- 30 Eylül 2015
- 161
- 62
- 98
- 45
- Konu Sahibi olcayayana
-
amelia cım ben hiç kasa sormadım kasa kiralamak altınına göremi ben enişteye sormustum gecen yıl oda bana öyle dedi biraz altınım var saga sola borç verdim alınca bende evde kalmasın istiyorum fakat öyle deyince kasadan vazgectim aklıma sigortam geldi daha önceden olan sigortam calısmıyorum dogum borclanması iki cocuk için yapıp sigortama yatırmayı düsünüyorumonun cok altını var o zaman canım@altun979
nezaman kıralamıstın uygunmus yıllıksa altın cok olunca bence degerbız 150ye kıralamıstık ama gectı bıttı hepsı
hahahaha fenaymış :) ben korkarım çantanda da belli bir mevlanın üstünde bırakmam gerçi kartlar vs var ona yapacak pek bişi yok dershanede bir kaç kez dolapları patlatmışlardı kaç kez ufak ufak param gittibı tanıdıgım var aynı sen boynunda tasır tum varlıgını kesede :)altun979
Geldim canımkaramelli_turta nerdesın hanı yarıs yapacaktık ben 21 tl harcadım bugun benı gecebılrısın hıc harcamadıysan :)
harikasınGeldim canımBeth18 Bugünkü harcamam 30tl çok oldu.
2ekmek,1kilo patates, 1simit, 25tl de eşime Doğum günü sürprizi pasta
Ayrıca 2yeni tarih yarım altın aldım 380 den.Yeni çeyrek 190mış sevindim aslında
güzel miş vala oleyse bende bir sorayım ufak yeterli bana zaten gram ceyrek altın onlara ufak bir kasa yeterli benim evdede kasam var ama hırsızlar kasaları sırtlayıp götürüyo malesefkaramelli_turta ıyı yapmıssın canım bereketlı olsun ben senı 9 tllık bır farkla gecmısım ama pasta almıssın bu jestınle sen zaten kazanan tarafsın bence canım
altun979 buyuk kucuk boyları var canım ondan dedım altını coktur dıye buyuk olanların kırası daha fazla
bence de mantıklı bır yıl kafan rahat oluyo
evet eskı tarıhlı almak cok daha ıyı herzaman ıcınkızlar altın ceyrek alırsanız ufak bir uyarım olsun herzaman eski tarihli alın cünkü yıllar cabuk geciyo satarken sizinkilerde eski tarihden satılacaktır onun için eski tarihli bikac kurus daha ucuz olur ve varsa saglam arkadaslarınız altın gunude yapabilirsiniz biz 15 arkadas girdik altın gününe her ay bir arkadasa taslim ediyoruz sıra kımınse ona veriyor yanı ole pastalı cörekli börekli günler yapmıyoz
ozaman mı 150 tl idi kasa fiyatıgecen sene kıralamsıtım canım 2015 tealtun979
oyyyyyy bende birikimine attın sandım fenaymışYarım altınları ablam yeğenime sünnet düğünü yapacak onun için aldım
Daha doğumlar için 5çeyrek alacagım para biriktirdiğimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?