BİRİKİMCİ HATUNLAR

göz altındaki derinin ince olmasından kaynaklanıyor o problem ve çok riskli aman diyim çok araştırmadan bir şey uygulama.
buna ben de katılıyorum, gözaltıma hiç bir şey sürmem bende..sadece estee lauderin gözaltı kremini sürüyorum o da morluklar için falan bir iddiası yok, nemli tutmak için o bölgeye özel bir ürün...ama morluklara ne yapılır hiç bilemiyorum...

Kızlar çok yoğunum bugun
Göz altı morlukları benim de kabusum ya azıcık yorgun olsam, uykusuz kalsam morötesi hatta siyaha dönük oluyor
Denemediğim şey kalmadı ama çözüm yok
Ben de uykuma dikkat etmeye ve soğuk çay ile kompres yaparak idare ediyorum

Memnun musun benimde çok kuruyor

Bende ne zaman alsam zarardayim. Ne zaman bozduracan üç dört gün sonra yine zarara girerim nasip

Eve zor attım kendimi
Sabah toplantı, öğlen dışarıda işler şirkete dönmem 4u geçti.
Nasıl güzel bir hava vardı bugün, kendi kendime dedim barı bugün izinli olsaydım. Deniz kenarında bir çay, sigara keyfi yaptım ama o kadar da olsun:)
Biriken işler, bekleyen sorunlar çıkmam ayrı olay. Neyse ki evimdeyim hemen bir duş alıp yemek hazırlarım. Başka da birşey yapamam bugün.
Gelirken markete de uğradım. Sıvıyağ, kasar, ton balığı falan indirimdeydi. 82 TL alışveriş yaptım.

Ohh sefan olsun gerçekten hava güzel. Ben nöbete devam

Kizlar karpuzu bulduk...
Ama içi gecmisti.
Kendimi inek gihi hissettim.
Gecmis kismini attim. Kabugunda kalani yedim ne zormus ya..
Siyah ithal karpuzinda ici geçmiş midir ondan mi alsak bide.

Kizlar karpuzu bulduk...
Ama içi gecmisti.
Kendimi inek gihi hissettim.
Gecmis kismini attim. Kabugunda kalani yedim ne zormus ya..
Siyah ithal karpuzinda ici geçmiş midir ondan mi alsak bide.
siyah ithaller güzel oluyor ya da benim aldıklaım hep iyi çıktı ama bilemeyeceğim canım...

Bide ondan mi alsam acaba..
Esim sirf karpuza 150 vercwkti adam garantide vermedi.
Biz bugungece bulduk 10 liradan
Bide siyah alalim insallah hayalimdeki gibi olur....
nereden alacaksanız ilgilenen kişiye rica edin daha önce aldık kötü çıktı, güzelinden seçiver diye..onlar anlıyorlar, ben hep marketteki çocuklara seçtiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…