Ders çalışıyodum kafa almıyo artık yatcam :S naptın kızzzz aylara böl bari hepsini birden almaa batarsın :)))Yaparsin zeynep staji bitirde kpssden alim iyi derler sosyalhizmetleri ama bilmiyorum.
Kizlar icimde sunlari alma istegi var maasda geldi ya biri birsey desin. 1 hardal kase
2 siyah triko elbise
3 siyah dizkapaga gelen cizme
Ve hattta abartirsam bordo bogazli kazak ve birde kadife siyah pantolon .ve. Yeterse atki....
Alllah zihin açıklığı versin bacım.Ders çalışıyodum kafa almıyo artık yatcam :S naptın kızzzz aylara böl bari hepsini birden almaa batarsın :)))
ayy canım muhakkak çok güzeldir. ama 3 çizme fazla değil mi.Yaparsin zeynep staji bitirde kpssden alim iyi derler sosyalhizmetleri ama bilmiyorum.
Kizlar icimde sunlari alma istegi var maasda geldi ya biri birsey desin. 1 hardal kase
2 siyah triko elbise
3 siyah dizkapaga gelen cizme
Ve hattta abartirsam bordo bogazli kazak ve birde kadife siyah pantolon .ve. Yeterse atki....
cizme elbise kombini ne bayılırım bende ama tutuyorum kendimiAlllah zihin açıklığı versin bacım.
Bir şeyi alınca bende kombin yapma durumu var
Hardal kaşe kaban istiyom. Yani modadann da eksik kalmayacak en az 200 de saçıma vericem rofleyecizme elbise kombini ne bayılırım bende ama tutuyorum kendimi
Canım anlaşılan çok harcayacaksın.Hardal kaşe kaban istiyom. Yani modadann da eksik kalmayacak en az 200 de saçıma vericem rofleye
Henüz harcamadim. BakalimCanım anlaşılan çok harcayacaksın.
Sen annenleri cagirsaydin olmaz miydiBugün anneme gidicez kadında uğraşacak ama gelmişken götürmemekte olmaz :S
Bi gece geldiler zaten illa oda çağırdı işte. Gidicez artıkSen annenleri cagirsaydin olmaz miydi
Aman işte akıl karı değil bu yaştan sonra hala okuyorum. 3. Üniversiteyi hemde. Maaşıma, derrce kadememe filan fark ediyor. Birde ilerde farklı bir branşa geçerim belki diye
Yok bende farklı sıkıntılar oldu. O yüzden tekrar okumam gerekti. Yoksa lisans mezunu lisans üstü yapmazsa farketmezTüm memurlarda 2. Ya da 3. Üni. Okuyunca böyle derece kademe ilerlemesi ve maaş fark ediyor mu
Belki annenle konuşurken laf arasında ne zaman gideceklerini öğrenirsin sen deBi gece geldiler zaten illa oda çağırdı işte. Gidicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?