayı. Çünkü zamanla eş bak bak annnem çocuk için çabalıyor sende işten gelip bir Güleryüz gostermiyon kadına moduna buridu. O dedikçe ben terslendim derken kendimi çok çok mutsuz etttim. Ya mesafe koruyacan yada acaip geniş olup rahatsız olmayacan bacım. Aman aman bacım nickin gibi her daim mutlusey yasayasin. Ama evlat senin ona en güzel yönü sen verirsin
süper
Canım tek tek zorunlu ödemelerini not al öde. şu an zorunluluktan bozacaksın üzülme bir sonraki ay aha dikkatli olursunkızlar çok fena durumdayım maaşımı almama 8 gün var ve cebimde 40 tl var hesabımda 5 tl. mecburen birikimimdeki vadeliden çekicem. eşim 2ay maaşını alamadı önümüzdeki ay alacak. telefon faturasını da ödemeyi unutmuşum aramalara kapanmış sabah onu ödedim hiç para kalmadı
kv deyince beynime kan sicriyorçok haklısın. ne çok rahatım ne çok genişim. dün gelmiş söyleniyor bu ekmek kutusunun yerini değiştirelim burayı süpürmekten bıktım çok kırıntı dökülüyor diye. hiç cevap vermedim. herşeyi sahipleniyor. sana kim kırıntıları süpür dedi bırak kalsın allahım ya. başka hiçbir hayatı yok. sürekli ben gezicem turlara gidicem hiç vaktim yok diye söylenirdi güya çocuktan gidemiyormuş. alakası yok onu bahane gösteriyor. şimdi kapı gibi bakıcımız var gitsene nereye istiyosan? yok yine tepemizde.
Canım tek tek zorunlu ödemelerini not al öde. şu an zorunluluktan bozacaksın üzülme bir sonraki ay aha dikkatli olursun
günaydın canım, günaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese...Günaydın kizlar
Artsin artik biraz . Sonra da düssun. Ekonomi canlansin birazgünaydın canım, günaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese...
bugün vadelimin günüydü bankaya gittim, biraz para yatırdım..bankacım artık para yatırma altın al, şubattan sonra artmasını bekliyoruz dedi..kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir,duyduğumu paylaşayım istedim, siz de sorun bankacılarınıza isterseniz...
bu arada kendime güzel bir nemlendirici karışım yapmak üzere bepanthol krem,e vitamini ampul aldım,içine kayısı çekirdeği yağı da ekleyip günlük nemlendirici yaptım...
yüz temizleme için de bebe yağı aldım..kozmetikten biraz uzaklaşmak istiyorum bu sene....