• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Boşuna dememişler para parayı çeker diye
Biriktirmeye 10 20 50 ile başladım, biriktirebildikçe daha heves geldi ve burası da inanılmaz motive ediyor beni.
Her ay ceyrek almaya da basladım ama henuz doğumlar ve düğünler için
Inşallah kendime de alacagım eylülden sonra
Nakit zaten her ay ayırıyorum Çocuklarımın geleceği için
İnsan ortada bir şeyler görünce daha da hevesleniyor değil mi? Öteki türlü çalış çalış birşey olmasın ortada, insanın morali çok bozuluyor...

İnsan ortada bir şeyler görünce daha da hevesleniyor değil mi? Öteki türlü çalış çalış birşey olmasın ortada, insanın morali çok bozuluyor...
Gerçekten dediğin çok doğru canım.
Ortada bişeyler olmaya başladıkça heves artıyor

benım butun altınlarım 170ten gıtmıstı bu yılın basında uzuluyorum o kadar altını sattık dıye :KK43:
şimdi de alayım dıyorum zaten cok az paramız var ayrıca cok yuksek

altının gramı halkbankta 122,85 almak mantıklı mı sızce?
Hiç bilmiyorum canım altın hesabi hakkında bilgim yok

benım butun altınlarım 170ten gıtmıstı bu yılın basında uzuluyorum o kadar altını sattık dıye :KK43:

Canım, benim Garantide altın hesabım da var. Her ay 2 gr alıyorum ve bu kredi kartıma yansıyor ödemeyi öyle yapıyorum...baktım zaten her ay bir sürü kredi kartı ödüyorum bu da arada birikir dedim talimat verdim. En az 10 yıl -tabi Allahım ömür verirse- böyle yapmayı düşünüyorum...Fiyat ne olursa olsun almaya devam ediyorum yani bankadan...

Canım, benim Garantide altın hesabım da var. Her ay 2 gr alıyorum ve bu kredi kartıma yansıyor ödemeyi öyle yapıyorum...baktım zaten her ay bir sürü kredi kartı ödüyorum bu da arada birikir dedim talimat verdim. En az 10 yıl -tabi Allahım ömür verirse- böyle yapmayı düşünüyorum...Fiyat ne olursa olsun almaya devam ediyorum yani bankadan...
aslında oda bı yontem sonucta bırıkır gıder pekı bu altın alma işini banka hangı düzeyde yapıyo yanı düşükken mı alıyo yoksa her ayın 20sı dıyelım o gun ne kadarsa oyle mı alım yapıyo kontrol edıyo musun?

aslında oda bı yontem sonucta bırıkır gıder pekı bu altın alma işini banka hangı düzeyde yapıyo yanı düşükken mı alıyo yoksa her ayın 20sı dıyelım o gun ne kadarsa oyle mı alım yapıyo kontrol edıyo musun?
Benim hesap kesimi ayın 30'u. İnternet bankacılığından kontrol ettiğimde alımın o gün yapıldığını görüyorum. Yani bir ayın sonunda bütün taksitler, alışverişler toplandıktan sonra en son altın hesabı adı altında kesinti yapılıyor borca ilave ediliyor ve ekstre o şekilde oluşturularak bana gönderiliyor. Atıyorum bir ayda 900 tl karttan harcamışım banka en son gün o günkü kura göre bana borç çıkarıp borcuma ilave ediyor. 230 gibi mesela. Artık o da şansımıza kalmış.. düşükken de alınıyor yüksekken de...

Benim çeyreklerin içinde 135 tl'ye aldığım bile var :) Düşünün ne kadar artmış altın...Altın alan hep karda...
Bir 173 bir 178 bir 185 bir 193 den aldığım toplam 4 çeyrekcik :) uzun vade olunca pek umursamamışım fiyatları :)

En yüksek de 185'ten aldım. 190'nın üzerini görünce almayı bıraktım. Keşke düşse de yine alsak...Bir bir birikip gidiyor...ben hiç saymıyorum bereketi gitmesin diye :)
Yani biraz daha düşse de alabilsek..

benım butun altınlarım 170ten gıtmıstı bu yılın basında uzuluyorum o kadar altını sattık dıye :(

Altın hesabı daha karlı da... En azından kuyumcuya gitmediğin zaman kesintiye uğramazsın. Ama banka olarak şu bankaya git fiyr bişey diyemeyeceğim

Kızlar İstanbul'da Takkeci İbrahim Ağa Cami varmış, geçenlerde tv de denk geldi yapılış hikayesini dinledim, çok etkilendim.
Çil çil altınlar deyince aklıma geliverdi :) Müsait olduğunuzda caminin yapılış hikayesini okumanızı tavsiye ederim.
bende tv de izlemiştim, gerçekten çok güzeldi...

Back