- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
- 113
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #6.061
ben kumbara işinde iyiyim ama süt iznimi kullandığım için servis kullanamıyorum ve dolmuşla eve gidiyorum. haliyle tüm bozukluklar oraya gidiyor. bu ay zaten para arttırmaya değil yetirmeye çalışacağım :)Ben kumbara işini beceremiyorum maalesef. Elime para geçince bankaya atarsam yada altın, döviz falan olursa oluyor olmazsa harcanıp gidiyor...Bir de evin kasası benim haliyle tırtıklayacak biri de yok :)
Ne iş yapıyorsun canım özel değilse? söylemek istemezsen de saygı duyarım...ben kumbara işinde iyiyim ama süt iznimi kullandığım için servis kullanamıyorum ve dolmuşla eve gidiyorum. haliyle tüm bozukluklar oraya gidiyor. bu ay zaten para arttırmaya değil yetirmeye çalışacağım :)
Ne iş yapıyorsun canım özel değilse? söylemek istemezsen de saygı duyarım...
Tamam canım...lütfen kusura bakma...canım özelden yazayım dedim ama olmadı. mühendisim ama ne mühendisi olduğumu burdan yazmayayım
Tamam canım...lütfen kusura bakma...
bencede döviz alma şuan canım..Alınacak düşüklükte değil..Piyasa çok karışık ne olacağıda belli deil..Kızlar bu ay dolarda hedeflediğim bir miktar vardı ona ulaşıp döviz yatırımına bir süre ara vereceğim...onun yerine toplu paraları bankaya atmaya devam edeceğim ve arada gelen küçük paralar ile de her ay bir cumhuriyet almaya karar verdim...
ne güzel birikim yapmışsınız maşalah..günaydın hanımlar :)
bu cuma Allah izin verirse 4100 liralık bir borcu kapatmayı düşünüyoruz eşimle.
1170 lira çok eski bir raporumun parası yeni yattı.
2300 lira evde olduğum sürede biriktirdiğim para.
350 lira eşim biriktirmiş yemek paralarını.
70 lira yine evde yeni biriktirdiğim para.
210 lira da maaştan ekleyip ödeyeceğiz inşallah.
gelecek ayda şirkete olan bir borcum (1111 lira borcum) maaşımdan kesilecek. böylelikle 2 borcumu kapatacağım inşallah :)
aynen canım.. tümletecek yer bulabilecekmiyim bakalım :) bişi alıpda onları verememki ben :)Öyle öyle... Kuruşlar bile toplu olunca bile bişey alırsın yani. :)
Bu zamanda geçinip üstüne birikim yapabilen insanlara hayranım vallahi..Biz sıksak bi yerden çıkıyor kesin..Bizde mi bi bereketsizlik var anlamadım.
Allah daha çok versin...
ne güzel birikim yapmışsınız maşalah..
bende borç kapatma derdindeyim..Mayıs sonu tibariyle 10bin tl olanı kapatıcam inşallah bakalım..
bencede bereketsizlik olarak düşünmeyin..bende ev alana kadar 5 kuruş kenara atamayan biriydim..nerden gelio nereye gidiyo anlamıyordum bile..bir borca girmeye çalışın..o zaman mecburen biriktirmeye başlıyorsunuz..Bu zamanda geçinip üstüne birikim yapabilen insanlara hayranım vallahi..Biz sıksak bi yerden çıkıyor kesin..Bizde mi bi bereketsizlik var anlamadım.
Allah daha çok versin...
inşallah canım benim..Bu şahıs altın borcu.. borçlu olmayı hiç sevmiyorum..üstümdeki yük gibi..Rabbim hepimize ödeme kolaylığı ve biriktirme azmi versin :)inşallah rahatlıkla kapatırsın canım :)
inşallah canım benim..Bu şahıs altın borcu.. borçlu olmayı hiç sevmiyorum..üstümdeki yük gibi..Rabbim hepimize ödeme kolaylığı ve biriktirme azmi versin :)
zaten borçlardan iki yakamız bir araya gelmiyorbencede bereketsizlik olarak düşünmeyin..bende ev alana kadar 5 kuruş kenara atamayan biriydim..nerden gelio nereye gidiyo anlamıyordum bile..bir borca girmeye çalışın..o zaman mecburen biriktirmeye başlıyorsunuz..
Kumbara alışkanlığım var ancak orada biriken para hiç yerinde durmuyor maalesefEn azından bozuk paralarınız için kumbara oluşturun aramıza katılın, bi yerden başlamak gerekir. Bereketsizlik olarak düşünmeyin.
Kumbara alışkanlığım var ancak orada biriken para hiç yerinde durmuyor maalesef
Kumbarayı açmak yasak ama her ay sonu açın ya da iki ayda bi açın biriken parayla altın yapın mesela, en kolay biriktirme şeklidir.
Altının şekil şemalini görmeyeli hayli uzun zaman oldu.
Tamam bu sefer kendimi iyice sınırlamayı deniycem, ay sonuna kadar hiç açılmayacak o kutu.(bakalım ne kadar sürecek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?