- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
En güzelini yapmışsınız.Evet.1380 lira.cocugum için altın hesabı açtım.bubuyunce altınlarını alacak.o parayı eve sokmuyorum. Benim değil.cicuguma ben bakıyorum.
sonuçta o para çocuğun giderleri için size yasal olarak verilen bir para. ki zaten bu da bir çeşit birikim sayılır zorda kalırsanız bozdurur harcarsınız. yani aslında birikim yapıyorsunuz.Evet.1380 lira.cocugum için altın hesabı açtım.bubuyunce altınlarını alacak.o parayı eve sokmuyorum. Benim değil.cicuguma ben bakıyorum.
Oglum altınların hesabını tutuyor.onun onlar.benim degipsonuçta o para çocuğun giderleri için size yasal olarak verilen bir para. ki zaten bu da bir çeşit birikim sayılır zorda kalırsanız bozdurur harcarsınız. yani aslında birikim yapıyorsunuz.
O zaman altın almayın kendinize harcayın. Anası onun yüzünden kılı kırk yarsın beyfendi altın hesabı tutsun. Şaka gibiOglum altınların hesabını tutuyor.onun onlar.benim degip
Allah AllahOglum altınların hesabını tutuyor.onun onlar.benim degip
oğlunuz kaç yaşında sadece meraktan sordum..Oglum altınların hesabını tutuyor.onun onlar.benim degip
Yeni gördümBaşlıkta yazmış.
O parayla birikim yapamamaniz çok normal.
Oglum altınların hesabını tutuyor.onun onlar.benim degip
Nafaka çocuğun şimdilik hayatı için değil mi? Çocuğun şuanda hayatını iyileştirmiyorsa ne gerek var? Birikiyorsa onu karagün parası yaparsınız o zaman. Ekstra birikim yapmaya gerek yok.Evet.1380 lira.cocugum için altın hesabı açtım.bubuyunce altınlarını alacak.o parayı eve sokmuyorum. Benim değil.cicuguma ben bakıyorum.
7 yaşında dah ablasıO zaman altın almayın kendinize harcayın. Anası onun yüzünden kılı kırk yarsın beyfendi altın hesabı tutsun. Şaka gibi
7 yaşında daha.Allah Allah
O zaman kendi servis parasını da oradan ödeyin.
Ne demek hesabını tutuyor
7 yaşında çocuk altın hesabını mı tutuyor?7 yaşında daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?