BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bende evdeyim nöbetten geldim bugün. Oturuyorum şimdi kaynanayla. Bir ara yatarım biraz. Bakalım ne zaman gidecekler haftası geldi artıkkkkkk
Canım bende sen gibiyim üç konusunda. bugün gitti sanirim alindi. işlerimi yapıp 5 dk odama uzandım ben gidiyorum diye seslendi. oysaki 10 dk öncesi pazar akşamı gidecegim diyordu

Canım bende sen gibiyim üç konusunda. bugün gitti sanirim alindi. işlerimi yapıp 5 dk odama uzandım ben gidiyorum diye seslendi. oysaki 10 dk öncesi pazar akşamı gidecegim diyordu
Ooo süper. Bende odama çekileyim diyorum artık yapamıyorum işte. Bakalım deneyeyim bir :S

Şaka yollu sorsan ayıp mı olur Z zeyneprer ya da eşin sorsa
Ben de sırf yol kartı nedeni ile önümüzdeki yıl istiyorum 3.universiteyi
Taşınınca servis güzergahına uygun olmuyorum.
Öğrenci akbili aylık 85 TL
Eşime söyledim bu fikrimi gülmekten sadece pintisin dedi
Valla süper fikir tatlım. Bir dönem kayıt yaptır en az 1 sene gider. Sona yine yaptırırsın acele etmeden oku işte ;)

kızlar renkliler için hep ariel alıyorum bitmek üzere daha uygun fiyatlı önerebileceğiniz deterjan var mu

ariel kesinlikle almam artık
imi nun da fiyatı yüksek abc rinso falan nasil acaba
Ben beyazlara Ariel sıvı kullanıyorum çok memnunum. Başka hiçbir deterjan aynı derecede temiz ve beyaz yapmıyor.
Renkliler için rinso, perwoll kullanıyorum. En son indirimde tursil vardı o da fena değildi

Back