Birikim yapmam lazım

eeker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
2
9
42
Daha doğrusu birikim yapmayı öğrenmem gerekiyor.Yıllardır çalışıyorum kenarda bir kuruş param yoktu.Yıl başından beri dikkat etmeye başladım.Şimdi yaklaşık 2000 tl oldu.Önümüzdeki aylarda mümkün olduğunca çok para biriktirmem lazım.Düzenli bir gelirim yok.Yani her ay değişiyor.İyi kötü idare ediyorum.Ekim 15 e kadar böyle devam edecek.Kredi kartı borcum var onu bitirmem gerek.Sigarayı bıraktım.En azından ordan artıdayım.Altın hesabı açtırdım.Her ay bir gr altın kredi kartından alınacak.330 tl sigara için ayırdığım para vadeli hesaba aktarılacak.Üstüne de ne kadar arttırabilirsem eklemem lazım.Günlük olarak harcadığım parayı not edeceğim. Gereksiz harcama yapmama engel olur diye umuyorum.Destek olursanız sevinirim.Şimdiden bol şanslar birikim yapmak isteyen herkese :KK36:

Diger birikim topiklerine yazarsaniz daha cok yardimci olurlar. Cok fazla bu sekilde baslik acildigi icin birkac yorum yapilip birakiliyor

Bu gün yaptığım ödemeler
1)500 kredi kartı
2)600 kira
3)140 vestel mix go
4)18 market
5)28 manav
6)780 vadeli hesaba attım

Bu gün yaptığım ödemeler
1)500 kredi kartı
2)600 kira
3)140 vestel mix go
4)18 market
5)28 manav
6)780 vadeli hesaba attım
arkadasim sabit zorunlu odemelerini yapip mumkun oldugunca cok az harclik birak kendine ve parani doviz vadelu ya da altin seklinde ya da uygun gorecegin sekilde degerlendirebilirsin Ytd

Diger birikim topiklerine yazarsaniz daha cok yardimci olurlar. Cok fazla bu sekilde baslik acildigi icin birkac yorum yapilip birakiliyor
ıyıde onlarada okadar yazan olmuskı....herkes bırbırını tanır olmus..bend eyenı bır topık olsada bende karıssam aralarına dıye arayıs ıcındeyım:))

X