- 23 Eylül 2013
- 24.253
- 49.596
- 798
- Konu Sahibi olcayayana
maaşımı aldım bütün ödemeler yapıldı sadece market masrafı olur ay sonu 200 tl kalan para
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bozuklar için kumbara yapmanızı öneririm. Açılmayan bir kumbara. İçine yalnızca 1 tl ve 50 krş atın. O hayalet paralar, göze görünmeyen paraların nasıl bereketli olduğuna nasıl çoğaldığında inanamayacaksınız bir süre sonra.
Ekimden beri bozukları attığım bir kavanoz var içini de göremiyorum. O kadar ağırlaştı ki anlatamam. Sanırım en az 500 tl çıkacak içinden.
Küçük bozuklukları da ayrı bir kutuya atıyorum ben. Bağış yapıyoruz onlarla da.
Küçük bozuklukları bağış yapma fikrinizi okumuştum daha önce,çok hoşuma gitti..açılan bir kumbaranın içinde birikiriyorum bende artık onları
1 ve 50 kuruşlarıda açılmayan kumbaraya..Dolana kadar açmak istemiyorum kısmetse,bakalım
Benimkide zor dolar heralde,büyük boy olandan.Ben çok sabırsızım ama..1 ay olmamıştır heralde başlayalı
2 kisiyiz ve elektrik faturamiz 80 tl gelmis sok oldum
Kumbara cok mantikli 2 aydir biriktirip gram aliyorum biraz birikince tumleyip bozuklari ekmege veriyorum
Bu ay hirs yaptim elektrik faturasiyla hesaplascazzz !
Daimi buzdolabi, ocak , internet
Gunluk 2 kez sofben, 1 kez kettle
Haftalik 2 defa camasr mak. 2 defa supurge
Onun dışında prizde fis birakmiyorm
Cok kontrollusun ben kac kez neyi calostirdigimi bilmiyorum camasir makinesi hemen hemen hergun calisiyor esimin isik kapatma huyu yok gerci bende firin vs cok calisiyor klimayla isiniyoruz 190 elektrik sobasi yaktim bazi gunler diger odada ona ragmen bana iyi gelmis umarim gelecek olan fatura da insafli gelirektrik faturamiz 80 tl gelmis sok oldum
Kumbara cok mantikli 2 aydir biriktirip gram aliyorum biraz birikince tumleyip bozuklari ekmege veriyorum
Bu ay hirs yaptim elektrik faturasiyla hesaplascazzz !
Daimi buzdolabi, ocak , internet
Gunluk 2 kez sofben, 1 kez kettle
Haftalik 2 defa camasr mak. 2 defa supurge
Onun dışında prizde fis birakmiyorm
Evt ya firin felakett !Cok kontrollusun ben kac kez neyi calostirdigimi bilmiyorum camasir makinesi hemen hemen hergun calisiyor esimin isik kapatma huyu yok gerci bende firin vs cok calisiyor klimayla isiniyoruz 190 elektrik sobasi yaktim bazi gunler diger odada ona ragmen bana iyi gelmis umarim gelecek olan fatura da insafli gelir
Bizde kullaniliyor elektrik sobasi yoksa iceri sicak mutfak soguk hasta oluyoruz normalde kaleriferli evdeydik burasi annem yakin diye tasindik ama kalorifer yok mecvur yaniyor soba ona ragmen anne ogul hasta oluyoruz yine de korktugum kadar cok gelmedi haftada iki kadar firin calisiyor banyoda oyle utu durmuyor camasir makinesi durmuyor esimde ben de isten eve gelip ustumuzu oldugu gibi degistirip kirliye atiyoruz oglusum zaten gunde bazen ucdort ust degisiyor en iyi ihtimalle ikiEvt ya firin felakett !
Bu ay firin calistirmamaya kararliyim bu yuzden hamsi almicam bu ay hep firina atiyodum evi cok kokutuyor diye
Elektrik sobasi cok yakiyo bizim ev kalorifer var ev sahibi komur yakiyo aksamlari yetiyor isisi gunduzde evim gunes goruyo bayaa hmde.. esim istersen ufo falanda alalim gunduz icin dedi sakin dedim eve elektrk sobasi flan almam mutlaka kullanilir fatura patlar
Bir yillik evliyim hazr cocuk yokken para biriktirme derdindeyim ..