birikim yapabilmenin yolları

Maşallah kızlar hepimize: )

Ben de bugün maaşımı alırsam inşallah 20 usd+20 euro+20 sterlin +1 yarım almayı düşünüyorum...

Uzun vadeli düşündüğüm için pek zarar etmem sanırım...
siz de benim gibi riskleri dağıtıyorsunuz...
özel değilse mesleğinizi öğrenebilir miyim?

ailede herkes birikimci ne güzel :)

Merhaba, zaman çok hızlı geçiyor, üç beşle başlayın derim. bir süre sonra birikecek üç beş ler ve çoğaldıkça sizi daha da motive edecek.

İsterseniz bloguma bir göz atın...

Son düzenleyen: Moderatör:
ailede herkes birikimci ne güzel :)
annemle ben desem daha doğru... Babamda 5 kuruşun hesabını yapar gibi görünür ama hiç önemsemiyor. Her akşam bir paket leblebi alır gelir.. Abimle ikisi bir oturuşta yerler... Bazen kaf çstarım. Her akşam alıp geldiğiniz leblebileri haftada bir alsaydınız şimdiye zengindin diye yeni birikime başladı bsbam abimden de 800 tl alıyor ev peşinatı için.

hoşgeldin canım öncelikle. :) öncrleri bozukluklarla başla derim. Birde maaşını aldığın zaman kendi belitlediğin bir rakamı kumbarana veya başka bir hesaba at.

bizler erkeklere göre daha tutumluyuz galiba :)

hoşgeldin canım öncelikle. :) öncrleri bozukluklarla başla derim. Birde maaşını aldığın zaman kendi belitlediğin bir rakamı kumbarana veya başka bir hesaba at.

canım ben maaşımı başka hesaba aktarmayı düşünüyorum evet başka türlü birikmez.eşim çok savurgan nasıl başarıcam bilmem devamlı onun borçlarını k.kartını kapatmaya çalışıyorum.

İ
yine elinizin altında kavanoz, kumbara, pet şişe tarzı şeyler olsun bence. Elinize bozukluklar geçerde atardınız içine. :)

Birde bu biriktirmek virüs gibi tüm hücrelerime yayılmaya başladı
Önce sadece her ay altın alırım diye başladım,
Sonra birde dolar aldım,
Şimdide euro ya bakıyorum
Ondan da olmalı, bundan daa
diye diyee durum vahim bende

Çok savurgandım
şimdi de bildiğin pinti olucam
Ortam yok galibaa, ne değişik tabiatım var tanrıııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…