BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın kızlar, bugün nasılsınız
@sinirli_porsuk suyun gelmesini beklerken uyumuşum, gece gelecek dediler ama kaçta geldi bilmiyorum.
gerçi uykumu almış oldum fena da olmadı:)

B Bugunneselibirgun kısmen gözün aydın o zaman. istediğin gibi olmasa da en azından bir istedim yiyemedim olmaz :)

Z zeyneprer , misafirlerin yolculuk tarihi belli oldu mu

günaydın kızlar, bugün nasılsınız
@sinirli_porsuk suyun gelmesini beklerken uyumuşum, gece gelecek dediler ama kaçta geldi bilmiyorum.
gerçi uykumu almış oldum fena da olmadı:)

B Bugunneselibirgun kısmen gözün aydın o zaman. istediğin gibi olmasa da en azından bir istedim yiyemedim olmaz :)

Z zeyneprer , misafirlerin yolculuk tarihi belli oldu mu
Günaydın canım nöbetten geldim kahvaltı filan falan şimdi uzandım biraz valla gitmekten bahseden yok henüz. Sorulmuyor da. Öyle devam şimdilik. Yarın yine nöbetçiyim. Fena uyku bastırdı. Sizlerin keyifler yerinde inşallah

Günaydın canım nöbetten geldim kahvaltı filan falan şimdi uzandım biraz valla gitmekten bahseden yok henüz. Sorulmuyor da. Öyle devam şimdilik. Yarın yine nöbetçiyim. Fena uyku bastırdı. Sizlerin keyifler yerinde inşallah
insan rahat olduğu yerde kalmak ister tabi :)
ben yine yoğun bir iş günü geçiriyorum
yine akşam olsa da evime gitsem derdindeyim:))))

ben toparlanıyorum, evimi özledim:)
markete uğrayıp eve geçeceğim. yemeğim var, pilav ve salata yapacağım.
sonra keyif yaparım. yani inşallah bugün de bir aksilik olmazsa ayaklarımı uzatır keyif yaparım
bu hafta çok yoğun ve yorucu geçiyor.
haydi tadını çıkart bacım. Oh oh

Kaynanayla mantı yaptık bugün. Çok yorgunum :KK43: uyuyamadım da. 15inde maaş alanlatın bayramı geldi En Büyük TÜRKİYE:halay:
tam ben yaptır stokla diyecektim kızlar demiş zaten

Hazır yemek çok büyük kolaylık oluyor. Birde sağolsunlar lezzetli yapıyorlar. Belki içli köftede yaparız gitmeden fırsat olursa. Bende seviyorum :KK3:
kesinlikle süper oluyor hazir

Back