birikim yapabilmenin yolları

İnşallah buraya "kızlar ben hamileyim" diye yazdığın günleri de görürüz canım. Allahım sağlıkla kucağına aldığı günleri de göstersin. Ne büyük mutluluk bu bilsen...

Kızlar çok mutluyum...
Oğlum fen liseli oluyor galiba...
Geleceğin doktor annesi olmaya az kaldı inşallah...Ustumuzden stres gitti rahatladik çok şükür...
Canım cok sevindim oğluşun icin... Rabbim sana univ.den mezun olduğu günleri göstersin :)

Ohh nihayet hafta sonu geldi..ay sonu oldugu icin evden kimildamayacagim :) cikinca para gidio maalesef.. cok acil ihtiyacım da yok zaten..3aydir artik kredi kartı yokmus gibi davranıyorum..birikimleride bankada tutuyorum..mesela 2 mayisa kadar cebimde 30 tl var onla idare edicem..ama hedefi bozmamak heray beni daja fazla yureklendiriyor :)

Bugün 105 lira harcadım
75 TL kuaför
30 TL A101 ( arkadaşıma oturmaya gidecektim bi yaş Pastaya 30 lira vermektense makarna pirinç Salça peynir süt vs. alıp bunları götürdüm )
Bir kaç gün sonrada başka bir arkadasa oturmaya gideceğim onunda küçük bebeği var onada tatlı götürmek yerine bebek bezi alıp gidecem. Ben genelde hediye yerine bu tarz şeyler alıp gidiyorum. Daha makbule geçtiğine inanıyorum.

Bu arada bugün kumbaraya birsey atamadım

Bence cok iyi yapiyosun hediyeden cok ihtiyac daha makbule geciyor

Günaydın
Kocacığımı işe gönderdim, meleğimi uyuttum, çay içip dinleniyorum, bebek için enerji toplamam lazım, uyanınca canıma okuyacak:))
Lcwdan aldığım bebek cicilerimiz geldi az önce, valla bikaç parça bişey ama 136 tl yaa çok beğendim ama... Mutlu günlerde giydiririm inşallah
Darısı The Black ciğime olsun, en hayırlı zamanda kucağı bebişiyle dolsun

Oto koltuğu küçük gelmeye başladı büyüğünü alcaz, araştırıyoruz 800 tlden 2000 e kadar gidiyo, umarım çok sıkışmayız

Çünkü mayıs bizim için çok meşakkatli geçecek, arabanın muayenesi, sigortası, bakımı, taksidi epey olucak 3000 gider diyo eşim, kasko yaptırsak 4500ü bulur diyo

Günaydın kızlar.
Bugün ve yarın evden cikmayi düşünmüyorum. Hem dinlenmiş olurum hem de para gitmemiş olur. Kahvaltı yaptık kahvemi ictim. Keyif modundayim. Mayıs ayı da geldi. Mayısta ev vergileri de var ödenecek. Rabbim hepimize ödeme kolaylığı versin. Akşam annem taze yaprak getirdi. Bugün sarma saracagim inşallah.

Günaydın...
Yeni ay yeni umutlar getirsin hepimize. Huzurlu , mutlu ve bereketli bir ay olsun inşallah...
Bugün temizlik ütü ve birkaç günlük yemek yapacağım.
Bu hafta çok yoğun olacağım. Gelecek paralarim var. Dolar ve altın alıp kenara atacağım inşallah.
1000 tl gelmiş kredi kartım. Biraz azaltmaya gayret edeceğim bu ay.
Herkese mutlu pazarlar...

Hafta sonu cenaze nedeniyle şehir dışındaydık, Opet istasyonunda resmen kazıklanmışız yolu yarılamadan gazımız bitince farkettik !! Bir daha Opet mi aman aman.

günaydın hanımlar, yeni haftanız da ayınız da bereketli olsun inşallah :)

bizim tadilat tekrar 7000'e düştü :) banyo ve tuvaleti uzun süre kullanamayacağız diye çok düşünüyordum ki süresi de 15 günden 1 haftaya düştü çok şükür. artık bir hafta bir şekilde idare edeceğiz. bir de 2 taksitte elden ödeyeceğiz. kredi kartının limitinin yükseltilmesine gerek kalmadı. şimdi ne zaman yaptıracağımıza karar vermesi kaldı.

hafta sonu eşim ve bakıcım ıspanaklı ve patatesli 2 tepsi börek yaptılar.(ben hastaydım yattım) buzluğa atıp sabahları kahvaltıya çıkarıyoruz hafta içi. ben bazen yemekhanede yiyemiyeceksem yanımda getirip yiyorum. 1 aydır sadece bir öğlen dışarıda yedim bu yöntemle.

pikniğe gittik, su doldurduk :) su tesisatı değişince çeşmeden içebileceğiz inşallah :)
piknikten kalan közlenmiş biberlerle yemek yapacak bugün bakıcım.

benden haberler bu kadar :)

Başınız sağolsun cnm. Nasıl kaziklanmissiniz

Teşekkür ederim. Genelde şehir içinde hep aynı benzin istasyonuna uğramaya çalışırız. Bir de şirket çalışanları olarak opet kartımız olduğu için opet istasyonlarını tercih ediyoruz genelde. Ama aceleyle yola çıkınca yolda ilk gördüğümüz opete girmek zorunda kaldık, depoyu doldurduk (kendimizce) hava basmışlar resmen. Sonrasında sahte bayi olduğunu internet sitesinden bakınca farkettik aman dikkat edin bir depoluk paramız gitti.

geçmiş olsun canım. ilk defa duydum. dikkat etmek lazım

anladım cnm çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım. ilk defa duydum. dikkat etmek lazım

Maalesef oluyormuş. Opet kartını kullanamadık, sistemde arıza var dediler aslında ordan çözmeliydik olayı ama acelemiz vardı. Hiç sorgulamadık bile o anda. Eşim böyle şeylerin şehirler arası yollarda çok olduğunu söyledi. Mail attık opete bakalım bir sonraki gidişimizde görmemeyi umuyoruz o istasyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…