birikim yapabilmenin yolları

geçmiş olsun

Günaydın kızlar
Bereketli ve bol birikimli günler. ...
Geçmiş olsun shapee sağlık herseyden önemlidir Kızlar ben yüksekken aldım iki ceyrek şimdi düştü iyimi neyse uzun vadeli düşünüyorum zaten altın yapmasam kesin ihtiyaç olur harcadım.
Bu arada kumbara hariç altın için tekrar para biriktiriyorum ay sonuna yetişmez belki ama nasip

canım ya ne olur ne olmaz bence kullanma artık onları...
benim de iki kavanoz domatesim kalmıştı yeniler çıktı ve ucuzladı artık içime de sinmedi ve attım

günaydın...
devletten alacaklarımızı bildirdik yine... bir ay sonra falan toplu paramız gelmiş olacak ve direk bankaya gidecek :)
dün çeyrek fiyatını sordum 193 idi ama almadım bugün bakalım duruma göre belki alırım
bugün yemek getirmedim evden...yemeğe para gidecek diye düşünürken baktım işhanından bir abimiz lokma döktürmüş bir koca kese kağıdı getirdi :) yemek parası da bana kaldı yani :)

canım ya ne olur ne olmaz bence kullanma artık onları...
benim de iki kavanoz domatesim kalmıştı yeniler çıktı ve ucuzladı artık içime de sinmedi ve attım

resmen ziyan oldu 20 kilo domates canım bn dün sordum kuyumcuya 185 TL dedi çeyreğe ama almadım. Bugünde aynı fiyat sanırım. Eğer faturaları ödedikten sonra para kalırsa 1 tane almayı düşünüyorum bnde

Burada niye 193 dediler? çok fark var...bu kadar fark olacağını düşünmüyordum...ama nettede o civardı...

Bu sene domatesi daha az yapın bence...ben de çok yapmayacağım...en çok ne gitti, en çok ne tüketildi ona ağırlık vereceğim...salça, turşu falan fazla yapacağım...

Eski tarihli olabilir canım o.

Hanımlar bişey sormak istiyorum. Dolar şuan 2.92 seviyelerinde. Yüklü bir miktar alamam ama en azından şu seviyelerdeyken 20-30 dolar kadar alsam mı diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz. Bu seviyeden bi o kadar dolar mı alsam yoksa elimdeki dolarları bozdurup nakitlerle birlikte gram mı yapayım. Abime yaptığım ütülerin parasını haziranın ikisi üçü gibi vericek. Yoksa onu mu bekliyim. Siz ne diyorsunuz.

Haziranin iki ucune kadar bekle ozman canim onlarida al gram yap bence

Haziranin iki ucune kadar bekle ozman canim onlarida al gram yap bence
O zaman alacağım para zaten gram altın kadar para şuan kumbaranda 48-49 lira gibi bir tutar var. Cüzdanımda da 12 lira var. Ne yapsam gerçekten kararsızım. :/

Ben uzun vadeli düşündüğüm için hep eski çeyrek aldım zaten. Sorduğum da eski çeyrekti yani. O yüzden şaşırdım ya zaten.

Uzun vadede biriktirdiğim için bende hep eski tarihli alıyorum. Altın altındır benim için :)
Kuyumcunun altın alırken darphaneye ödediği damga vergisi yeni tarihli altınlarda yüksek olduğu için bozdurma farkı oluyormuş. Bende bu vesileyle araştırdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…