- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
ben hep nefisyemektariflerinden bakıyorum tariflere..genellikle güzel çıkıyor. tavsiye ederim
http://www.nefisyemektarifleri.com/ispanakli-borek-tarifi/
Sagolcanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hep nefisyemektariflerinden bakıyorum tariflere..genellikle güzel çıkıyor. tavsiye ederim
http://www.nefisyemektarifleri.com/ispanakli-borek-tarifi/
günaydın kızlar, bugün nasılsınız
@sinirli_porsuk suyun gelmesini beklerken uyumuşum, gece gelecek dediler ama kaçta geldi bilmiyorum.
gerçi uykumu almış oldum fena da olmadı:)
B Bugunneselibirgun kısmen gözün aydın o zaman. istediğin gibi olmasa da en azından bir istedim yiyemedim olmaz :)
Z zeyneprer , misafirlerin yolculuk tarihi belli oldu mu
Günaydın canım nöbetten geldim kahvaltı filan falan şimdi uzandım biraz valla gitmekten bahseden yok henüz. Sorulmuyor da. Öyle devam şimdilik. Yarın yine nöbetçiyim. Fena uyku bastırdı. Sizlerin keyifler yerinde inşallahgünaydın kızlar, bugün nasılsınız
@sinirli_porsuk suyun gelmesini beklerken uyumuşum, gece gelecek dediler ama kaçta geldi bilmiyorum.
gerçi uykumu almış oldum fena da olmadı:)
B Bugunneselibirgun kısmen gözün aydın o zaman. istediğin gibi olmasa da en azından bir istedim yiyemedim olmaz :)
Z zeyneprer , misafirlerin yolculuk tarihi belli oldu mu
insan rahat olduğu yerde kalmak ister tabi :)Günaydın canım nöbetten geldim kahvaltı filan falan şimdi uzandım biraz valla gitmekten bahseden yok henüz. Sorulmuyor da. Öyle devam şimdilik. Yarın yine nöbetçiyim. Fena uyku bastırdı. Sizlerin keyifler yerinde inşallah
Herkeslerr nasıl
haydi tadını çıkart bacım. Oh ohben toparlanıyorum, evimi özledim:)
markete uğrayıp eve geçeceğim. yemeğim var, pilav ve salata yapacağım.
sonra keyif yaparım. yani inşallah bugün de bir aksilik olmazsa ayaklarımı uzatır keyif yaparım
bu hafta çok yoğun ve yorucu geçiyor.
Kaynana ordayken çok yapip buzluğa atsaydinizKaynanayla mantı yaptık bugün. Çok yorgunum uyuyamadım da. 15inde maaş alanlatın bayramı geldi
Evet sağolsun yaptı onu :)) 2 pişirmelik daha yaptık o güzel oldu :)Kaynana ordayken çok yapip buzluğa atsaydiniz
Bende annem yanima gelince hemen manti içli köfte ve ekşili köfte yapar stoklarizEvet sağolsun yaptı onu :)) 2 pişirmelik daha yaptık o güzel oldu :)
Hazır yemek çok büyük kolaylık oluyor. Birde sağolsunlar lezzetli yapıyorlar. Belki içli köftede yaparız gitmeden fırsat olursa. Bende seviyorumBende annem yanima gelince hemen manti içli köfte ve ekşili köfte yapar stoklariz
Ne zaman gideceği belli değil zaten bir günde içli köfte için kalır :)Hazır yemek çok büyük kolaylık oluyor. Birde sağolsunlar lezzetli yapıyorlar. Belki içli köftede yaparız gitmeden fırsat olursa. Bende seviyorum
Hahahah sorma canım öyle bir seçenek varsa kalsın canım olmasada olur yemem ben :)))Ne zaman gideceği belli değil zaten bir günde içli köfte için kalır :)
tam ben yaptır stokla diyecektim kızlar demiş zatenKaynanayla mantı yaptık bugün. Çok yorgunum uyuyamadım da. 15inde maaş alanlatın bayramı geldi
kesinlikle süper oluyor hazirHazır yemek çok büyük kolaylık oluyor. Birde sağolsunlar lezzetli yapıyorlar. Belki içli köftede yaparız gitmeden fırsat olursa. Bende seviyorum
Evet canım azda olsa yaptı sağolsun bakalım başka şeylerde yapacak mı :) aman K kahvemsi mutluluk gelmesin :)) o gelirse iki lafıyla aman bişeyi lazım değil evine gitsin moduna giriyorum :)))tam ben yaptır stokla diyecektim kızlar demiş zaten
kesinlikle süper oluyor hazir
Hahahha tamam git hemen gelTamam ben bulaşık makinasını bosaltiyim siz konuşun:)