- 30 Eylül 2015
- 161
- 62
- 98
- 45
- Konu Sahibi olcayayana
-
lında saglam guvenecek bırıyle ortak kıralasak daha uygun olurevet canım kucuk kasa ama kucuk kasa dedıklerı de baya sey alıyo ben kucuk olanı kıralamıstımaltun979
aynen küçük de bana baya büyük gelmiştievet canım kucuk kasa ama kucuk kasa dedıklerı de baya sey alıyo ben kucuk olanı kıralamıstımaltun979
yok tatlım hiç o işlere girme bence bu zamanda 300 eksik olsun ağzın tatlı olsunas
lında saglam guvenecek bırıyle ortak kıralasak daha uygun olur
Bu ay birikim için 200 koydumHanımlar aylık ortalama ne kadar kenara koyabiliyorsunuz
kredi artıda kullanmıyorum benhayır kredı kartını zaten verıyolar ve hesap acıyolar ılk etapta 215 tl oduyosun ve 200 tl de depozıto yanı 200 tlyı verıyosun ama gerı alıyosun senden keseceklerı sadece 215 tl @harmonia33 yanı toplamda 415 verıyosun ama 200 gerı alıyosun
haydı hanımlar aylık nekadar artıra bılırız butceyi zorlayalımBu ay birikim için 200 koydum
Her ay için ortalama hesapladım
Ödemelerimiz azalınca aylık birikimi arttıracağım
iyi cesaretliymişsin bir kapkaça bakarkızlar burdan gercekdende cok bilgi sahıbı olunuyor mesela ben kasaların bu fıyatlarda oldugunu bilmiyodum ev almadan önce cantamda yarım kilo altınla gezdim hep
aynen bende o zaman kiralamıştımevet canım sana cok gelır baskası ıcın uygundur bız yenı evlıydık ve bılırsın hırsızlar yenı evlılerı rahat bırakmazlar ve bız cok sık seyahat edıyoruz esımle o yuzden mecburduk ve ıyıkı kıralamısım dıyorum cunku cantama oyle dolasazdım ben uykularınm kacardı
1000 vs değil ya atabileceğin bişilerden kırpıp 50-100 ne olursa varmı öyle bişi@harmonia33 ben suanda bısey koyamıyorum aldıgımız evın borcu+evde bıkac yaptırılması gereken sey var onları yaptırmak ıcın para bırıktıryorum ınsallah tadılat bıtınce bırıkıme baslıcam aylık hedefım 1000 tl
benden cantamı kapacak olan benide promosyon olarak alıriyi cesaretliymişsin bir kapkaça bakar
akda kartım yok tatlım birde kredi kartlarından mümkün olduğunca harcama yapmıyorumhayır kredı kartını zaten verıyolar ve hesap acıyolar ılk etapta 215 tl oduyosun ve 200 tl de depozıto yanı 200 tlyı verıyosun ama gerı alıyosun senden keseceklerı sadece 215 tl @harmonia33 yanı toplamda 415 verıyosun ama 200 gerı alıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?