- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
buna ben de katılıyorum, gözaltıma hiç bir şey sürmem bende..sadece estee lauderin gözaltı kremini sürüyorum o da morluklar için falan bir iddiası yok, nemli tutmak için o bölgeye özel bir ürün...ama morluklara ne yapılır hiç bilemiyorum...göz altındaki derinin ince olmasından kaynaklanıyor o problem ve çok riskli aman diyim çok araştırmadan bir şey uygulama.
unutmak değil de özel mesaj attım.canım nerelerdesin sen? unuttun bizii
Evet canımGöz altına mı
Memnun musun benimde çok kuruyorbuna ben de katılıyorum, gözaltıma hiç bir şey sürmem bende..sadece estee lauderin gözaltı kremini sürüyorum o da morluklar için falan bir iddiası yok, nemli tutmak için o bölgeye özel bir ürün...ama morluklara ne yapılır hiç bilemiyorum...
Bende ne zaman alsam zarardayim. Ne zaman bozduracan üç dört gün sonra yine zarara girerim nasipSevgili arkadaslarım, sizleri haftalardır takip ediyorum, paylasımlarınız icin tesekkur ederim.
İlk defa gram altın aldım pazar gunu, 25 gram. 155ten. Ve bugun farkettim 152 olmus gramı. İlk birikimim oldugu icin uzuldum. Marta kadar bozdurmayı dusunmuyorum gerci ama yine de bi sinir olmadım degil:) yanlıs yapmamısımdır umarım. Cunku gun itibariyle 75 lira zararım var:) altından zarar eden tek insanım heralde:)
Ohh sefan olsunEve zor attım kendimi
Sabah toplantı, öğlen dışarıda işler şirkete dönmem 4u geçti.
Nasıl güzel bir hava vardı bugün, kendi kendime dedim barı bugün izinli olsaydım. Deniz kenarında bir çay, sigara keyfi yaptım ama o kadar da olsun:)
Biriken işler, bekleyen sorunlar çıkmam ayrı olay. Neyse ki evimdeyim hemen bir duş alıp yemek hazırlarım. Başka da birşey yapamam bugün.
Gelirken markete de uğradım. Sıvıyağ, kasar, ton balığı falan indirimdeydi. 82 TL alışveriş yaptım.
İyi nöbetler kuzumOhh sefan olsungerçekten hava güzel. Ben nöbete devam
hakkaten susuzluk çok can sıkıcı... ne zaman gelecekmiş bari? bilgi var mı?Kaçıncı yüzyıl,İstanbul'un gobegi ama halaaaaa sular kesik
Walla rezalet
Kahvaltı yaptık, yemek bugün de kaldı.
Ne guzel maskeler yapacaktım ben de
memnunum canım, güzel bi kremMemnun musun benimde çok kuruyor
siyah ithaller güzel oluyor ya da benim aldıklaım hep iyi çıktı ama bilemeyeceğim canım...Kizlar karpuzu bulduk...
Ama içi gecmisti.
Kendimi inek gihi hissettim.
Gecmis kismini attim. Kabugunda kalani yedim ne zormus ya..
Siyah ithal karpuzinda ici geçmiş midir ondan mi alsak bide.
siyah ithaller güzel oluyor ya da benim aldıklaım hep iyi çıktı ama bilemeyeceğim canım...
nereden alacaksanız ilgilenen kişiye rica edin daha önce aldık kötü çıktı, güzelinden seçiver diye..onlar anlıyorlar, ben hep marketteki çocuklara seçtiririmBide ondan mi alsam acaba..
Esim sirf karpuza 150 vercwkti adam garantide vermedi.
Biz bugungece bulduk 10 liradan
Bide siyah alalim insallah hayalimdeki gibi olur....
nereden alacaksanız ilgilenen kişiye rica edin daha önce aldık kötü çıktı, güzelinden seçiver diye..onlar anlıyorlar, ben hep marketteki çocuklara seçtiririm
anladım canım, inşallah olur..sonuçta amaç nefsini köreltmek..Canim sayili var zaten 3 tane falan....
Insallah istedigim gibi olur.
anladım canım, inşallah olur..sonuçta amaç nefsini köreltmek..
ben hep nefisyemektariflerinden bakıyorum tariflere..genellikle güzel çıkıyor. tavsiye ederimOyle canim dogru diyosun
Evde ispanak var demistim ya ...
Borek yapayim diyorum ama tarif oyle bildiğim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?