- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.401
İnşallah buraya "kızlar ben hamileyim" diye yazdığın günleri de görürüz canım. Allahım sağlıkla kucağına aldığı günleri de göstersin. Ne büyük mutluluk bu bilsen...Merhaba kızlarcım.
Ciddi ciddi bebek düşünmeye başladık biz :) dualarınızı eksik etmeyin de sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olabileyim. Artık tüm birikimler ona Allah'ın izniyle.
Maaşa birkaç gün kaldı şükür karta bulaşmadık bu ay.
Olsun arada olur o kadar. Biz de İnsanız yahu canımız çekiyor dimi yani...Markete gittim abur cubur aldım 2.70 verdim çıktım. Bugun kumbaraya da 1.60 tl mi ne attım. Harcamasaydım onu da atıcaktım. :/
Canım cok sevindim oğluşun icin... Rabbim sana univ.den mezun olduğu günleri göstersin :)Kızlar çok mutluyum...
Oğlum fen liseli oluyor galiba...
Geleceğin doktor annesi olmaya az kaldı inşallah...Ustumuzden stres gitti rahatladik çok şükür...
Bence cok iyi yapiyosun hediyeden cok ihtiyac daha makbule geciyorBugün 105 lira harcadım
75 TL kuaför
30 TL A101 ( arkadaşıma oturmaya gidecektim bi yaş Pastaya 30 lira vermektense makarna pirinç Salça peynir süt vs. alıp bunları götürdüm )
Bir kaç gün sonrada başka bir arkadasa oturmaya gideceğim onunda küçük bebeği var onada tatlı götürmek yerine bebek bezi alıp gidecem. Ben genelde hediye yerine bu tarz şeyler alıp gidiyorum. Daha makbule geçtiğine inanıyorum.
Bu arada bugün kumbaraya birsey atamadım
Canım İnşallah en doğru zamanda nasip etsin Rabbim.Olsun arada olur o kadar. Biz de İnsanız yahu canımız çekiyor dimi yani...
Merhaba kızlarcım.
Mayıs ayı hepimize huzur ve bereket getirsin dilerim.
Bugün 5 kavanoz çilek reçeli yaptım. Kayısı da yapacağım bir süre sonra :)
Başınız sağolsun cnm. Nasıl kaziklanmissinizHafta sonu cenaze nedeniyle şehir dışındaydık, Opet istasyonunda resmen kazıklanmışız yolu yarılamadan gazımız bitince farkettik !! Bir daha Opet mi aman aman.
Başınız sağolsun cnm. Nasıl kaziklanmissiniz
Teşekkür ederim. Genelde şehir içinde hep aynı benzin istasyonuna uğramaya çalışırız. Bir de şirket çalışanları olarak opet kartımız olduğu için opet istasyonlarını tercih ediyoruz genelde. Ama aceleyle yola çıkınca yolda ilk gördüğümüz opete girmek zorunda kaldık, depoyu doldurduk (kendimizce) hava basmışlar resmen. Sonrasında sahte bayi olduğunu internet sitesinden bakınca farkettik aman dikkat edin bir depoluk paramız gitti.
anladım cnm çok geçmiş olsunTeşekkür ederim. Genelde şehir içinde hep aynı benzin istasyonuna uğramaya çalışırız. Bir de şirket çalışanları olarak opet kartımız olduğu için opet istasyonlarını tercih ediyoruz genelde. Ama aceleyle yola çıkınca yolda ilk gördüğümüz opete girmek zorunda kaldık, depoyu doldurduk (kendimizce) hava basmışlar resmen. Sonrasında sahte bayi olduğunu internet sitesinden bakınca farkettik aman dikkat edin bir depoluk paramız gitti.
geçmiş olsun canım. ilk defa duydum. dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?