- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.281
hi hi hiHay deli kızlar güldürdünüz beni de gece gece
Haydi kolay gelsin o zaman sana...hi hi hi
bugun harcama yok temızlık var hatunlar
bir yudum mutluluk dunku tembel amelia gıttı yerıne bır temızlık canavarı geldı
bakalım evde kafama koydugum herseyı yapabılecek mıyım cok işim var cooookkk
ama once pcnın başından kalkmam lazım dimi ?
aynen supurdum her yerı şimdi de sılicem bak enerji de harcıyorum kalorı de yakmış oluyorumHaydi kolay gelsin o zaman sana...
Temizlik yaparken zaman da geçer
Evden çıkmadığın için para da harcamamiş olursun
Hem de oh misss gibi evin olmuş olur
Ohhh ne güzel
Ohhh evde olmak gibi yok...Evet bu haftasonu bende evdeyim..kıyafetleri düzenledim..hafta içi de kiler ve buzdolabını düzenleyeceğim..hem evde ne var ne yok iyice karıştırmış olurum
Bende de annemler vardı. Yeni gittiler. Kayısı ve şeftali getirmişler.aynen supurdum her yerı şimdi de sılicem bak enerji de harcıyorum kalorı de yakmış oluyorum
İyi yapmışsın canım dinlenmişsinBende bugün tembellik yaptım kalkmadim yerimden..disari cikcaktim hicbisey yapasim gelmedidünden corba pilav et sote var ondan biraZ rahatim sanırım
Aynen tatlim iyi oldu valla payates otutrmayi da ben cok severim eline saglik tatlımiz yok kolay ne yapsam bilemedimİyi yapmışsın canım dinlenmişsin
Benim dünden az bezelye var yetmez
Patates oturtma ve domatesli biberli bulgur pilavına karar verdim
Sutlac ya da Güllaç olabilir canım.Aynen tatlim iyi oldu valla payates otutrmayi da ben cok severim eline saglik tatlımiz yok kolay ne yapsam bilemedim
bır yudum mutluluk bıraz gec oldu ama ancak bılıyosun artık tembellıgı bıraktımBende de annemler vardı. Yeni gittiler. Kayısı ve şeftali getirmişler.
Akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum.
sen ne yapacaksın amelia2?
Canım limonatayi nasıl yapıyorsun?bır yudum mutluluk bıraz gec oldu ama ancak bılıyosun artık tembellıgı bıraktım
dunden ezogelın corba var
bugunde yanına lımonata ve fırında kofte patates yapıcam
Çok teşekkür ederim canım.Cnm ben hiç sevmem limonata ama sana tarifini vereyim herkes tadına bayılıyor.
1 tane limon
1 tane portakal
1,5 su bardağı şeker (damak tadına göre arttırabilir yada azaltabilirsin )
1tatlı kaşığı limon tuzu
3 lt kadar su ( yine damak tadına göre azaltır yada artırırsın)
Hazırlanışı: öncelikle 1 adet limon ve portakalı 1 gün önceden dondurucuya at. Ertesi gün limon ve portakal taş gibi olacak. Dondurucudan çıktıktan 10 dk kadar sonra dilimlenecek kıvama gelince 4e böl rondoya at üzerine şekeri ve limon tuzunu ekle. Çok azıcıkta su eklersen daha kolay karışır, Bunları rondoda püre haline getir. Üzerine suyunu ekleyip ince süzgeç veya ince bir tülbentden geçir. Servise hazır
Anlatınca çok aşamalı gibi geliyor ama inan yapımı 10 dk anca sürüyor. Limonata yi sevenler özellikle bunu yapmak için kıştan tüm olarak limon ve portakalı buzluğa atıyorlar. Buzluğa atılınca kabukların acısıda geçiyor.bir yudum mutluluk
Arada bahçesi olan arkadaslar portakal mandalina getiriyor ben limonata sevmediğim için suyunu sıkıp o suları kaldırıyorum tadında hiç bir değişiklik olmuyor. Bir çok kişi vitamini kaçıyor diye yaptığımı onaylamiyor ama bence her türlü onların içtikleri hazır meyve sularından daha sağlıklı bence
Rica ederim cnm inşAllah beğenirler senin oğlanlarda :)Çok teşekkür ederim canım.
Oglanlar çok seviyor yapayım ben de.
Hazır olanlar içime sinmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?