- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.481
Hoşgeldin canımcığım:)
Allah gönlüne göre versin inşallah.
Ben de geçtiğimiz Mayıs'ta hamile kalmıştım, yazın en sıcak günleri karnım büyümeden ve çok bunalmadan geçirmiştim, hamileliğin son aylarının kışa gelmesi iyi olmuştu.
Senin için de hayırlısı neyse öyle olsun.
Seneye kucağın meleğinle dolsun.
Ayy gerçekten evin neşesiymiş bebek. Şimdi hayat daha bir anlamlı, daha bir başka.
O yokken ne kadar boş yaşıyormuşuz. Uzun bir süre uyuması için uğraşıyorum, uyuduğunda da sürekli gidip izliyorum, özlüyorum.
Rabbim çok büyük. Annelik duygusu müthiş birşey. Yaşayınca göreceksin, dünyalar senin oluyor, daha doğrusu o senin dünyan oluyor.
hadi canımArkadaşlar.. Altının gramı 122 ye çıktı
Bende bilmiyorum. 22 mayısı bekleyip göreceğizhadi canım
ne olacak bu ülkenin hali
Hoşgeldin canım. Dolabınızı dökün ne var ne yok katlayıp koyun. Az kullandıklarınızı ön tarafa yada üstlere koyun. Yani en azından bu sizi biraz tutar. O sırada kendinize kırılıp açılan kumbara alın. Sürekli açıp alamazsınız içinden parayı. İçine ne bulursanız atın. Tamamen doldurmadan açmayın. İçinden çıkan parayı da nr kadar çıkarsa ona göre döviz altın alabilirsin. :)Kizlar merhabaa arani yeni katildim birikim yalmak istiyodum ama yapamiyorum kiyafet almayi cok seviyorum ve incik cincik seylerede cok para veriyorum . varmi bir taktiginiz??
Ya kumbaraya para koyunca her koydugumda acip sayiyorum oyle bi seyim varHoşgeldin canım. Dolabınızı dökün ne var ne yok katlayıp koyun. Az kullandıklarınızı ön tarafa yada üstlere koyun. Yani en azından bu sizi biraz tutar. O sırada kendinize kırılıp açılan kumbara alın. Sürekli açıp alamazsınız içinden parayı. İçine ne bulursanız atın. Tamamen doldurmadan açmayın. İçinden çıkan parayı da nr kadar çıkarsa ona göre döviz altın alabilirsin. :)
Bir milyoncularda oluyor. Yuvarlak buyuklu kuçuklu.Ya kumbaraya para koyunca her koydugumda acip sayiyorum oyle bi seyim varkirip acilanlaridami varms iyiymisss
günaydın canımGünaydın kızlar. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
Bu sabah kumbaraya 10 tl attım. Bir arkadaşım için çeyrek alacağım bugün İnşallah. Altın fiyatları da fırladı ama yapacak bir şey yok.
Pazar alışverişine gidemedim dün bugün halledeceğim onu da.
Çok uykum var kızlar yatakta sağa sola dönecek enerjim bile yok. Ya bebekten ki bu kadar erken belirti olur mu bilemiyorum ya da hastalanıyorum.
günaydın canım
içime doğuyor, bebiş o bebiş
benim de aynı öyle başlamıştı :) sürekli uykum geliyordu, ağırlık hissediyordum, başım ağrıyordu, kokuları çok net hissediyordumCanım bilmemki bat 11 mayıs.
Bulantım da var. Sürekli ama hafif. Afedersiniz öğürmüyorum, istifra etmiyorum ama bulanıyor.
Psikolojik etki diyemem çünkü hamile olmazsam üzülmeyeceğim ilk kez denedik zaten.
Yatağa uzanıp gözlerimi kapayıp akşama kadar öyle kalmak istiyorum.
Günaydın kızlar. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
Bu sabah kumbaraya 10 tl attım. Bir arkadaşım için çeyrek alacağım bugün İnşallah. Altın fiyatları da fırladı ama yapacak bir şey yok.
Pazar alışverişine gidemedim dün bugün halledeceğim onu da.
Çok uykum var kızlar yatakta sağa sola dönecek enerjim bile yok. Ya bebekten ki bu kadar erken belirti olur mu bilemiyorum ya da hastalanıyorum.
Dikkat canım, çünkü ben şifayı kapmışım. Boğazım şiş, burnum tıkalı, zor ettim sabahı. İlaç alamıyorum tabi bebekten dolayı üstüne bide işe geldim, dökülüyorum
Dikkat canım, çünkü ben şifayı kapmışım. Boğazım şiş, burnum tıkalı, zor ettim sabahı. İlaç alamıyorum tabi bebekten dolayı üstüne bide işe geldim, dökülüyorum
Geçmiş olsun canım.
Geçen hafta halsizlikle ilgili doktora gittim regl tarihine kadar ilaç alma gebelik olabilir dedi.
O tür şikayetlerim yok benim yalnızca uyumak istiyorum, yorgunluk had safhada.
İyi olmazsam akşam acile gidicem tekrar.
geçmiş olsun canım
parol içebilirsin gebeyken zararı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?