- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.801
öyle yapıyoz zaten cnm ama evde 2 kişi olunca yarım kilo fasulye bile 2 gün yeniyorYemeklerde salça yerine soslardan kullansan. Taze fasulyeye çok yakışıyor domates mesela.
Kizlar iyi geceler.
Dun aksam bir migren atagi yasadim
Acile gittik.
Bugunde norolog randevum vardi.
Totalde 200 kusur hastane masrafim oldu.
Birde bugun 91 lira market yaptim
Eve donerken.
Birikim icin ayin 1 ini bekliyorum
Duruma gore altin yada dolar alicam.
Benden simdilik bu kadar
Günaydın kızlar
Bereketli ve bol birikimli günler. ...
Geçmiş olsunshapee sağlık herseyden önemlidir
geçmiş olsun
canım ya ne olur ne olmaz bence kullanma artık onları...Kızlar ya benim yazdan kalma 20 kavanoz domates sosum var. Onları kavanozdan çıkarıp buzluğa atayım ziyan olmasın diyorum. ama gıdalarında belli bir saklanma süresi var. 8 ay kavanozda kaldı zaten birde buzlukta kalırsa bozulma olurmu sizce.
Bu sene ilk defa konserve yaptık ve ben öyle bir gaza geldim ki 45 kilo domatesden yaptık. buda bana ders oldu
canım ya ne olur ne olmaz bence kullanma artık onları...
benim de iki kavanoz domatesim kalmıştı yeniler çıktı ve ucuzladı artık içime de sinmedi ve attım
günaydın...
devletten alacaklarımızı bildirdik yine... bir ay sonra falan toplu paramız gelmiş olacak ve direk bankaya gidecek :)
dün çeyrek fiyatını sordum 193 idi ama almadım bugün bakalım duruma göre belki alırım
bugün yemek getirmedim evden...yemeğe para gidecek diye düşünürken baktım işhanından bir abimiz lokma döktürmüş bir koca kese kağıdı getirdi :) yemek parası da bana kaldı yani :)
Burada niye 193 dediler? çok fark var...bu kadar fark olacağını düşünmüyordum...ama nettede o civardı...resmen ziyan oldu 20 kilo domatescanım bn dün sordum kuyumcuya 185 TL dedi çeyreğe ama almadım. Bugünde aynı fiyat sanırım. Eğer faturaları ödedikten sonra para kalırsa 1 tane almayı düşünüyorum bnde
Bu sene domatesi daha az yapın bence...ben de çok yapmayacağım...en çok ne gitti, en çok ne tüketildi ona ağırlık vereceğim...salça, turşu falan fazla yapacağım...resmen ziyan oldu 20 kilo domatescanım bn dün sordum kuyumcuya 185 TL dedi çeyreğe ama almadım. Bugünde aynı fiyat sanırım. Eğer faturaları ödedikten sonra para kalırsa 1 tane almayı düşünüyorum bnde
Eski tarihli olabilir canım o.resmen ziyan oldu 20 kilo domatescanım bn dün sordum kuyumcuya 185 TL dedi çeyreğe ama almadım. Bugünde aynı fiyat sanırım. Eğer faturaları ödedikten sonra para kalırsa 1 tane almayı düşünüyorum bnde
Eski tarihli olabilir. Yeni tarihliler o kadar.Şimdi baktım dün İstanbul Kapalıçarşı da bile çeyrek 190 dan satılmış...Burada 193 istemeleri normal de sizin orada niye bu kadar ucuz anlamadım...
Haziranin iki ucune kadar bekle ozman canim onlarida al gram yap benceHanımlar bişey sormak istiyorum. Dolar şuan 2.92 seviyelerinde. Yüklü bir miktar alamam ama en azından şu seviyelerdeyken 20-30 dolar kadar alsam mı diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz. Bu seviyeden bi o kadar dolar mı alsam yoksa elimdeki dolarları bozdurup nakitlerle birlikte gram mı yapayım. Abime yaptığım ütülerin parasını haziranın ikisi üçü gibi vericek. Yoksa onu mu bekliyim. Siz ne diyorsunuz.
O zaman alacağım para zaten gram altın kadar paraHaziranin iki ucune kadar bekle ozman canim onlarida al gram yap bence
Ozman alacagin parada iyiymis gramin kafadan hazir ozmn bunu dolarda yapabilirsin :)O zaman alacağım para zaten gram altın kadar paraşuan kumbaranda 48-49 lira gibi bir tutar var. Cüzdanımda da 12 lira var. Ne yapsam gerçekten kararsızım. :/
Ben uzun vadeli düşündüğüm için hep eski çeyrek aldım zaten. Sorduğum da eski çeyrekti yani. O yüzden şaşırdım ya zaten.
Kolay mı? Bazen gömlek filan ütülediğimde başımda bekliyor. Bende gömlek başına 3.5 lira alıyorumOzman alacagin parada iyiymis gramin kafadan hazir ozmn bunu dolarda yapabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?