- 26 Mayıs 2018
- 8.188
- 38.689
- 51
Muhtemelen başka bir konuda yaptığı bir yorum şikayet edilmiştir.Soru soran üye neden elendi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen başka bir konuda yaptığı bir yorum şikayet edilmiştir.Soru soran üye neden elendi ?
Galiba teşekkür ederim yanıt icinMuhtemelen başka bir konuda yaptığı bir yorum şikayet edilmiştir.
Bu işi yapan insanlar var, paranızı onlara ödeyip onlar aracılığıyla değerlendirin bayan hanımcık.Paramı nasıl değerlendrirm diye soruyorum.Amacm kndimi dizginleştrmek,kendime söylediklerimi başkasından duymak değil.
ben bu döviz işinden hiç anlamıyorum ancak karantinada biriktirebildiğim (daha doğrusu bu dönemde harcayamadım, dolayısıyla elimde kaldı) biraz param var 1000 lira kadarParanizi dolar,euro ya da altin seklinde biriktirebilirsiniz. Harcayamazsiniz ôyle olunca
Bozmazsan uzun süre 1sene felan Euro yada dolar al kenara at ,ben altın alıyorum (bilezik)param az olursa döviz biriktirip bozdurup altına geçiyorum.ben bu döviz işinden hiç anlamıyorum ancak karantinada biriktirebildiğim (daha doğrusu bu dönemde harcayamadım, dolayısıyla elimde kaldı) biraz param var 1000 lira kadar
sormak istediğim şey ben bu parayı dövize yatırsam dolar çok pahalı değil mi ? yani mantıklı mı olur böyle?
1000 tl 140 dolar ediyor sonuçta, çok az geliyor göze
bide doların düşme ihtimali falan var
yani dövize yatırmanın mantıklı yanları nedir gerçekten bilmeyerek soruyorum
1000 lira 140 dolar çok küçük rakam