- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
- 113
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.561
Bu parayı kenara mı ayıracaksınız yoksa harçlık mı olacak bir ay?bu ay elimizde harcamak için tüm ödemeleri yaptıktan sonra 1000 tl kalıyor. az değil ama bende bu ay parayla ilgili bir mutsuzluk var. şükretmem lazım aslında.
tüm eşyaların altı süpürülüp silinmiş, tuvalet - banyo - kiler tamamen temizlenmiş, mutfak temizlenmiş, kullanılan tüm battaniyeler - çarşaflar - paspaslar vs. yıkanmış olacak. büyük bir bahar temizliği olacak.
tek isteğim bugün de geçsin. yarın evdeyim. bir şeyleri yoluna koyarım inşallah :)
harçlık olacak canım.Bu parayı kenara mı ayıracaksınız yoksa harçlık mı olacak bir ay?
Allah bereket versin de canım.
Bugünkü hayat şartlarında elimizde para kalması bile iyi aslında..
Bunları haftalık yapmıyor musunuz?
gunaydın :)günaydın hanımlar :) bereketli haftalar
geçmişi okuyup geliyorum hemen :)
ne tadılatı var evde ?tadilat bugün bitiyor. ev darmadağın. 20 mayıs'a izin aldım. 4 gün yaptım 19 mayıs tatilini. 4 günde evi toparlayacağım inşallah.
çok yakın bir arkadaşım doğum yapıyor. daha 7. ayında. hem üzüldüm hem şaşırdım. akşam onun yanına gideceğim.
ramazanda annemler gelecek yanımızda olacaklar.
bu ayki faturaların toplamı 200, kredi kartı 900, kredi ödememiz 2000, aidat 350, galiba 4000 de evdeki ustalara verilecek. Allah bereket ve kolaylık versin.
benden haberler böyle :)
su tesisatını değiştirdik. hazır boruların geçtiği yerler kırılacakken de tuvalet ve banyonun fayansları, lavabosu, klozeti, banyo dolabı filan hep değişti. ara holün fayansları, kilerin fayansları, mutfağın da tezgah arası fayansları ve tezgahı değişti canım.ne tadılatı var evde ?
ohh mıss gule gule kullanınsu tesisatını değiştirdik. hazır boruların geçtiği yerler kırılacakken de tuvalet ve banyonun fayansları, lavabosu, klozeti, banyo dolabı filan hep değişti. ara holün fayansları, kilerin fayansları, mutfağın da tezgah arası fayansları ve tezgahı değişti canım.
teşekkürler :)ohh mıss gule gule kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?