- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
- 78
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.581
Canım fisleri cekmek gercekten faydalı oluyor muKızlar bende fişleri çekiyorum hep, gerçekten fark ediyor. En fazla 28-30 gelir elektrik faturam.
Olmaz mı... Çalıştırmasan bile çok düşük bir kw harcama yapar fişte takılı olan prizler :)Canım fisleri cekmek gercekten faydalı oluyor mu
Olmaz mı... Çalıştırmasan bile çok düşük bir kw harcama yapar fişte takılı olan prizler :)
Daha olmadım canım. Bu yaştan sonra ikinci üniversitemi okuyorum öğretmen olabilmek için :) çok teşekkür ederim canım. Bu bilgi bieikimini yapabilmek için sürekli okuyorum desem :)
Okuyan insanlara hep hayranlık duyarım ben de cok kitap okudum ama hukuk kitaplarıDaha olmadım canım. Bu yaştan sonra ikinci üniversitemi okuyorum öğretmen olabilmek için :) çok teşekkür ederim canım. Bu bilgi bieikimini yapabilmek için sürekli okuyorum desem :)
Tarih öğretmeni... Ama bölüm olarak öğretmenlik okumuyorum sadece tarih benim bölümüm. Formasyonu sonradan alıcamOkuyan insanlara hep hayranlık duyarım ben de cok kitap okudum ama hukuk kitapları
Su an hikaye okuyacak kadar enerjim yok, ne ögretmeni olacaksın insallah
Cok güzelmis canım ben de tarihi cok severimTarih öğretmeni... Ama bölüm olarak öğretmenlik okumuyorum sadece tarih benim bölümüm. Formasyonu sonradan alıcam
Yaa çok imrendim suan sana. Ben iftara giderken 25 lirayada tatlı aldım ve günü 230 TL harcama ile kapadım. Kumbaraya da 3 lira atabildimGünü 0 harcama ile kapatıyorum :)
Harcadıkların gereksiz şeyler değilse sıkıntı yok ki :)Yaa çok imrendim suan sana. Ben iftara giderken 25 lirayada tatlı aldım ve günü 230 TL harcama ile kapadım. Kumbaraya da 3 lira atabildim
Gereksiz değildi cnm elbise ve kuaföre gitti gerisi ama insan yinede üzülüyorHarcadıkların gereksiz şeyler değilse sıkıntı yok ki :)
Tatlı mecbur, yol parası yine öyle :) başka neler aldın
Yeni hedef; bugünü sıfır harcama il'e bitirmekGereksiz değildi cnm elbise ve kuaföre gitti gerisi ama insan yinede üzülüyor
O annenin yüzündeki gülümseme herşeyi unutturuyor :)Ben de bugun annemleri, ablamlari ve abimleri iftara yemeğe götürdüm. 226 tl hesap ödedim. 4 aile olduk. Hem dışarıda yedigimizden uğraşma olmadı hem de annem dışarıda yemeyi çok seviyor o mutlu oldu ben daha çok mutlu oldum. Dönerken de dondurma ısmarladim. Çok güzel bir gece oldu.
aynı durumdayız canım. ama böyle böyle birşeylere sahip oluyorsun. Allah ödeme kolaylığı versin :)Biz borçlardan dolayı hiç birikim yapamıyoruz. tam rahatladık maaş elimize kalacak derken yeni bir borç çıkıyor şükür gereksiz değil hepsinin bir karşılığı var ama inşallah buda biter
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. :)@mandaliina bende bugün otobüs parası dışında bir şey harcamayı düşünmüyorum oda kent karttan zaten. Benimki de 0 harcama sayılsın.
Yalnız para harcıyorum diye nasıl vicdan yaptıysam rüyamda bir kese altınım vardı. Yalnız ne kese içi çil çil altın doluydu. Birde kendi kendime evet sempatik_kiz bak kendini tuttun bir sürü altının var falan diyorumsabah bir uyanmışım altınlarım diyorum, annemde tuhaf tuhaf suratıma bakıyor ne altını kalk sabah oldu diye. Yalnız çok gerçekçiydi be [/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?