Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ağzını hayra açççç :))) giremiyomda çok buraya. Allahtan yemekleri yapıyo. Çok dertli değilim şimdilikte uzayınca sıkıyo. Kadın yalnız olsa neyse de kp de var yani o biraz rahatsız edici olabiliyoZeynep 15 tatile dek kalmasınlar sakin![]()
Tövbe tövbeAy ağzını hayra açççç :))) giremiyomda çok buraya. Allahtan yemekleri yapıyo. Çok dertli değilim şimdilikte uzayınca sıkıyo. Kadın yalnız olsa neyse de kp de var yani o biraz rahatsız edici olabiliyo
Kp olunca zor ya benim annemle kv gelmişti 1 hafta . Kp ile gelirler diye çok korkuyorum açıkcasıAy ağzını hayra açççç :))) giremiyomda çok buraya. Allahtan yemekleri yapıyo. Çok dertli değilim şimdilikte uzayınca sıkıyo. Kadın yalnız olsa neyse de kp de var yani o biraz rahatsız edici olabiliyo
Yok şimdi haklarını yemiyim öyle değiller yani. UyumlularZeynep dur az daha korkutayim seni. Şimdiden böyle gelip kaliyolarsa torunları olunca hiç çıkmazlaray iyi destek motive kırıcı değillerse ne ala ama herşeye karışıyorlarsa kotu. d
oyyy hatırladıklarım geçmişi cinlerim tepeme cikiyo
Bende sevmiyorum yani benim için ne kadar olsada yabancı bi erkek. Rahat olmuyor hiçKp olunca zor ya benim annemle kv gelmişti 1 hafta . Kp ile gelirler diye çok korkuyorum açıkcası
Benim.kp yok tü acaba eş de gelen babam için yada annneme için onu düşünmusmudurBende sevmiyorum yani benim için ne kadar olsada yabancı bi erkek. Rahat olmuyor hiç
Ben zorlanıyorum herşey mükemmel olsun istiyorum o yüzden maddi manevi çöküyorumBende sevmiyorum yani benim için ne kadar olsada yabancı bi erkek. Rahat olmuyor hiç
Hayırlı olsun.hic sıkma canını.altin almasan belki o para çar çur olacaktı ..altın illaki yükselir.biz de yuksekken almaya devam ettik. Elbet yükselecekSevgili arkadaslarım, sizleri haftalardır takip ediyorum, paylasımlarınız icin tesekkur ederim.
İlk defa gram altın aldım pazar gunu, 25 gram. 155ten. Ve bugun farkettim 152 olmus gramı. İlk birikimim oldugu icin uzuldum. Marta kadar bozdurmayı dusunmuyorum gerci ama yine de bi sinir olmadım degil:) yanlıs yapmamısımdır umarım. Cunku gun itibariyle 75 lira zararım var:) altından zarar eden tek insanım heralde:)
Bi de cumartesi pazar almamanı öneririm altını.piyasalar kapalı olduğu için yüksek olur CMT pazar..Sevgili arkadaslarım, sizleri haftalardır takip ediyorum, paylasımlarınız icin tesekkur ederim.
İlk defa gram altın aldım pazar gunu, 25 gram. 155ten. Ve bugun farkettim 152 olmus gramı. İlk birikimim oldugu icin uzuldum. Marta kadar bozdurmayı dusunmuyorum gerci ama yine de bi sinir olmadım degil:) yanlıs yapmamısımdır umarım. Cunku gun itibariyle 75 lirzararım var:) altından zarar eden tek insanım heralde:)
Aa o ayrintiyi kacirmisim ben. Çoğu banka sabah 9 aksam 6 işlem yaptigi icin fiyatlar normal seyrinde. Fakat aksam 6dan sonra ve cmrtsi pazar makas araligi fazlaBi de cumartesi pazar almamanı öneririm altını.piyasalar kapalı olduğu için yüksek olur CMT pazar..
Ben 162den aldım canım dert etme :) en az bir sene bozdurmayacağım için çok takılmıyorum. Hayırlısı olsun diyelimSevgili arkadaslarım, sizleri haftalardır takip ediyorum, paylasımlarınız icin tesekkur ederim.
İlk defa gram altın aldım pazar gunu, 25 gram. 155ten. Ve bugun farkettim 152 olmus gramı. İlk birikimim oldugu icin uzuldum. Marta kadar bozdurmayı dusunmuyorum gerci ama yine de bi sinir olmadım degil:) yanlıs yapmamısımdır umarım. Cunku gun itibariyle 75 lira zararım var:) altından zarar eden tek insanım heralde:)
Aynen hafta içi alınmalıBi de cumartesi pazar almamanı öneririm altını.piyasalar kapalı olduğu için yüksek olur CMT pazar..
Çok şükür ben çok uğraşmıyorum. Napıcaz diye bile kv ye soruyorum çünkü kültürler biraz farklı. O yapıyor yardım ediyorum. Ama alışveriş tabi sürekli yapmam gerekiyor. Yarın pazar var mesela. Pazar yapılacak. Ben evde yokum gerçi eşimle annesi çıkar artık akşama doğruBen zorlanıyorum herşey mükemmel olsun istiyorum o yüzden maddi manevi çöküyorum