birikim yapabilmenin yolları

Günü 0 harcamayla kapadım
Harcamalarımı artık sayamıyorum
Aklımda kalanlar
70 lira yol parası (şehir dışına çıktım)
129 liradan 179 liraya çıkan Bi elbise aldım indirim değil bindirim yapmış koton
18 liraya kolye aldım
50 liraya yemek yedik
Toplam 320
Çanta ve ayakkabı almam lazım daha offfff

Yeni bir elbise aldığına göre eskisi iade edilecekmi yoksa bu farklımı

Günaydın kızlar topiginizi okuyorum hep arada bi nadirde olsa yaziyorum kredi kartı ekstrem 538 tl gelmiş ayrıca eşimin 2500 den 30 aylık kredisi vardı ben onu ısrarla 3900 olacak şekilde 18 aya dusurttum bu aralar biraz sikiscaz anlaşılan bugünü 0 harcamayla kapatmaya calisacam insallahhh

Merhaba kızlar.
Dün çok para harcadık. AVM ye gittik çocuklarla. Büyüge laptop küçüğe telefon aldık. Toplamda 3700 tuttu ikisi. İkisi de çok başarılı bir yıl geçirip üstüne bütün ramazan oruç tutup namaz kilinca bu hediyeleri hak ettiler. İnsan kendinden kisiyor da çocuklardan olmuyor ne yazık ki. Sonuçta onlar için çalışıyoruz ödenir gider inşallah.
Perşembe tatile çıkıyoruz. Dün gerekli birkaç parca sey vardı onları aldık 120 tl de onlar tuttu. Bir de yemek yedik 45 tl.
Bugün bavulumuzu hazırlayacağız. Cok iyi olacak bu tatil. Gelince tekrar birikim ve tasarruf modunda olacağım inşallah.
4 gün sonra tatile gidecegimizden bu dört günü fazla masraf yapmadan gecirmek istiyorum. Evde ne varsa yapacağım ki bozulmasın ve yensin.
Bugün annem semizotu , kırmızı erik ve yaprak yollamis. Erigi kaynatıp erik suyu yapacağım. Semizotu ile de salata. Akşam için de bamya yemeği ve makarna yapmayı düşünüyorum.
Keyifli hafta sonları hepinize

Ben fiziki gram altın almak istiyorum.bir sitede iar ve nadir metal tavsiye edilmiş.istanbul ve birkac sehirde ofisleri varmıs ve Bozdururken de 1 tl fark oluyormuş. Benim bulunduğum şehirde ikisi de yok.sizler gram altini bozdururken kaç lira fark ödüyorsunuz? Gram altin da farklı markalar da var mı?

selam hanımlar 3 kız kardeşimle güzel bir bayram geçirdik. daha da kaynaştık, onlar mutlu biz mutlu. bayramın 2. günü de nişanlım ve baba bir kızkardeşimle hem kızları geri götürdük, hem biyolojik annemi ziyaret ettik. o da fena geçmedi. kardeşlerime hissettiklerimi ona karşı hala hissedemiyorum. farkında olmasam da galiba için için ona karşı kızgınlık ve kırgınlık hissediyorum. neyse her şey zaman bağlı.

bol masraflı ve bol hediyeli bir bayramdı. üç kıza bir örnek kemal tancadan 90 ar liraya cüzdan aldım. kardeşilik sembolü oldu dediler, üçü de çok mutlu oldu. illa biz de sana aynından alalım dediler, onlara aldırmadım kendim aldım. 360 TL orda harcadım. biyolojik anneme elim boş gitmemek için fular takıyor diye ipek bir fular aldım. o da 100 TL. ayrıca 75 TL de kestane şekeri aldım.
babama ve k.pederime de karacadan 60 TL ye tişört aldım. anneme ve k.valideme hotiç'ten 120 TL ye rahat ayakkabılar aldım. değişim kartları da aldım ama ayaklarına cuk diye oturdu ve ikisi de çok beğendi. ayrıca k.validemlere giderken ev yapımı bir tepsi baklava götürdüm.

k.validem her zaman takabileceğim gibi tek taş çok şık bir kolye almış, k.pederim de 500 TL harçlık verdi. illa üstünde görmek istiyorum, kıyafet çanta vs al deyince onu da düğün derneklerde kullanmak için çanta ve ayakkabıya harcadım.

yol masrafı şu bu derken epey harcadık. biyolojik annem de deri mont almış. pek kabul etmek istemesem de kabalık olmasın diye teşekkür ederek aldım.

tabi ki bu masrafları birikimden yaptım. zaten bayram için ayırmıştım, iyi oldu. iyi günlerde kullansınlar, giysinler.

Kızlar merhaba,

Mi,de bulantılarıyla o kadar başım dertte ki çok sevdiğim birikim topiklerine uğrayamaz oldum. Yok mudur bunun bir çözümü. Mahvoldum.

Geçen ay 1 gr altın almıştım. Bu ay da parasını ayırdım bir aksilik çıkmazsa ay sonu alacağım. Bebiş geliyor daha çok birikim yapmak lazım. Klima aldık 2 tane aylık 700 ona ödüyoruz. Bu yaz sıkışacağız biraz hayırlısı.

Beyaz leblebi ve cubuk kraker ye ablam hamileyken bulantilarini bu sekilde atlqtiyordu.
Altin aldi basini gidiyor alinacak gibi degil umarim dususe gecer bir an once

geçmiş olsun canım. kuzenlerin birinin eşi de 9 haftalık hamile, ne yaptıysa bulantılarını geçiremiyor. 3-4 hafta daha idare edeceksin demiş doktoru. bunun ilacı falan yok mu ki?

Beyaz leblebi ve cubuk kraker ye ablam hamileyken bulantilarini bu sekilde atlqtiyordu.
Altin aldi basini gidiyor alinacak gibi degil umarim dususe gecer bir an once
altın fenalarda, alınacak gibi değil. kuyumcu bir tanıdık bir kaç ay 122 nin altına düşmez dedi bakalım ön görüsü çıkacak mı. gerçi bazen de günü birlik sert bir düşüş olabiliyor. 122 lerde seyrederken bir gün 116 ya kadar düşmüştü hemen 3 grm almıştım. ertesi gün yine fırladı.

Benim bebisimde 12 haftalik ama hiç bulanti kusmam olmadı benim bunyeden bünyeye degisiyomus bizde esimle kocaman bu açılmayan kumbara yaptık bebemiz için bebek giderlerini alcaz şimdiden yarısı doldu bile

Kahve yapacaktım kahvem bitmiş. Küçük oğluma söyledim "al" diye. "Anne bu aksam da çay içeriz şimdi markete gitsem başka şeyler de illaki alacağım boşuna para harcamayalım şimdi" dedi. Anasının oğlu işte
Gerci gitmek zor geldiğinden belki böyle söylemiş de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…