- 23 Mayıs 2016
- 58
- 209
- 8
- 44
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.921
hedef neydi senin :)
öyle canım öyle... Bir alışkanlığı kazanmak için 21 gün kuralı var zaten. 21 günü geçtin mi artık alışkanlık olmaya başlamıştır demektir. :) arkadaşıma da birikim yaptırtıyorum. En azından şimdi bozuk 5-10 kurul atıyor sadece amaBirde bu biriktirmek virüs gibi tüm hücrelerime yayılmaya başladı
Önce sadece her ay altın alırım diye başladım,
Sonra birde dolar aldım,
Şimdide euro ya bakıyorum
Ondan da olmalı, bundan daa
diye diyee durum vahim bende
Çok savurgandım
şimdi de bildiğin pinti olucam
Ortam yok galibaa, ne değişik tabiatım var tanrıııım
Biz çok şükür ikinci evi aldık. Az borcu kaldı onu bitirip uzak doğu dünya turuna çıkmak istiyorum. 2 sene önce avrupa turunu bitirdik çok şükür... Ben dünyayı bacaklarım tutarken, gözlerim görürken, çocuklar da çok büyümeden (bizimle gezerken ) görmek istiyorum...
oo şahaneymiş,
Bende bir yazlık almak istiyorum 10 yıl dan önce olmaz
bu tempoyla
En azından peşinatım olur az kredi çekerim.
Artık benimde gidip ayaklarımı uzatıp
bahçemde tavuk yetiştirmem gereken günleri hesaplamam lazım
Hiç belli olmaz, belki daha da erken olur. Allahın hazinesi bol, istemek lazım. Bol bol dua etmek ve çabalamak. Nasip olursa çok şükür, olmaz sa vardır bir bildiği deyip kabullenmek lazım...
biriktirmeye devam, az az derken bir bakmışınız yazlık tapusu elinizde: )
o işler hiç belli olmaz canım. Azıcık sabır gerek. Ve tabiki pardan para kazanmak gerek. Yani altın döviz yapmak. Kendi biriktirdiklerinle beraber onlarında sana kazandırdıkları... Ohooo... :)oo şahaneymiş,
Bende bir yazlık almak istiyorum 10 yıl dan önce olmaz
bu tempoyla
En azından peşinatım olur az kredi çekerim.
Artık benimde gidip ayaklarımı uzatıp
bahçemde tavuk yetiştirmem gereken günleri hesaplamam lazım
o işler hiç belli olmaz canım. Azıcık sabır gerek. Ve tabiki pardan para kazanmak gerek. Yani altın döviz yapmak. Kendi biriktirdiklerinle beraber onlarında sana kazandırdıkları... Ohooo... :)
Bende bu ay bi yarım alayım diyordum ama senin gibi düşünüp almadım bankaya attımAy kaç yere sorduysam çeyrek altın için 192 dediler. 1 sene belki o kadara da varmaz elimdekileri bozduracagim zaten. O yüzden mantıklı gelmedi almadım.
Güya düştü fiyati ama bence yine yüksek.Bende bu ay bi yarım alayım diyordum ama senin gibi düşünüp almadım bankaya attım
Bende esimin hep cebini karistiririm 5-10 kurs mutlaka cikarBugun babam montunu giymemiş. Bakıyım cebinde bozuk 5 kuruş 10 kuruş kalmış mı diye cepleri yokladım. Çoğu zaman bilerek almıyor. 45 kuruş çıktı. O yüzden gönül rahatlığıyla kumbaraya attım. Para buldum diye sevindim.
Bnde merak ediyorum hiç denemedim daha önce direkmi koydun cnm hamuru.Geçen gün buzluga hamur koymuştum ilk kez. Bugün çıkardım ve tavada içine peynir maydanoz karışımı koyarak kızarttim. Ay harika oldu. Bundan sonra sürekli koymayı düşünüyorum. Yanına çay yaptım domates salatalık zeytinle harika bir yemek oldu bu aksam için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?