BİRİKİMCİ HATUNLAR

ben beyazlara ariel toz .. camasir sodasi kullanırım sivi bıraktım beyazlarda . tül parlatiic da eklerim .

renkliler içinde ariel oda indirimde ise . abc kullanıyorum . persil almistim daha sira gelmedi ona nasil bilmiyorum
renklilerde persil sivida kullanırım siyahlarda pervol oda indirim deyken almisim . yine çamaşır sodasi az bişey
yumuşatıcı yerine beyaz sirke . lekeler icin az asprin

maşallah cnm çözüm bulmuşsun çamaşır konusunda. sekil oluştu kafamda tesekkurler hepinize

kızlar renkliler için hep ariel alıyorum bitmek üzere daha uygun fiyatlı önerebileceğiniz deterjan var mu
Ben artık bingo alıyorum. Yerli malı olduğu için. Sıvı alıyorum birde. 15tl 33 yıkamalıktı sanırım. Renkli beyaz ayrı deterjan

Ya şimdi siyasi konu konuşamam malum
Ama bazı markalar bilerek bizi zehirlemeye öalışıomuş ben de Yen'i öğrendim
Pedler de öylekısır olmamıziçin
Yazık bize
Pedde de israil malı almam. Yerel marketlerinkini almaya çalışıyorum. Yerlici olmaya dikkat etmeye çalışıyorum

Nerde staj yapacaksiniz. ? Nasil bir kurum olmali? Özel yada devlet kurumu diye şart var mi?
Devlet oluyor galiba genelde. Okul belirliyormuş. Huzur evi, rehabilitasyon merkezi, çocuk esirgeme, hastaneler, toplum sağlığı merkezleri, aile sosyal polt. Müdürlüklerine filan veriyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…