- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.681
Hosbuldum canım burayı uzun zamandır takip ediyorum o kadar gereksiz harcamalar yapmışım ki şimdi anlıyorum dönem dönem birikime yöneldim tabi hep toplamaya çalıştım ama hep bi yerde koptum, oysa ikinci bir ev bile alabilirdim belki...şimdi akıllandim artık kızım ve kendi gelecegimi dusunecegim
Hoşgeldin canım aramıza. :)Selam Kızlar
Uzun süredir takipteyim sizi, aranıza bende katılmak istiyorum...Yaklaşık 1.5 aydır birikime yöneldim sayenizdeçok şükür
2 çeyrek yaptım(üstelik fiyati yuksekken) biraz da nakitim var vadeli de ama kredim de var maalesef.
Şimdi benim üç yılda ev pesinati biriktirme hedefim var inşallah onu gerceklestirebilirim, gelecegimi düşünmeliyim. ..
Tabi suan calismiyorum önce hatta biran önce is bulmaliyim kendimeondan sonra tasarrufa devam
Hep öyle olur canım. Hayatta hep tozuttuğumuz zamanlar olur. En azından birikim yapmak için bir amacın var öyle değil mi :)Hosbuldum canım burayı uzun zamandır takip ediyorum o kadar gereksiz harcamalar yapmışım ki şimdi anlıyorum dönem dönem birikime yöneldim tabi hep toplamaya çalıştım ama hep bi yerde koptum, oysa ikinci bir ev bile alabilirdim belki...şimdi akıllandim artık kızım ve kendi gelecegimi dusunecegim
Canım bir iş bulana kadar evde birşeyler yapmayı düşünüyor musun hiç.Kendim ve kizimin ihtiyaçları için haftalik bir harçlık ayırıyorum zaten ailemle yaşıyoruz çok şükür mutfak ve diğer masraflari onlar karşılıyor (annemin ve babamın hakkını asla ödeyemem) onun haricinde kizimin ve benim kumbaram var ve ciddi birikim yapmam gerek
Yani bir şekilde bilmediklerimiz oluyor. Konuşuldukça öğreniyoruz işte. :)Olsun canim bende oyleydim.
Daha 1 ay bile olmadi hatta
Birikime yoneleli ve tasarruf etmeye baslayali.
Ogrenmeye basladim gercekten.
Al sana ek iş... Bizim burada bazı cemaatler öğrenci bursu çkkarmak için yapıp satıyor da... Kilosunu da 25 den satıyor.Kizlar manti yaptim ama cidden bu meret
Cok kolay baslayip cok zor bitti yaw
Cok ince iscilik istiyormus.
Neyseki 2 ser kisilikten 3 adet mantim
Var artik.
3 poset 3 gun demek
2 saat ugrasmanin karsiligi
Hasilat temiz
Şu hayatta manti da yaptim demek varmis
Buda sanat eserim :)
Biraz buyuk oldular galiba Eki Görüntüle 1836274
Nasil yicem bu kadar emek verdigim seyi
Hic bilmiyorum icim sizlar kesin
Evde ütü işi yapabilirsin bir süre. En azından iş bulana kadar :)Hosbuldum pinarzengin34 canım güzel paylaşımlar için Sağol ben iki senedir evdeyim ondan önce çalışıyordum zaten kizim okula gidene kadar yanında olmak istedim bu sene anaokulu na baslicak benim mesleğim muhasebe senelerdir hep bu işi yaptım okulunu okudum yine kendi işimi yapmayı dusunuyorum el becerimde yok anlayacağın
Bende bir düzenlemem lazım dolabı. Hepsi katlı durur sma düzen karıştı. Açık öğretim Kitaplarımda dolabımda oluncaGünaydın kızlar bende kıyafet konusunda hep para harcayanlardandim. Şimdi öyle değilim ihtiyaçlarımı gözden geçirip ona göre alışveriş yapıyorum mesela yaz mevsimine az kaldı açtım gardropta ne var ne yok...Pantolonlara uygun ikili bazen üçlü kombin yaptım mis gibi askidaayakkabılar da kutuda azıcık düzen severim
Hoşgeldin canım aramıza :)Merhaba, kk ne yeni uye olanlardanım. Ve sanırım tam bana göre konular bunlar. Tutumlu olduğumu düşünüyorum, ara ara buraya ve yeni açtığım bloguma yaptıklarımı filan yazacağım: )
Herkese kocaman bir merhaba...
Ve bence ilk iş ihtiyaç olmayan şeyleri alırken üç kere yutkunmak: ) Ve bir hedef ile bolca sabır...
Hoşgeldin canım aramıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?