- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
- 113
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.841
Duraklama dönemi olur hep.
Ben az çok atıyorum da bazen kuruş atıyorum yazasım gelmiyo
Basi Agriyan Ordek nerelerdesin canım ne zamandır uğramıyorsun. birikimler ne alemde
çok fena katılıyorum. kışlık hazırlık hem kış masraflarını ciddi şekilde azaltıyor hem de mutfakta pratiklik sağlıyor :)son maddeye de gerçekten katılıyorum..ben her yıl konserve yapıyorum ve buzluğa ürünler atıyorum.. kuruları ve tarhanayıda annem yapıyor.. epey karlı aslında.. birde çalışan bayanlar için büyük kurtarıcı oluyor..birde buzluğa nohut fasulye mercimek haşlayıp atıyorum.. börek sarma sarıp atıyorum..geldiğimde yarım saatte yemek hazır oluyor.. Bu yaz daha fazla yapmayı planlıyorum inşallah..
Bazen elde para kalmadığı zaman oluyor öyle bir cankurtaran vaziyeti görüyorlar ki...fena halde duraklama dönemindeyimBensendetutuklukaldim . işler kesat bu aralar
çok fena katılıyorum. kışlık hazırlık hem kış masraflarını ciddi şekilde azaltıyor hem de mutfakta pratiklik sağlıyor :)
woowv girmeyeli tam 1 ay olmuşCanım saçak işi yapıyorum demişsin de biraz açarmısın
Anneliğe hazır hissediyorsan bekleme derim canım evlat o kadar tatlıki her kadın anne doğar ama asıl evlat sahibi olunca tamamlanır allah herkese nasip etsin inşİyi geceler hepinize kızlarcım.
Yeni işime adapte olmaya çalışıyorum. Rabbim yardım ediyor bin şükür ki.
Bir de artık anne olmak istiyorum ama hala 19 aylık bir kredi ödememiz var. O bitene kadar çocuk yapmayı düşünmüyorduk aslında.
Mantıksal mı davransam duygusal mı bilemiyorum. Bakımını şükür ki üstlenebilirim. Bir kaç şey ertelenebilir yalnızca.
Karmaşığım yine.
Hepinize sevgiler, bol bereketli birikimler.
Canım ben de özel sektördeyken ve çok borcumuz varken çocuk konusunda emin olamıyordum ancak Rabbime sığındım -ki sen de çok inançlısın, Rabbimiz herşeyi ayarlıyor- hamile kaldım akabinde kpss ile atandım, maaşım düştü ama bereketli oldu, kenara para bile atabildimİyi geceler hepinize kızlarcım.
Yeni işime adapte olmaya çalışıyorum. Rabbim yardım ediyor bin şükür ki.
Bir de artık anne olmak istiyorum ama hala 19 aylık bir kredi ödememiz var. O bitene kadar çocuk yapmayı düşünmüyorduk aslında.
Mantıksal mı davransam duygusal mı bilemiyorum. Bakımını şükür ki üstlenebilirim. Bir kaç şey ertelenebilir yalnızca.
Karmaşığım yine.
Hepinize sevgiler, bol bereketli birikimler.
Canım, bebek için çok fazla bekleme bence. Çünkü şartlar hiçbir zaman bizim istediğimiz gibi olmaz. İlla bir şey çıkar. Vaktiyle anneliği yaşa derim. Ben evliligim in ilk yılında ilkine, diğerine de ikinci yılında sahip oldum. 25 yaşında iki çocuk annesi idim. O zamanlar ne evimiz vardı ne arabamız. İlk beş yıl ben de çalışmadım. Çok şükür aç açık kalmadik. Allah sonra istediğimi fazlasiyla da verdi. Bebek bereketiyle ve uguruyla gelir merak etme sen. Allahım bu sevgiyi her kadına tattirsin.Kızlarcım hepinize teşekkür ediyorum.
İnşallah diyorum.
Kendimi fiziksel olarak da hazırlamam lazım. Bırakmam gereken bir antidepresan vermem gereken 4 kilom var.
Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Sevgiler hepinize.
Site kurallarına uymadığı icin atılmış siteden, geri dönerPınar için niye Üzgün üye yazıyor anlamadım...aktif üye popüler üye neye göre oluyor acaba? Yeni olduğum için bilmiyorum.
canım popüler üye giriş tarihi çok eski olanlara sanırım bende olduğu gibi..Ama yıllardır yazmıodum ben mesela..Aktif üyede çok fazla yorum yapanlar içindir sanırımPınar için niye Üzgün üye yazıyor anlamadım...aktif üye popüler üye neye göre oluyor acaba? Yeni olduğum için bilmiyorum.
Mrb Arkadaşlar..sizde para harcamamak için ayın hemen bitmesine bakıyormusunuz..Böyle bi duygu başladı bende doğumu bekler gibi gün sayıyorum :) kredi ve birikimden sonra elimde kalan son 200 tl ay sonuna kadar yetirmem lazım..başarabilecekmiyim bakalım :)
Aynen canım yaa..İki gündür 200 ü bozdurmamak için kırk takla atıom...Ama bugün çare kalmadı bozulacak :) Bozulunca zaten tuzla buz oluyor...nereye gittiğini bile anlamyosun :)Hepimiz aynı durumdayız sanırımCüzdanlar boşaldııı, son paraları harcamayalım
Canım ne lazımsa hemen onu al geç ve üstünde çok para taşıma. Ben kolayı böyle buldum. Eskiden markete girdiğimde ihtiyaç olmayan şeyleri de alır gelirdim. Şimdi makarna mi lazım mesela makarnayı alıp çıkıyorum. Başka seye bakmıyorum. Öyle olunca elimdeki para daha çok dayanıyor. Bir de son günler evde ne varsa onlarla idare etmeye bak. Bakliyat pişir patates yap buzluktan falan kullan çok işe yarıyor.Mrb Arkadaşlar..sizde para harcamamak için ayın hemen bitmesine bakıyormusunuz..Böyle bi duygu başladı bende doğumu bekler gibi gün sayıyorum :) kredi ve birikimden sonra elimde kalan son 200 tl ay sonuna kadar yetirmem lazım..başarabilecekmiyim bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?