Kızlar merhaba,ben evli 4buçk aylk hamile biriyim,son zamanlarda malum hep evdeyiz elimizde tel bisürü alışveriş sitesi giyim kuşam vesayre önümüze düşüyor.Ben bi türlü birikim yapamayan biriyim elime pra geçince bişeyler oluyo bana(
ayy ne güzlmiş bu kıyaft hazır param var dur sipariş edim - ayy bu bebiş çorabı ne hoşmuş var ama bitane daha alim nolcak) tarzı yani..
yani tamam eşim her ne kadr bizim için çalışp çabalasada benimde kendi adıma kenara köşeye para atmak gibi bi isteğim var ama gerek hamilelik bu zamnlarda birz zor geçiyor gerek ise salgın vs. gidip çalışma durumum yok.Altın zaten uçmuş durumda parayı altına yatırsam ziyan olcakmış gibi hissediyorum değerinin çok ütünde fiyatlar çnki piyasadakiler.misal iki haftadır fln yine heves saldım paramı biriktircem diye ama bişiler görüp yine yenik düşmekden tedirginim.Hep bu yola başvurup sonra ise "
harca parayı kefenin cebimi var ? diyorum
Pramı karta aktarsamda aynı durum
sizler nasıl yapıyorsunuz birikimlerinizi ben nasıl daha fazla biriktirip kenara atabilirim ? eve iş almak istiyorum fakat bu dönemde değil.Ev hanımlarımız yardımcı olursa sevinirim.