Canım rinso ve pervol den memnun musun sici olan mi toz muBen beyazlara Ariel sıvı kullanıyorum çok memnunum. Başka hiçbir deterjan aynı derecede temiz ve beyaz yapmıyor.
Renkliler için rinso, perwoll kullanıyorum. En son indirimde tursil vardı o da fena değildi
persil kullanimiyorum ben ki evimin hic camasiri eksik olmaz bn cok memnunumariel kesinlikle almam artık
imi nun da fiyatı yüksek abc rinso falan nasil acaba
Ben sıvı kullanıyorum. İkisinden de memnunumCanım rinso ve pervol den memnun musun sici olan mi toz mu
cnm anlamadım persi kullanıyor musun kullanmıyor musunpersil kullanimiyorum ben ki evimin hic camasiri eksik olmaz bn cok memnunum
yanlis yazmisim kullaniyorum demistim canimcnm anlamadım persi kullanıyor musun kullanmıyor musun
maşallah cnm çözüm bulmuşsun çamaşır konusunda. sekil oluştu kafamda tesekkurler hepinizeben beyazlara ariel toz .. camasir sodasi kullanırım sivi bıraktım beyazlarda . tül parlatiic da eklerim .
renkliler içinde ariel oda indirimde ise . abc kullanıyorum . persil almistim daha sira gelmedi ona nasil bilmiyorum
renklilerde persil sivida kullanırım siyahlarda pervol oda indirim deyken almisim . yine çamaşır sodasi az bişey
yumuşatıcı yerine beyaz sirke . lekeler icin az asprin
Ben artık bingo alıyorum. Yerli malı olduğu için. Sıvı alıyorum birde. 15tl 33 yıkamalıktı sanırım. Renkli beyaz ayrı deterjankızlar renkliler için hep ariel alıyorum bitmek üzere daha uygun fiyatlı önerebileceğiniz deterjan var mu
Pedde de israil malı almam. Yerel marketlerinkini almaya çalışıyorum. Yerlici olmaya dikkat etmeye çalışıyorumYa şimdi siyasi konu konuşamam malum
Ama bazı markalar bilerek bizi zehirlemeye öalışıomuş ben de Yen'i öğrendim
Pedler de öylekısır olmamıziçin
Yazık bize
AynenPedde de israil malı almam. Yerel marketlerinkini almaya çalışıyorum. Yerlici olmaya dikkat etmeye çalışıyorum
Masallah. Saglikli olur insallah3 bitti teyzesi ama bir yıl geriden gelmekte...
Hangi bölümü okuyorsunuz? Acikögretimmi?Aman işte akıl karı değil bu yaştan sonra hala okuyorum. 3. Üniversiteyi hemde. Maaşıma, derrce kadememe filan fark ediyor. Birde ilerde farklı bir branşa geçerim belki diye
Sosyal hizmetler diye bir bölüm. Evet açıktan okuyorum. 4. Sınıf. Bu sene bitiyor inş. Gelecek dönem stajlarımda var maalesefHangi bölümü okuyorsunuz? Acikögretimmi?
Acikögretim okudugunuz bölüm icin mi staj yapacaksiniz?Sosyal hizmetler diye bir bölüm. Evet açıktan okuyorum. 4. Sınıf. Bu sene bitiyor inş. Gelecek dönem stajlarımda var maalesef
Evet bazı bölümlerde staj zorunluluğu var.Acikögretim okudugunuz bölüm icin mi staj yapacaksiniz?
Ilginc. Tesekkürler cvp icinEvet bazı bölümlerde staj zorunluluğu var.
Nerde staj yapacaksiniz. ? Nasil bir kurum olmali? Özel yada devlet kurumu diye şart var mi?Evet bazı bölümlerde staj zorunluluğu var.
Ne demek :) bide benim istanbul üniversitesi açık-uzaktan eğitim fakültesi. Normal aöfte aynı bölümde var mı tam bilmiyorum. Sanırım vardır amaIlginc. Tesekkürler cvp icin
Devlet oluyor galiba genelde. Okul belirliyormuş. Huzur evi, rehabilitasyon merkezi, çocuk esirgeme, hastaneler, toplum sağlığı merkezleri, aile sosyal polt. Müdürlüklerine filan veriyorlarmışNerde staj yapacaksiniz. ? Nasil bir kurum olmali? Özel yada devlet kurumu diye şart var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?