Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir günaydın da benden
Papatya haklısın pazartesi görünümlü bir çarşamba yaşıyoruz daha elim çalışmaya gitmiyor bir sürü de iş var. Çalışma saatlerinin esnek olması ne güzel, Allah'ım banada öyle bir iş nasip etsin
Evine dönen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz,
Areser çok geçmiş olsun, bu aralar trafikte biraz daha dikkatli olmak lazım. Bugün ay tutulması var insanı ve doğa olaylarını etkilediğine inanırım.
Zytn_lmn, haklısın canım böyle dua etmekte. Ben de diyorum ülkem hakkında en ufak bir art niyet besleyen kim varsa Allah onları kahretsin. Bu düşüncede olanlara fırsat vermesin...
Kaç gündür dışarı çıkıp alışveriş yapmadığım için hiç bozukluğum olmadı. Bugün elime geçenleri kenara atıyorum eve gidincede doğru kumbaraya. Bekereti bol bir gün olur inşallah
papatya son iki aydır benim kilolar aldı başını gidiyor.senin yazdığın topik nasıl,motive olabiliyor musun kilo ve spor konusunda.benim de biraz ihtiyacım var desteğe sanırım.gelsem mi acaba.
gel güzelim, ben de papatyaya takıldım,çıtır annelerin diyet günlüğüne yazmaya başladım.fazlalıklara beraber güle güle diyelim.:)Offf yarama tuz bastınnn bende Haziran'da 59 kiloyken şimdi 65 olmuşum vermesi cok zor ama alması kolay oluyor... Oğlumun sunnet düğünü için sıkı bir diyet yapmıştım... Maalesef koruyamadım amacım normal katı kuralları olamayan bir diyet yapmak ama hiç de yapasım yok kilo aldım diyom icraata geçemiyom napsak bir topiğe mi katılsak ne dersin Banusultan?.
oyy benim hayalim de spor yapan,kitap okuyan bir eşti ama olmadı vesselam.Bayram hasar tespitini hala yapamadım ama eşimin maasini bitirdik bu ay benim maasimi yiyeceğiz eşim treckingi çok sever yıllardır onu vazgeçeriyorum ama artık onun hobisine ortak olmaya karar verdim. Dün bana 50 liraya ayakkabi aldık bu pazar da yürüyüşe gideceğiz bakalım yapabilecek mıyım merak ediyorum:)
kadınların işi hiç bitmez,bazen anam erkek doğursaydı da rahat etseydim diyorum.işe gitmeme 1 saat kaldı..pıtırcıgı hazırlamalıyım..oğlumun okuldan gelince yemesi için birşeyler hazırladım..dersnaye gidecek kıyafeti hazırlandı..bu sabah bayağı iş yaptım..sabah erkenden yastıklarımız vardı onların yununu guneslendirmek için doktum...aksamda kılıflarını yıkadım doldurcam..gece işle ilgili evraklarım vardı onları hallettim...artık yorgunlukta diplerdeyim
kadınların işi hiç bitmez,bazen anam erkek doğursaydı da rahat etseydim diyorum.