Birikim Yapma Zamanı

hayır kredı kartını zaten verıyolar ve hesap acıyolar ılk etapta 215 tl oduyosun ve 200 tl de depozıto yanı 200 tlyı verıyosun ama gerı alıyosun senden keseceklerı sadece 215 tl @harmonia33 yanı toplamda 415 verıyosun ama 200 gerı alıyosun

ben calısan biri degilim evdeki harclıktan kısarak topluyorum onun için bana cok gelir bu para

kredi artıda kullanmıyorum ben

evet canım sana cok gelır baskası ıcın uygundur bız yenı evlıydık ve bılırsın hırsızlar yenı evlılerı rahat bırakmazlar ve bız cok sık seyahat edıyoruz esımle o yuzden mecburduk ve ıyıkı kıralamısım dıyorum cunku cantama oyle dolasazdım ben uykularınm kacardı

@harmonia33 ben suanda bısey koyamıyorum aldıgımız evın borcu+evde bıkac yaptırılması gereken sey var onları yaptırmak ıcın para bırıktıryorum ınsallah tadılat bıtınce bırıkıme baslıcam aylık hedefım 1000 tl

aynen bende o zaman kiralamıştım

1000 vs değil ya atabileceğin bişilerden kırpıp 50-100 ne olursa varmı öyle bişi

akda kartım yok tatlım birde kredi kartlarından mümkün olduğunca harcama yapmıyorum

yani benide çantayla kapkaç yapmak zorunda kalacaklardı kapkac yapan promosyon olarak canta calana altun promosyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…