BİRİKİMCİ HATUNLAR

Yok bende farklı sıkıntılar oldu. O yüzden tekrar okumam gerekti. Yoksa lisans mezunu lisans üstü yapmazsa farketmez
bisey sormak istiyorum size lisede ingilizce hazirlik sinifi okudum cogu kurum bunu 1 derece vererek odullendirmis bizim kurum biz vermiyoruz karar aldik diyo hukuken boyle bi hakki var mi ya istegemi bagli yani bi fikriniz varmi

bisey sormak istiyorum size lisede ingilizce hazirlik sinifi okudum cogu kurum bunu 1 derece vererek odullendirmis bizim kurum biz vermiyoruz karar aldik diyo hukuken boyle bi hakki var mi ya istegemi bagli yani bi fikriniz varmi
Ben yıllar önce bir derece almıştım.

Amanınnnnn burada tanıdıklarım var benim... beni de aranıza alsanıza :21:
hoşgeldin bacım. Kızlara bakıyorum da en son 2015 de 2016 da aktif olmuşlar ya.o yüzden acaba şifrelerini mi unuttular.neyse hoşgeldin değerli hocam:) benim tez beklemede çocuktan daha doğrusu sağlık sorunlarından ötürü... Ha kızlar birde dua topicmiz vardı bizim papatya desin. Ya şu sunny abla ve Farmasi gelsinler ya. O öteki taraftanda birçok kırılganlık mesajı atarak vedalasmisti.ben pek giremedim bu 4 yıl.sadece kitap okuma topicmiz vardim

Selamlar bende katılabilirmiyim buraya. Bayada tanıdık varmış
Hoşgeldin bacım.tanimasakta tanisiriz
bende almıştım Yılar önce şuan halen var mı bilemedim. Malum liselerde hazırlık olayı gidipde değişince eğitim sanki o durumuda yok mu ettiler ne. Yardımcı olamadım ama hatirimda inceleyecemm soracağım.yazarim:)

Ayy
kgokce kgokce kendine gellllll
Sadece bir tek parça alabilirsin
Gerisiyle altın al evladına yatırım olsun
Sen bir annesini unutma
Bacım dediğini tuttum.kendime hiç birşey almadım almayacağım da .oğluşuma çok güzel bot aldım dün aynı sitede aynı bot 129 iken bugün 50 ye aldım acaip bu haftalar indirimler oluyor olacakmista. Bence cidden ihtiyacı olanlar değerlendirin.destegin için çok çok tesekkkurler güzel bacım.

Sağlık bakanlığında var diye biliyorum. Sizin kurum nedir? Hukukçu arkadaşlar oluyor arada forumlarda. Onlar daha iyi bilgi sahibidir bir bilgim yok maalesef. Ama bakanlıklar arası bazı farklar oluyo onu biliyorum

bizim de verildi. 657 de yer alıyor diye biliyorum zaten eğer 657 ye tabi iseniz.

kgokce kgokce hoşbulduk canım.
Eski bir topik biliyorum yeni sayılsamda baya takip ediyordum.farmasiyi hatırladım. Diğer arkadaşlar aklımda kalmamış. Çocuk olunca 3yıl hiç gelmedi buralar aklıma. Sonra birşey ararken karşıma çıktı konular beni komşu topiklere götürdü. O zamanlar yazmaz ama özenir birikim yapardım. Şimdi topikleri takip etmeye çalışıyorum.

Günaydın herkese iyi haftalar
kgokce kgokce hoşbulduk canım.
Eski bir topik biliyorum yeni sayılsamda baya takip ediyordum.farmasiyi hatırladım. Diğer arkadaşlar aklımda kalmamış. Çocuk olunca 3yıl hiç gelmedi buralar aklıma. Sonra birşey ararken karşıma çıktı konular beni komşu topiklere götürdü. O zamanlar yazmaz ama özenir birikim yapardım. Şimdi topikleri takip etmeye çalışıyorum.
kesinlikle miladimız çocuk benimde öyle yeniden girdik başladım birikime

Ayy

Bacım dediğini tuttum.kendime hiç birşey almadım almayacağım da .oğluşuma çok güzel bot aldım dün aynı sitede aynı bot 129 iken bugün 50 ye aldım acaip bu haftalar indirimler oluyor olacakmista. Bence cidden ihtiyacı olanlar değerlendirin.destegin için çok çok tesekkkurler güzel bacım.
Günaydın kızlar
Z zeyneprer naaaapiyosun
damla cikolata damla cikolata kaç gündür neredesin sen
Seni tebrik ediyorum Gökçe bacım. Birşey alma isteği duyduğunda iki kere dusun, yine almak istiyorsan bize sor anlaştık mı:)

Günaydın kızlar
Z zeyneprer naaaapiyosun
Seni tebrik ediyorum Gökçe bacım. Birşey alma isteği duyduğunda iki kere dusun, yine almak istiyorsan bize sor anlaştık mı:)

Kizlarrrrrrrr, ben de sizleri özledim vallahi..:))))
Yoğun bir kaç gün geçirdim, şimdi de temizlik yapıyorum evde.maille bildirim geldi etiketleriniz...hemen girip yazayım dedim..bu ara genel olarak ekonomi topiklerinin motivasyonu kaçtı o yüzden girip okumuyordum. Pek kimseyi tanıyıp yazışmam ama 5-6 topik var zaten hepi topu, okuyup motive olayım diyordum önceden ama şimdi tat vermiyor.o sebeple girip okumak bile içimden gelmedi..siz nasılsınız, her şey yolunda mı? Zeynepcim kv gitmemiş hala :( Allah kolaylık versin..
kahvemsim sen nasılsın canım?

Z zeyneprer damla cikolata damla cikolata güne çok gergin başladım ve hala da öyleyim
üst üste gelen saçma sapan işlerle uğraşıyorum.
son aylarda zaten sıkıntılı ve yorucu süreç azalmadığı gibi her geçen gün yeni birşey çıkıyor
acilen iş değiştirmeyi düşünüyorum ciddi ciddi
ama önce şu ev işini halletmem lazım, kredi çekerken buradaki sigorta durumum ve maaşım önemli

Günaydın kızlar
Z zeyneprer naaaapiyosun
Anlaştık valla. Çocuğa bot annneme bot aldım. Kendime alacağım miktarı çok çok ihtiyaç sahibi bir öğrenci velimei destek yaptım. Hatta okulcek buyutecez çok vahim haldeler çocukların çorabı bile yok .aman anaları bırakıp babaya kocaya kaçmış yani sinir sistemimiz bozuldu

Z zeyneprer damla cikolata damla cikolata güne çok gergin başladım ve hala da öyleyim
üst üste gelen saçma sapan işlerle uğraşıyorum.
son aylarda zaten sıkıntılı ve yorucu süreç azalmadığı gibi her geçen gün yeni birşey çıkıyor
acilen iş değiştirmeyi düşünüyorum ciddi ciddi
ama önce şu ev işini halletmem lazım, kredi çekerken buradaki sigorta durumum ve maaşım önemli
Oy ne desem bilemedim iş hayatı çok önemli kolay gele bacim

Anlaştık valla. Çocuğa bot annneme bot aldım. Kendime alacağım miktarı çok çok ihtiyaç sahibi bir öğrenci velimei destek yaptım. Hatta okulcek buyutecez çok vahim haldeler çocukların çorabı bile yok .aman anaları bırakıp babaya kocaya kaçmış yani sinir sistemimiz bozuldu
her doğuranın anne olamadığının kanıtı, çok sinirleniyorum böyle insanlara
annenle, kuzucuk güle güle giysinler botlarını

Back