birikim yapabilmenin yolları

ay sen yazınca aklıma geldi. eşim bizim sütçüden organik beyaz dut almış. biz de bakıcımla ondan reçel yaptık. 1 büyük kavanoz dut reçelimiz var evde. gerçi ben reçel sevmem ama eşim seviyor :)

ay sen yazınca aklıma geldi. eşim bizim sütçüden organik beyaz dut almış. biz de bakıcımla ondan reçel yaptık. 1 büyük kavanoz dut reçelimiz var evde. gerçi ben reçel sevmem ama eşim seviyor :)
aslında ben ve nişanlım da pek şekerli gıdalar tüketmiyoruz. yine de kahvaltı sofrasında çeşni olur dedim. hem misafir gelince de markete koşturmamış oluruz. organik dutlar da minik minik ne tatlı olur.

aslında ben ve nişanlım da pek şekerli gıdalar tüketmiyoruz. yine de kahvaltı sofrasında çeşni olur dedim. hem misafir gelince de markete koşturmamış oluruz. organik dutlar da minik minik ne tatlı olur.
tadını anlatmak isterim ama ramazan ramazan kimsenin canını istetip de günaha girmeyeyim şimdi

Canım ne ameliyatı

Geçmiş olsun..zamanla daha da iyi olur inşallah. .

Gecmis olsun canim bol pekmez ye

merhaba kızlar
recellerden bahsetmıssınız bende pazara gıttım çılek aldım 3 kılo ayıkladım sekere bastım sabah kaynatcam
bırde buzluk ıcın vısne ve canak gıbı olan bı sebze var ya ondan aldım 5 tane neydı adı ya

mandalınam var dolapta ne yapayım bılemıyorum 4-5 tane var yemekte ıstemıyo canımız
soyup buzluga atsam nasıl degerlendırebılırım ben onu?

ben bekarken annecıgım hep yapardı probıyotık bakterı ıcerır sındırım ve boşaltım metabolızması ıcın bırebır dogal bır ılac dıyebılırım cok yararlı. tadı bıraz ekşimsi ve hergun ekledıgın sute gore yogunlugu degısır ama sutten daha yogun tabıkı de

İlk defa denicem. O yüzden direk içmiyim dimi. Süte filan karıştırsam? Nasıl olur

kızlar uste yazdıgım konu ahkk. da yazacak bırı yok mu
Bence suyunu çıkar. Limonata filan yaparsan içine kat. Bence. Buz kalıplarına koyup dondurma tarzı bişeyde yapabilirsin. Biz küçükken öyle yapardık meyve sularını buz kalıplarına koyup her deliğe de kürdan koyardık maksat meybuzu yerken çubuğu olsun :)

yok yok ıc ama fazla ıcme bız evde yapıyoduk onlar daha yogun oluyodu
bı cay bardagı iç mesela yarın bıraz daha arttırırsın ama sındırım sıstemın baya calısır haberın olsun
Bende onun için içicem. :) malum kilo da var.

hi hi cok guzelmiş aklıma lımonata geldı benımde ben en ıyısı oyle yapayım
bebişim olsaydı ona meybuz yapardım

canım kılo vermek ıcın cok ıyı kefır ama az beslenerek desteklemelısın
Şöyle soyliyim yazın doğru duzgun bişey yemem. Bazen sabahları kahvaltı yaparım onu bile doğru duzgun yapmam bir sonraki gunun sabahına kadar yemem. Ama bazen arada incir yerim oda bir bilemedin en fazla 2 tane. Onu da pek sevmediğim için. Bazen böyle dengesiz besleniyorum. Ama az dikkat etsem çabuk kilo veren bi bünye var.

Bende bi 4-5 Kilo versem iyi olcak ama ben ramazanda daha çok yiyorum ya yana Kilo almadan bitirsem onada razıyım.

Bugün 100 lira harcadim kızlar
70 TL tüp
30 lirayada ıspanak dondurma ve Soda aldım
Kumbaraya sadece 4 lira atabildim
Ama buzlugu azıcık doldurdum bugün iyi oldu. 2 kg patlıcan, yarım kiloya yakında biber kozleyip attım. Kalan gözleme ve bazlamaları birde bayat ekmeği köfte falan yaparken kullanırım diye buzluga attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…