Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitme konusunu hiç konuşmuyorlar mıBende evdeyim nöbetten geldim bugün. Oturuyorum şimdi kaynanayla. Bir ara yatarım biraz. Bakalım ne zaman gidecekler haftası geldi artıkkkkkk
Hafta içi gideriz gibi yarım ağız söylenen birşeyler duyuyorum ama çok net değil :SGitme konusunu hiç konuşmuyorlar mı
Ooo o zaman uzayacak zaman biraz daha hafta içi dediği Pazartesi de var Perşembe’den var sonuçtaHafta içi gideriz gibi yarım ağız söylenen birşeyler duyuyorum ama çok net değil :S
Evet daha bilet filan alınmadı. Muhtemelen hızlı trenle giderler. Yer olur mu olmaz mı oda var ay daraldım artık yani. Gelirken bilet al, giderken al. Para ver birazda. Böyle hep.Ooo o zaman uzayacak zaman biraz daha hafta içi dediği Pazartesi de var Perşembe’den var sonuçta
Aman işte akıl karı değil bu yaştan sonra hala okuyorum. 3. Üniversiteyi hemde. Maaşıma, derrce kadememe filan fark ediyor. Birde ilerde farklı bir branşa geçerim belki diyebakalım bacım. Çok çok sagolasin
hayırdır ne sinavi
Gitmediler mi. Bizim geline gideceklerdi bizimkiler haber etttik ben geldim onbs tatile. Kardeşim aramış şakayla takılıyor size gelmek istiyor iyi bakarsaznz yollliyim . Nasıl yani dedik ben biftekle besliyomm dedi takilyoBende evdeyim nöbetten geldim bugün. Oturuyorum şimdi kaynanayla. Bir ara yatarım biraz. Bakalım ne zaman gidecekler haftası geldi artıkkkkkk
Olsun oku okumanın yaşı yok be bacım. Hemde maaşına fark ederse ne ala. Benimde tezimin son bölümü kalmıştı sağlık çocuk hamilelik derken gittti oyleAman işte akıl karı değil bu yaştan sonra hala okuyorum. 3. Üniversiteyi hemde. Maaşıma, derrce kadememe filan fark ediyor. Birde ilerde farklı bir branşa geçerim belki diye
Hahahaha. Ya brnim zamanlama çok kötü oldu. 24ünden sonra filan gelseler pek sıkıntı yoktu. Nişanda var bide hafta sonu kuzeninGitmediler mi. Bizim geline gideceklerdi bizimkiler haber etttik ben geldim onbs tatile. Kardeşim aramış şakayla takılıyor size gelmek istiyor iyi bakarsaznz yollliyim . Nasıl yani dedik ben biftekle besliyomm dedi takilyo
Devam edersin belki belli olmaz canımOlsun oku okumanın yaşı yok be bacım. Hemde maaşına fark ederse ne ala. Benimde tezimin son bölümü kalmıştı sağlık çocuk hamilelik derken gittti oyle
Alllah kolaylık vereHahahaha. Ya brnim zamanlama çok kötü oldu. 24ünden sonra filan gelseler pek sıkıntı yoktu. Nişanda var bide hafta sonu kuzenin
İnsalllah ama nereden başlanır yeniden kabulum olur mu amanDevam edersin belki belli olmaz canım
Aman bende çocuk yok diye uğraşıyorum. Kalmazsan bu sene bitiyor. Bir daha uzun süre niyetim yokİnsalllah ama nereden başlanır yeniden kabulum olur mu aman
Aman bende çocuk yok diye uğraşıyorum. Kalmazsan bu sene bitiyor. Bir daha uzun süre niyetim yok
süpermiş bacım