- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.661
Günaydın kızlar hayırlı kandiller...
saripisisi çok geçmiş olsun canım oncelikle...Allah şifa versin...
evdeki 10 gün süren büyük temizlik nihayet bitti. Çok şükür.
Bu ay bana nazar değdi. Birikim falan yapamadım. Bunda doların ve altının yükselişi etkili oldu sanırım. Çünkü almak cazip gelmedi. Ayrıca temizlik boya işlerine çok para gitti. Uzun zamandır evle ilgilenemedim bozulan atılan falan oldu. Bugün hepsini gözden geçirip kurtarmaya çalışacağım. Eksik listesi yapmam lazım. Her gün evde yemek pişirmem lazım. Böylelikle kısa zamanda toparlarim.
şimdi bir hesap yapıp ne var ne yok bakacağım. Daha çok harcamadan elimdeki ni bankaya yatırayim diye dusunuyorum. Hayırlısı.
Hay Maşaallah sana KuzucukBende az once taze fasulye yemegi yaptim.
Isten gelirken 1 kilo almistim.
Yarim kilosunu kullandim
Yarim kilosunuda sok layip dogradigim domatesle buzluga attim.
Yemegim piserken de 3 tane domatesi yine
Kup kup dograyip posetledim oda buzlukta
Ki yerini aldi.
En sonda bayat ekmekleri robottan cekip
Yine buzluga sepetledim :)
Yemek yaparken ki toplam hasilat
Eki Görüntüle 1836047
Günaydın kızlar hayırlı kandiller...
saripisisi çok geçmiş olsun canım oncelikle...Allah şifa versin...
evdeki 10 gün süren büyük temizlik nihayet bitti. Çok şükür.
Bu ay bana nazar değdi. Birikim falan yapamadım. Bunda doların ve altının yükselişi etkili oldu sanırım. Çünkü almak cazip gelmedi. Ayrıca temizlik boya işlerine çok para gitti. Uzun zamandır evle ilgilenemedim bozulan atılan falan oldu. Bugün hepsini gözden geçirip kurtarmaya çalışacağım. Eksik listesi yapmam lazım. Her gün evde yemek pişirmem lazım. Böylelikle kısa zamanda toparlarim.
şimdi bir hesap yapıp ne var ne yok bakacağım. Daha çok harcamadan elimdeki ni bankaya yatırayim diye dusunuyorum. Hayırlısı.
Kısa sürede toparlanacaksın inşaallah
Zaten eldekilere idare edip hatta Kk falan harcamadan Eldeki ile idare edip kalanı bankaya şutlanmalı
Hay Maşaallah sana Kuzucuk
Bugün bakıyorum da pek marifetliyiz
Aslında yeşil fasulye alıp da buzluğa atsam da olurdu Nasıl akıl edemedim
Neyse yarın pazar pazarı var gidiyim de alıyım bari iki kg
Buzluğa atıp işten gelince yapması kolay oluyor
Senin her zaman ki halindir zaten
ben kendimin bu kadar marifetli
Oldugunu bilmiyordum
Benim de bir anda yaparken geldi
Aklima :)
1 kilo gozume cok gorundu cunku.
Bundan sonra her taze fasulye
Yaptigimda bu sekilde 1 pisimlik
Mutlaka stoklicam
Yemek piserken ocakta 2 dakika da
Cikiyor oda aradan.
Yok yok ben de pek marifetli değildim ancak Bi süredir düzenli olmak için öğrendim uygulamaya başladım güzelde oldu
İş dönüşü akşam kolaylık oluyor
Pratik şeyler lazım hafta içi
Başka neler yapılabilir düşünelim
Evet duzen sart
Sagladigimiz duzen bize
Tasarruf getirecek bir sekilde :)
Dusunelim canim :)
Benim siradaki hedefim manti
Stoklamak.
Ama once iyice ogrenmem lazim
Bir kac pratige ihtiyacim var
Selam Kızlar
Uzun süredir takipteyim sizi, aranıza bende katılmak istiyorum...Yaklaşık 1.5 aydır birikime yöneldim sayenizdeçok şükür
2 çeyrek yaptım(üstelik fiyati yuksekken) biraz da nakitim var vadeli de ama kredim de var maalesef.
Şimdi benim üç yılda ev pesinati biriktirme hedefim var inşallah onu gerceklestirebilirim, gelecegimi düşünmeliyim. ..
Tabi suan calismiyorum önce hatta biran önce is bulmaliyim kendimeondan sonra tasarrufa devam
Mantı da güzel evet
Biz annegilde yaptık beş altı pişirimlik stokladım ara sıra yiyoruz
Bi de sarma sarıp atmıştım buzluğa ama onu pek sevemedim
Yaprağı bidona bastırıp yiyeceğimiz kadar çıkarıp pişirmeyi düşünüyorum bu yıl
Hoş geldin canım...Selam Kızlar
Uzun süredir takipteyim sizi, aranıza bende katılmak istiyorum...Yaklaşık 1.5 aydır birikime yöneldim sayenizdeçok şükür
2 çeyrek yaptım(üstelik fiyati yuksekken) biraz da nakitim var vadeli de ama kredim de var maalesef.
Şimdi benim üç yılda ev pesinati biriktirme hedefim var inşallah onu gerceklestirebilirim, gelecegimi düşünmeliyim. ..
Tabi suan calismiyorum önce hatta biran önce is bulmaliyim kendimeondan sonra tasarrufa devam
Hadi inşallah canım. Biz kadınlar güçlüyüz hem de çok...hele ki anne isek..bazen baba bile oluyoruz elimizden geldiğince...Allah senin de yardımcın olsun canim...hepsi olur yeter ki sen iyi ol...her şey evlatlarimiz için...Hosbuldum bir yudum mutluluk
Beni cesaretlendiren sen oldun çok şükür sen de evlatlarina hem anne hem babasın onlara kol kanat germissin basarmissin ne güzel. ..
Ben de 4 yasinda kızıma hem anne hem babayım hoş benim ki boşanmanın ardından babasız büyüyor zaten ayrıldığımizda 8 aylıkdi toplasam beş kez belki görmüştür, neyse bunun için sukrediyorum yinede bilip de eksikliğini hissedecegine böylesi daha hayırlı vardır Rabbimin bildiği
Birikim konusuna gelince dönem dönem denemelerim oldu ama sonuca varamadim bukez çok istekliyim Allah in izni ile ve sizden alacağım destekle başarmak kendi duzenimi kurmak istiyorum
Yaparsin. Nafaka alıyor musun?Kendim ve kizimin ihtiyaçları için haftalik bir harçlık ayırıyorum zaten ailemle yaşıyoruz çok şükür mutfak ve diğer masraflari onlar karşılıyor (annemin ve babamın hakkını asla ödeyemem) onun haricinde kizimin ve benim kumbaram var ve ciddi birikim yapmam gerek
Az ama akmasa da damlar. Dediğin gibi sen de çalışırsan çok daha iyi olur. Çocuk büyüdükçe istek ve ihtiyaçlar da artacak canım. Sen eline geçeni biriktirmeye devam et böyle. Gayretin sonucunda illaki bir şeyler olacaktır.İnşallah canım kadınlar gerçekten çok güçlü yeterki bişeyi isteyelim yavrularimiz için herseyin üstesinden gelebiliriz
Evet nafaka alıyorum tabi buna nafaka denir se her ay düzenli 260 tl civarı gönderiyor 4 sene evvel anlaşmalı ayrıldık aynı yerde çalıştığımızdan biliyorum hakime kazandığı maaşının ucte birini yani gösterilen kısmını aldığını ve okadar odeyebilecegini söyledi bende hemen bitsin diye uzatmadim kızıma kendi isteyince ne kadar gönderirse gondersin dedim sonuçta hersey gönül rızasıyla
Onun disinda birikmisim var biras bizi bu kadar zamandır idare ediyor ama haziran dağ dayanmaz...Artık silkelenip duzenimizi kurma vakti geç bile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?