- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.961
Canım o yaşlı ve yalnız bir kadındı. Amacı kimseye muhtaç olmamaktı sadece..Zaten bankaydı, dövizdi, yatırımdı bilemeyeceği için böyle yapması normal...Ama ya biz ölünce altınlar yastıkdan cıkmasın, hani biriktirip, gönlümüzden geçenlere harcamak da nasip olsun: )
Amin amin inşallah Rabbim nasip etsin HepimizeCanım o yaşlı ve yalnız bir kadındı. Amacı kimseye muhtaç olmamaktı sadece..Zaten bankaydı, dövizdi, yatırımdı bilemeyeceği için böyle yapması normal...
Tabiki biz yerine göre yaşamayı da bileceğiz de insanın biraz da içinden gelmeli bazı şeyler...içinde bir gönül ağrın varsa çok da tatlı hayallerin olmuyor...
Rabbim biriktirdiklerimizi sevdiklerimizle iyi şeylerde kullanmayı nasip etsin...
Ne güzel bilinçli ebeveynler olmakBen de şu an ikinci gayrımenkul için biriktiriyorum.
Onu alınca oğlanların üniversite masrafları için biriktireceğim.
Bankadan her ay 2 gr altın da alıyorum ki o da evliliklerinde kullanırım diye...Onlara o yüzden hiçbir şekilde dokunmama niyetindeyim...Şu an oğullarım biri 14 biri 15 yaşında..8 ve 9. sınıftalar..
Rabbim güzel günlerini göstersin inşallah...Ne güzel bilinçli ebeveynler olmak
Benim oğlanlarım da 9ve 4yaşındalar.
Aylık birikimlerimi onların geleceği için kullanmayı düşünüyorum
Amin amin inşallah Rabbim nasip etsin Hepimize
Benim uzun vadedeki birikimim çocuklarımın geleceği için kısa vadede olanlar düğünler, doğumlar, tatillerimiz için.
hadi inşallah...ne zaman başladın peki?Kızlar 1 yıl sonra buraya birikime başladığım tarihle birlikte
biriken toplam hasılatı yazacağım günleri hayal ediyorum
hadi inşallah...ne zaman başladın peki?
valla bunu denemeli.Kızlar 1 yıl sonra buraya birikime başladığım tarihle birlikte
biriken toplam hasılatı yazacağım günleri hayal ediyorum
çin piyasaları da durgun maalesef.Sabitlendi kaldı rakamlar neredeyse...çok artmıyor, çok da düşmüyor bu ara...
yapalım o zaman bu yıllık birikim olayını :)hadi inşallah...ne zaman başladın peki?
evet herkes başladığı tarihi biliyorsa yıllık birikim miktarını yazarız. :)
valla bunu denemeli.ilk ben yazıcam sanırım. :) 30 ağustosta başladım brn. :)
Bende tasarrufa Aralık 2015
Birikime mart 2016 da başladım
Mart 2017ye kadarki hasılatı bende merak ediyorum
yapalım o zaman bu yıllık birikim olayını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?