- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.301
Kızlar günaydın.. Sendromsuz bir pazartesi olsun hepimize :)
Dün eşimle güneş gözlüğü aldık, ikincisine %30 indirim yaptılar. 4 tişört aldık. 400 tl harcadık. Tişörtler lcw'den günlük tişörtlerdi 15 'er tl verdik. Hafta sonu dışarı çıkınca para harcanıyor öyle ya da böyle.
Akşama dışarıda iftar yapayım, sana da farklılık olsun, rezervasyon yaptıralım dedi eşim. Ayy yok ben sana hazırlarım çok para harcadık dedim. Ne cimrisin diyo:) Valla cimrilikle alakası yok dedim:)
Her zaman yemek yediğimiz restoranın önünden geçiyoruz. Kocaman bir pankart asmışlar iftar menüsü kişi başı 49-59-69 TL diye gidiyor fiyatlar. Yuhh dedim, esnaf mübarek ayı bile soyguna çeviriyor. Normalde aynı menüyü yarı fiyatına yiyoruz. Menüye eklenen tek ekstra yiyecek hurma ve güllaç. Eve gidince buzlukta ızgaralık tavuğum vardı hemen çıkardım, buzunu çözdürdüm, yanına zengin bir salata yaptım, tarhana çorbam vardı bir gün öncesinden onu ısıttım, biraz pilav yaptım. Yanına ezme koydum. Bir de hurma :) Al dedim sana iftar menüsü, ödemeyi daha sonra da yapabilirsiniz :)
Sağolun...Eşim vefat ettiğinde çocuklar 5 ve 6 yaşındaydı...babalarını unutsunlar istemiyorum...9 yıl oldu vefat edeli eşimin...yaşasaydı bugün 40 yaşında olacaktı...Allah rahmet eylesin..ne güzel dusunmussunuz..
caım genelde migrosun indirimli hali bile pahalı oluyor. Deterjan konusunda kipa uygun oluyor. Karşılaştırdınmı hiç fiyatlarımarkete girince para gidiyohiçbişey almıcaktım migrosa bi girdim temizlik malzemeleri deterjanlar baya indirimde evdede vardı ıhtıyacm yoktu ama stok olsun dedım 100tl gitti 100tlde anneme market 200 gitti
evet cnm kipadan alıyorum bende genelde ama kipada aldığım 17 lıralık deterjan mıgrosta 13ducaım genelde migrosun indirimli hali bile pahalı oluyor. Deterjan konusunda kipa uygun oluyor. Karşılaştırdınmı hiç fiyatları
Kola gazoz kinder ve danotte
Zararlı olduklarından alınmasa , tasarruf etmiş olursunuz
Kaşar uygunmuş ne marka ?
Ben pazarın kurulduğu gün bizim yakındaki market indirim yapıyor diye oradan alıyorum , ona göre sizinki baya uygun kaçtı. Demek ki ben çok pahalı alıyorum. Ben de pazara çıkmalıyım
Shapes pasif hale getirilmiş. Umarım kısa zamanda aramıza döner
o zmn gercekten iyiymiş :)evet cnm kipadan alıyorum bende genelde ama kipada aldığım 17 lıralık deterjan mıgrosta 13du
Sağolun...Eşim vefat ettiğinde çocuklar 5 ve 6 yaşındaydı...babalarını unutsunlar istemiyorum...9 yıl oldu vefat edeli eşimin...yaşasaydı bugün 40 yaşında olacaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?