BİRİKİMCİ HATUNLAR

Zeynep dur az daha korkutayim seni. Şimdiden böyle gelip kaliyolarsa torunları olunca hiç çıkmazlar ✌️ ay iyi destek motive kırıcı değillerse ne ala ama herşeye karışıyorlarsa kotu. d
oyyy hatırladıklarım geçmişi cinlerim tepeme cikiyo

Ay ağzını hayra açççç :))) giremiyomda çok buraya. Allahtan yemekleri yapıyo. Çok dertli değilim şimdilikte uzayınca sıkıyo. Kadın yalnız olsa neyse de kp de var yani o biraz rahatsız edici olabiliyo
Kp olunca zor ya benim annemle kv gelmişti 1 hafta . Kp ile gelirler diye çok korkuyorum açıkcası

Zeynep dur az daha korkutayim seni. Şimdiden böyle gelip kaliyolarsa torunları olunca hiç çıkmazlar ✌️ ay iyi destek motive kırıcı değillerse ne ala ama herşeye karışıyorlarsa kotu. d
oyyy hatırladıklarım geçmişi cinlerim tepeme cikiyo
Yok şimdi haklarını yemiyim öyle değiller yani. Uyumlular

Z zeyneprer daha yemek yiyorum. Dizimi de açtım keyiflerdeyim:)
Makinadaki çamaşırları da reklam arası asarim artık:)
Eşimin işi uzamış biraz tek takılcam gerçi fena da olmadı:)
Sen şimdi düğün takı düşünme burnunun dibindeler şimdi :)
Hahaha tamam canım. İyi seyirler, bol keyifler ;)

Kızlar düğünde nişanda sevgiliyken filan çektirdiğimiz resimler ailelerle olanlar filan bastırmak istediklerim vardı uzun zamandır. Sonra düğün albümümüz basılırken pakette kanvas tablomuz vardı yeni aldık onları . Evimizin hemen kapının girişine hole asmıştım geçen hafta . Şimdi aklıma bir fikir geldi diğer istediğim resimlerden bastırmak ve o tablonun olduğu duvarı anı duvarı yapmak istiyorum. Resimleri bastırıp asmak istiyorum nasıl olur diye düşündüm :işsiz:

Sevgili arkadaslarım, sizleri haftalardır takip ediyorum, paylasımlarınız icin tesekkur ederim.
İlk defa gram altın aldım pazar gunu, 25 gram. 155ten. Ve bugun farkettim 152 olmus gramı. İlk birikimim oldugu icin uzuldum. Marta kadar bozdurmayı dusunmuyorum gerci ama yine de bi sinir olmadım degil:) yanlıs yapmamısımdır umarım. Cunku gun itibariyle 75 lira zararım var:) altından zarar eden tek insanım heralde:)

Sevgili arkadaslarım, sizleri haftalardır takip ediyorum, paylasımlarınız icin tesekkur ederim.
İlk defa gram altın aldım pazar gunu, 25 gram. 155ten. Ve bugun farkettim 152 olmus gramı. İlk birikimim oldugu icin uzuldum. Marta kadar bozdurmayı dusunmuyorum gerci ama yine de bi sinir olmadım degil:) yanlıs yapmamısımdır umarım. Cunku gun itibariyle 75 lira zararım var:) altından zarar eden tek insanım heralde:)
Hayırlı olsun.hic sıkma canını.altin almasan belki o para çar çur olacaktı ..altın illaki yükselir.biz de yuksekken almaya devam ettik. Elbet yükselecek ;)

İlk defa gram altın aldım pazar gunu, 25 gram. 155ten. Ve bugun farkettim 152 olmus gramı. İlk birikimim oldugu icin uzuldum. Marta kadar bozdurmayı dusunmuyorum gerci ama yine de bi sinir olmadım degil:) yanlıs yapmamısımdır umarım. Cunku gun itibariyle 75 lirzararım var:) altından zarar eden tek insanım heralde:)
Bi de cumartesi pazar almamanı öneririm altını.piyasalar kapalı olduğu için yüksek olur CMT pazar..

Ben 162den aldım canım dert etme :) en az bir sene bozdurmayacağım için çok takılmıyorum. Hayırlısı olsun diyelim

Ben zorlanıyorum herşey mükemmel olsun istiyorum o yüzden maddi manevi çöküyorum
Çok şükür ben çok uğraşmıyorum. Napıcaz diye bile kv ye soruyorum çünkü kültürler biraz farklı. O yapıyor yardım ediyorum. Ama alışveriş tabi sürekli yapmam gerekiyor. Yarın pazar var mesela. Pazar yapılacak. Ben evde yokum gerçi eşimle annesi çıkar artık akşama doğru

Back