sabah erkenden kalkıp bunları nasıl yapıyorsun? ben sabah zorla kalkıyorum en büyük sorunum uyku-suzluk. oğluma aperatif bir şeyler koyup kahvaltı ettiriyorum, beslenmesine de meyve-kuru yemiş süt ve suyunu koyuyorum, beslenmesi fena değil de sabah düzgün bir şeyler hazırlayamadığım için kendime kızıyorum. ben ve eşim kahvaltı yapmadan çıkıyoruz. hafta içi kahvaltı alışkanlığımız yok.
nescafe ve sigara olayına gelelim. evde nescafenin bitmesi ekmeğin olmaması gibi bir durum bizde. çay içme alışkanlığımız hiç yok, misafir gelirse çay yapıyoruz. ama nescafe olmazsa olmaz ve tabi sigara. geçen gün sigarayı bırakmak için hastaneye gittik, bugün de gidip bırakma ilacını alacağız. ayın 20 sini de sigara bırakma günü seçtik. bakalım artık.
bütün mesajın şu anki durumumla örtüşüyor. kıyafetlerim hep siyah, geçenlerde ütü yaparken bir baktım, siyah ve lacivert pantolonlar adeta parlıyor
ütülenmekten. boyatmayı ben de düşünüyordum, hatta yolumun üstünde de bir yer var. önümüzdeki hafta bu işe bir el atsam iyi olacak.
sabah nasıl kalkıyorsun, ilham bekliyorum