- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.061
6 yıl sonra gelip buralar hep dutluktu der miyiz beraber
Kim bilir 6 yıl sonra ne yapıyo oluruz ahhhh ahhhh
Evet bu mortgage midir o davalar olmuştu. Millet baya yarışa girdi ev sahibi olucaz diye :)Canim ama sizinde 6 yil gectikten sonra
Odediginiz taksit komik gelecek size :)
Ben evimi cok begenerek cok severek aldim,
Ki o zamanlar acaba daha uygun mu alsaydim acaba diyordum.
O zamanda 120 iyi bir paraydi oyle dusun.
Krediler dusuktu falan..
Hic bunalma 6 yil sonra olmezsek burada
Konusuruz yine bunu
Anammm... Koruyun beni kızlar. En küçüğünüz benim. Yani tekne kazıntısıpinar ben seni tek basina
Tenhada kistiririm amaa
6 yıl sonra burası kalır mı acaba.. :)6 yıl sonra gelip buralar hep dutluktu der miyiz beraber
Kim bilir 6 yıl sonra ne yapıyo oluruz ahhhh ahhhh
Evet bu mortgage midir o davalar olmuştu. Millet baya yarışa girdi ev sahibi olucaz diye :)
İnşallah Can'ımAynen o donem cok kolaydi ev almak
Bir cok insan da o zamanlar ev sahibi oldu.
Suan daha zor
Krediler yuksek epey, evler pahali.
Ama ne olursa olsun alan hep karda yani bu asla degismez.
Bu zamanda alan da 6 yil sonra iyi ki aldim diyecek :))
Gittikçe artıyor ya.. Burada yani istanbulda sultanbeyli sarıgazi dediğimiz yerler var iki üç sene önce en pahalısı 150-170 bin arası idi. Şimdi oranında fiyatları arttı. 200 binin yukarısında şuan. 200 binden düşük var onlarda artık eski, sobalı tarz evler :)Aynen o donem cok kolaydi ev almak
Bir cok insan da o zamanlar ev sahibi oldu.
Suan daha zor
Krediler yuksek epey, evler pahali.
Ama ne olursa olsun alan hep karda yani bu asla degismez.
Bu zamanda alan da 6 yil sonra iyi ki aldim diyecek :))
25im hatta millete göre 26 da ay olarak doldurmadığım için 25 diyorum@mandaliina sen 24 yasindaydin dil mi.
Evi yeni aldin.
Yani 6 yil sonra 30 olacaksin.
Aaaa benim hikayemle nerdeyse aynii bu
Gittikçe artıyor ya.. Burada yani istanbulda sultanbeyli sarıgazi dediğimiz yerler var iki üç sene önce en pahalısı 150-170 bin arası idi. Şimdi oranında fiyatları arttı. 200 binin yukarısında şuan. 200 binden düşük var onlarda artık eski, sobalı tarz evler :)
25im hatta millete göre 26 da ay olarak doldurmadığım için 25 diyorum90 doğumluyum.
Benziyoruz tabi de farkımız şu; evliliği kesinlikle düşünmüyorum. Maaşımla hem ödeyip hem geçinmem lazım
Bakalım Bi kaç aya bu rutine alışırım elbet
Yok Can'ım Pınar benden önce gider demedi demeEvliligi dusunmuyorsan kesin evlenirsin
Boyle diyenlerden korkacaksin
Aaa intikam vol 1 mi oldu ne
Bide evlenmicem diyip diyip kocaya kaçıyomuşumYok Can'ım Pınar benden önce gider demedi deme
Akşam yemeğini fazla kaçırdım uyuyamıyorum ben
Sana iyi geceler
Bakalım. Bunlarda biraz nasip işi :)Dogrudur canim
Artik ivme surekli artis gosterir.
Dusus neredeyse imkansiz.
Onun icin aldin aldin alamadin her gecen gun zarar :)
ben bı ogretmen olarak soyliim cok rahat meslek aynen
shapee toplamda bankaya odeyecegınız+pesınat ne kadar oldu pekı? yanı faızıyle bırlıkte demek ıstedıgım??
He ya bide demiş ki bu Zaman'da herkesin var
Dur camdan bakayım belki benimde vardır
Allah bildiğin şeyleri önüne çıkartsın attıklarını da tuttursun inşallah canım Aallah zıhın açıklığı versınmuhabbetin dibine vurmuşsunuz. Çok kıskandım biz yokken yapın zaten Neyse kızlar bende bi bakıp çıkacaktım zaten, şimdi sınava gidiyorum. Topiğe giren benim için dua etsin lütfen şu sınavım iyi geçsin. Hocayı hiç sevmiyorum. Dersini versem de bir daha adamla yüz yüze gelmesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?