BİRİKİMCİ HATUNLAR

Evet canım azda olsa yaptı sağolsun bakalım başka şeylerde yapacak mı :) aman K kahvemsi mutluluk gelmesin :)) o gelirse iki lafıyla aman bişeyi lazım değil evine gitsin moduna giriyorum :)))
Yönlendir yapar. Bizim gelin acaip tatlı o konuda
Tamam ben bulaşık makinasını bosaltiyim siz konuşun:)
kolay gele. En sevmediğim iş onu boşaltmak ama doldurmak düzmek değil birde ütü

Yönlendir yapar. Bizim gelin acaip tatlı o konuda
kolay gele. En sevmediğim iş onu boşaltmak ama doldurmak düzmek değil birde ütü
Günlerce makina bosaltabilirim ama utuuuu aslaaa
Bak bir sürü utum var ama kim yapacak bilmiyorum
Eşimin daha temiz gömlekleri var bu haftayı atlattım da haftaya bakalım ne olacak:))

Günlerce makina bosaltabilirim ama utuuuu aslaaa
Bak bir sürü utum var ama kim yapacak bilmiyorum
Eşimin daha temiz gömlekleri var bu haftayı atlattım da haftaya bakalım ne olacak:))
Aaaa bak şimdi kayınvaliden gelse seninde ona kitlerdin ütuyu bacım Z zeyneprer aldım intikamını

Bende ütüden nefret ediyorummm
Ütüden nefret ediyom diye en superini almıştık ama bilemedim pantolonu bu ütülerkenn bizim hödugun , bir buhar verdim resmen kaydı buhar nasıl bir basıncsa karnımı yakmıştı ondan sonra daha da nefret eder olmustum

Son düzenleme:
Ben de ondan kullanıyorum çok para verip almıştım 7 sene önce, ama canavar gibi ben memnunum. Geçmiş olsun sana
Sen eşinden ayrıldın mi
Aynen çok pahaliydi 9 yıl önce almıştık .yani ayırdım uzun mesele resmiyette hala devam ama onada az kaldı ya nasip

Cocugun mu var kız senin
Rabbim ikimize de hayırlı güzel günler versin o zaman
AMİN . Herkese akıllı evine eşine bağlı anasının sözünde değilde efendi düzgün ve bunu yalandan değilde bir ömür devam ettirecek eşler vere. Birliktelikleri daim eyleye. Doğum çocuk hastane sağlık sorunları sebebiyle catirdadi ve ailesinin genel isteğiyle bittti. Zor gidiyordu baktım hep yıpranan ben ayırdık şehirleri

AMİN . Herkese akıllı evine eşine bağlı anasının sözünde değilde efendi düzgün ve bunu yalandan değilde bir ömür devam ettirecek eşler vere. Birliktelikleri daim eyleye. Doğum çocuk hastane sağlık sorunları sebebiyle catirdadi ve ailesinin genel isteğiyle bittti. Zor gidiyordu baktım hep yıpranan ben ayırdık şehirleri
Allah bağışlasın kuzunu
Çocuğa rağmen mi bitmesini istediler:(
Allah ne verirse hayırlısını versin, aklı başında iyi insanlarla karsilartirsin
Zor seyler yasamissin
Bundan sonrası güzel olur, oglusunla mutlu bir hayat surersin dilerim

Allah bağışlasın kuzunu
Çocuğa rağmen mi bitmesini istediler:KK43:
Allah ne verirse hayırlısını versin, aklı başında iyi insanlarla karsilartirsin
Zor seyler yasamissin
Bundan sonrası güzel olur, oglusunla mutlu bir hayat surersin dilerim
Çocukta çeşitli rahatsızlıklar vardı çok zor iki yıl yaşadık hepsi etken oldu bu süreçte madddi çöküş oldu. Ben ücretsiz izin kullanmayıp cumartesi bile çalışırken emzirdigim bebeği evde bırakıp gidip o annesine ev taksidi ve aylık gider fatura vs ödesin.coxugna bez almayıp yegenlerine para sacsin. Eee sabır taşı da değilim bittti gittti. Yazınca birkez daha emin oldum ve bacım...

Çocukta çeşitli rahatsızlıklar vardı çok zor iki yıl yaşadık hepsi etken oldu bu süreçte madddi çöküş oldu. Ben ücretsiz izin kullanmayıp cumartesi bile çalışırken emzirdigim bebeği evde bırakıp gidip o annesine ev taksidi ve aylık gider fatura vs ödesin.coxugna bez almayıp yegenlerine para sacsin. Eee sabır taşı da değilim bittti gittti. Yazınca birkez daha emin oldum ve bacım...
Canım benim. Bebeğin iyi mi şimdi bari. Ne demek ailesinin isteğiyle ayrıldık afedersin ama çok karaktersizmiş eşin. Nasıl seni hasta bebeğinle yalnız bırakabildi. Allah yardımcın olsun canım

Back