- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi olcayayana
-
Iyi akşamlar canım tekrar görüşelimkızlar ben kacıyorum ama arada bakarım yazılanlara cok mutlu oluyorum sızden bırseyler gorunce
eşime yemek hazırlıgına gırısmem lazım opuyorum hepınızı
Bu ayki ödemeleriniz ne kadar çokmuşMerhaba hanımlar
Ödemeleri. Yaptık çok şükür. Bu ay 9050 TL ödeme vardı. bugün 2 gram altın aldım. Bu ay başka birikim olur mu bilmiyorum.
Henüz ders ücretlerimiz yatmadı. Onlar yatınca belki 3-5 atarız.
Büyün hiç para harcamadım
Yemeği de yemekhanede yedim. Önceden yükleme yaptırdığım için yemek parası vermemişim gibi oldu
Aslında genel olarak böyle.Bu ayki ödemeleriniz ne kadar çokmuş
Allah kolaylık versin Hepimize
Daha da tutumlu olmanın yolunu hala arıyorum
neler buldun canım tutumlu olmak yolunda paranı nasıl degerlendırıyosun?Bu ayki ödemeleriniz ne kadar çokmuş
Allah kolaylık versin Hepimize
Daha da tutumlu olmanın yolunu hala arıyorum
Allah odeme kolaylıgı versın canımAslında genel olarak böyle.
2 araba kredisi ödüyoruz. 3500 civarı. Biri haziranda bitecek
Kartta da çok taksit var. Onlar da haziran da bayağı hafifliyor.
Evimde bi yardımcım var. Onun maaşı
Faturalar, aidat vs derken biriktikçe birikiyor.
Tasarruf yapabileceğimiz tek şey kart ve fatura.
Kartı da mümin oldupunca kullanmıyoruz.
Doğalgaz da zamanla azalacak.
neler buldun canım tutumlu olmak yolunda paranı nasıl degerlendırıyosun?
Evden çıkarken sadece ihtiyacım kadar para alıyorum az harcayıp ucuzu ve yiyebileceğimiz kadar alıyorum
onu ben de yapıyorum fasulye nohut tüm paket haşlıyorum lazım olanı kullanıp gerisini buzlukta saklıyorum özellikle nohut çok iş görüyor çorbalarda falan hem bir seferde kaynayınca enerjiden de zamandanda kazanıyorsunkızlar ben soyle yaptım dun aksam; salata yapmıstım yarısını ayırdım bu aksam yedık tupperwarede sakladım lımonunu falan bugun ayarladım zamandan tasarruf etmıs oldum tavsıye ederım guzel oldu. bırde yıne buradan bı kac kısıden duydum kurufasulye haslayıp fazlasını buzluga koycam buda zamandan tasarruf saglayacaktır
cok iyi bnde bygun para harcamicam insallahheeeeyoooo ben bu gün harcama yapmadım
eşim eve gelirken ekmek soda sigara almış ne kadar tuttu diye sordum karttan 30 tl harcamış
salca koyupta mi pisiriyorsun canim yoksa koymadan mi?onu ben de yapıyorum fasulye nohut tüm paket haşlıyorum lazım olanı kullanıp gerisini buzlukta saklıyorum özellikle nohut çok iş görüyor çorbalarda falan hem bir seferde kaynayınca enerjiden de zamandanda kazanıyorsun
az harcama yapmak konusunda yarisiyoruz unutma canimkaramelli_turta
cok iyi bnde bygun para harcamicam insallah
salca koyupta mi pisiriyorsun canim yoksa koymadan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?