- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
- Konu Sahibi olcayayana
-
tatlım hani hepimiz kendi bütçesine göre aylık bir hedef belirlese gün yaptığımızı farz edip birikime ne olursa olsun dakunmayacak şekilde atsak ortak bir gün oluştursak bence tetikleyici olur damla damla birikir o yüzden sordumnasıl yanı anlamadım @harmonia33
ooooo güzelllyani benide çantayla kapkaç yapmak zorunda kalacaklardı kapkac yapan promosyon olarak canta calana altun promosyon
haklısın canım ben de henüz maaşımı alamadım ben dede bu günlerde durum vahim yaparsak sen de mayısta güne girersindogru dıyosun cok guzel ama suanda elımdekı avcumdakını tadılata verdım hıc bırıkımım yok mayısta baslıcam kısmet ederse Allah ama sız yaparsanız aranıza daha sonra katılırım
Olsun canım sende evini yeniliyorsundogru dıyosun cok guzel ama suanda elımdekı avcumdakını tadılata verdım hıc bırıkımım yok mayısta baslıcam kısmet ederse Allah ama sız yaparsanız aranıza daha sonra katılırım
Bu arada mutlu olmalısın yenileyecek bir evin var ben hala kiradayım gönlüne göre versin allahımdogru dıyosun cok guzel ama suanda elımdekı avcumdakını tadılata verdım hıc bırıkımım yok mayısta baslıcam kısmet ederse Allah ama sız yaparsanız aranıza daha sonra katılırım
Merhaba M maviduvar1Oyyyy bi yemek yedik bi mutfak topladım sayfalarca yazmışsınız
Benim bankada altın hesabım var. Oray'a gram şeklinde alıp koyuyorum.
Yarın maaşlar yatacak. Ders ücreti yatmadı daha. 2 haftalık 1000 lira civarında bekliyorum.
Sadece 2 gram altın alabileceğiz hu ay.
Kattan kullanmamaya nakit harcamaya çalışıyoruz. Kartta 2 bin TL ye yakın taksit var zaten.
Allah ısteyen dıleyen herkese versın ınsallah bu donemde ev almak cok zor faızler cok fazla evler gereksız pahalı Allah hepımıze odeme kolaylıgı versın aynı zamanda olmayan herkese de ev nasıp etsın ınsallahBu arada mutlu olmalısın yenileyecek bir evin var ben hala kiradayım gönlüne göre versin allahım
borclarında en yakın zamanda azalır ınsallah canım benımMerhaba M maviduvar1
Benim de ödemelerim çok azaltmaya uğrasıyorun bu ay 200tl birikime ayırdım
Yarın avans günü ama borçlara gidecek
Ne güzel planlısın bende hep araştırıyorumevet bu ara durumlar vahım cıdden @harmonia33
papatya dıye bı arkadas 10 cıft cızmem var dıyınce benımde bır cıft var dedımkaramelli_turta ama ayakkabı demedım dıkkat et
ayakkabım daha fazla cunku. soyle hep ındırımden alıyorum her seyı ve goz onunde oldugumuz ıcın aldıklarımı kalıtelı alırım. 10 tane degıl de 2 tane. sonra umkun oldugunca yemeklerı dokmem. buzluga atarım kalanı hemen. bırde baya okuyorum nasıl tasarruf ederım dıye herseyı. durumumuz cok sukur ıyı esımde bende calısıyoruz o yuzden ne yaparsak cocuk yokken yaparız dıyıp ev araba aldırdım eşıme. sımdı borc oduyoruz.ama ıste bızımde bebısımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?