BİRİKİMCİ HATUNLAR

evet 657 yim de bizimki mahalli idare biz kurum olarak karar aldik kimseye verilmiyor dediler.tekrar bi gidip sorucam tskler
o da enteresan bir durummuş. bence de bir sorup merkez teşkilatına da danışın olmazsa.

Kizlarrrrrrrr, ben de sizleri özledim vallahi..:))))
Yoğun bir kaç gün geçirdim, şimdi de temizlik yapıyorum evde.maille bildirim geldi etiketleriniz...hemen girip yazayım dedim..bu ara genel olarak ekonomi topiklerinin motivasyonu kaçtı o yüzden girip okumuyordum. Pek kimseyi tanıyıp yazışmam ama 5-6 topik var zaten hepi topu, okuyup motive olayım diyordum önceden ama şimdi tat vermiyor.o sebeple girip okumak bile içimden gelmedi..siz nasılsınız, her şey yolunda mı? Zeynepcim kv gitmemiş hala :KK43: Allah kolaylık versin..
kahvemsim sen nasılsın canım?
kolay gelsin canım :) herkesin maaşlar düştüyse demek benimki gibi.resmen borçları ödeyemedim bu ay eşim de yardım etti maaştan kese kese kuş gibi bırakanlar sağolsun.

her doğuranın anne olamadığının kanıtı, çok sinirleniyorum böyle insanlara
annenle, kuzucuk güle güle giysinler botlarını
Kesinlikle doğurma olayını vermese rabbbim güzel bakacaklar gerçek ailelere versin evlat.ya onların ne günahı var ki...tesekkkurler ayrıca.gelse De giyseler

o da enteresan bir durummuş. bence de bir sorup merkez teşkilatına da danışın olmazsa.

kolay gelsin canım :) herkesin maaşlar düştüyse demek benimki gibi.resmen borçları ödeyemedim bu ay eşim de yardım etti maaştan kese kese kuş gibi bırakanlar sağolsun.
:))))) saol canım, olabilir belki herkesin motivasyonu düşüktür :)))yeni yıl ile yeniden tam gaz başlarız inşallah...
bu ara bdv de açılan ekonomi topiklerini okuyorum bazen, daha samimi, sıcak, keyif verici, öneririm...

Z zeyneprer damla cikolata damla cikolata güne çok gergin başladım ve hala da öyleyim
üst üste gelen saçma sapan işlerle uğraşıyorum.
son aylarda zaten sıkıntılı ve yorucu süreç azalmadığı gibi her geçen gün yeni birşey çıkıyor
acilen iş değiştirmeyi düşünüyorum ciddi ciddi
ama önce şu ev işini halletmem lazım, kredi çekerken buradaki sigorta durumum ve maaşım önemli
iş ortamındaki huzursuzluk da hiç bir şeye benzemez, haklısın canım..inşallah şu kredi işini sorunsuz halledip, yeni bir iş bulup yeniden keyiflenirsin..dediğin gibi kredi için belli bir süre kesintisiz sigortayı önemsiyorlar...

iş ortamındaki huzursuzluk da hiç bir şeye benzemez, haklısın canım..inşallah şu kredi işini sorunsuz halledip, yeni bir iş bulup yeniden keyiflenirsin..dediğin gibi kredi için belli bir süre kesintisiz sigortayı önemsiyorlar...
aslında işimi çok seviyorum, ortam da güzel
onyıldan fazladır birlikteyiz aile gibi olduk
ama bazen herşey çok üstüme geliyor
biraz da meslek gereği her sıkıntıyla uğraşmak artık yoruyor beni
biraz sakinleşip kafamı toplamaya ihtiyacım var sanırım

İş yeri huzursuzluğu da aile huzursuzluğu gibi. Çok fena oluyor. Umarım atlatırsın canım. Bazen kısa dönem sürüyor inşallah seninkide öyle olur. Yoksa 10 senelik yerini bırakmak zor olur. Gittiğin yerde de adaptasyon sorunu illa oluyor. Düzelecek gibiyse sabret biraz.

Kv bende hala. Yemek filan yaptık oturuyoz gidesi yok bunların ya :) ben bu topiği gördüm sevdim ilk. damla cikolata damla cikolata K kahvemsi mutluluk sinirliportakal sinirliportakal yeri başka bende. Daha yeni sayılırım burda zaten. Ama hepiniz içten davranıp aldınız aranıza. Daha sonradanda ilave olarak arkadaşlarla muhabbetlerimiz oldu tabi. Hepinizi seviyorumm. Şu aralar kv den dolayı bende çok takılamıyorum ama hepiniz aklımdasınız ;)

uzun bir izin zamanın gelmiş canım senin...

1 haftalık falan izin kullanamıyor musun?

Kv bende hala. Yemek filan yaptık oturuyoz gidesi yok bunların ya :) ben bu topiği gördüm sevdim ilk. damla cikolata damla cikolata K kahvemsi mutluluk sinirliportakal sinirliportakal yeri başka bende. Daha yeni sayılırım burda zaten. Ama hepiniz içten davranıp aldınız aranıza. Daha sonradanda ilave olarak arkadaşlarla muhabbetlerimiz oldu tabi. Hepinizi seviyorumm. Şu aralar kv den dolayı bende çok takılamıyorum ama hepiniz aklımdasınız :KK66:
canımsın iyi ki gelmişsin, ben de hepinizi çok seviyorum...

İş yeri huzursuzluğu da aile huzursuzluğu gibi. Çok fena oluyor. Umarım atlatırsın canım. Bazen kısa dönem sürüyor inşallah seninkide öyle olur. Yoksa 10 senelik yerini bırakmak zor olur. Gittiğin yerde de adaptasyon sorunu illa oluyor. Düzelecek gibiyse sabret biraz.
ewet canım haklısın yeni bir yerde ciddi sıkıntı yaşayabilirim burada patrondan daha çok patronum
bir de en büyük korkum özel sektördeyiz, maaşı zamanında/tam alamamak
çok şükür burada öyle bir sıkıntımız hiç olmadı
inşallah kısa süreli bir geçiş sürecidir diyeceğim ama bu seferki pek öyle değil sanki
bilmiyorum aklım çok bulanık bu aralar, tatil bile işe yaramadı walla
şu zam dönemini görmem lazım net kararımı vermeden önce
niyetimiz ev almak olduğu için mantıklı davranmak zorundayım

:))))) saol canım, olabilir belki herkesin motivasyonu düşüktür :)))yeni yıl ile yeniden tam gaz başlarız inşallah...
bu ara bdv de açılan ekonomi topiklerini okuyorum bazen, daha samimi, sıcak, keyif verici, öneririm...
canimm linklerini atar mısın biz de takip edelim, ben hiç okumuyorum orayı

Kv bende hala. Yemek filan yaptık oturuyoz gidesi yok bunların ya :) ben bu topiği gördüm sevdim ilk. damla cikolata damla cikolata K kahvemsi mutluluk sinirliportakal sinirliportakal yeri başka bende. Daha yeni sayılırım burda zaten. Ama hepiniz içten davranıp aldınız aranıza. Daha sonradanda ilave olarak arkadaşlarla muhabbetlerimiz oldu tabi. Hepinizi seviyorumm. Şu aralar kv den dolayı bende çok takılamıyorum ama hepiniz aklımdasınız :KK66:
:KK200::KK200::KK200:

Back