- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.781
Merhaba ben eminim iyi birikimler yapacağına ne güzel heyecanlısınKızlar bugün alışveriş yapacaktım, erteledim.
Kumbaraya 2,5 tl attım.
Pazartesi yeniden işe başlayacağım çok heyecanlıyım. Umarım oradan da kazandığım paralar bereketli olur ve güzel birikimlere devam edebilirim.
aslında cogu yer ıstıyo ama paramız yetmeyecek sanırım canımHer tarafı mı tadilat ettireceksiniz :)
Eğer aciliyeti varsa tek tek yaptırmanızı öneririm. Gerçi siz şuan o evde oturuyorsanız hepsini aynı anda da yaptıramazsınız. Nerede yatacaksınız gibi dertler olabilir. :)aslında cogu yer ıstıyo ama paramız yetmeyecek sanırım canım
İyiyiz seni sormalı... Bende bugun baktım kaç gundur yazmıyorsun aklıma duştun. :) aldıklarını çok iyi almışsın :)Bugünlerde çok yogunum giremedim fazla. Nasılsıniz kızlar? Bütün gün kostur insanlarla kafa patlat akşam gel yemek yap yorucu olabiliyor. Bugün 5 ten sonra bir de pazara çıktım. 2 haftadır cikmamistim. Pazar çok uygundu. Lahana 1,5 pırasa 1,5 kereviz 1,5 kilosu. Marul tanesi 50 kuruş. Toplamda 35 tl harcadım bir dünya şey aldım. Balığı meyvesi her şey dahil. Gelince baktım yemek yok. Dolabimda ıspanak vardı. Yufka da almıştım marketten. Hemen bir börek yaptım. Kalan ispanak ile de yemek yaptim yarına hazır oldu.
İlk defa böyle birşey duyuyorum. Daha önceden açtığınız bir hesabınız olupta bir donem boş mu kaldı acaba. Çunku yıllık bir aidatları oluyor malummerhaba kızlar :)
1 aydır biriktirdiğim bozuk para 25,55 TL. toplamda da 465 TL biriktirdim. dün akşam da gittim ptt'ye yatırayım dedim (çünkü bu hesabımı hiç kullanmıyorum mecbur kalsak bile burdan para çekmeyiz diye birikimler pttde :) tam yatırıyordum atm bana "Paranız Alıkonuldu" diye yazdı.ben kalakaldım. bütün gece üzüldüm. ama eşim bugün halledecekmiş inşallah. bende durumlar böyle :)
bu peynir çok güzel. dün aylık alıeriş yaptık başka bir marketten. sırf peynir için bime gittik sonra :)aknaz bunu da not aldım :)
yok canım boş kalmadı hiç. geçen ayki birikimimi de yatırdım mesela. 2 tane yirmiliği kabul etmedi, ben de tekrar verdim. yine kabul etmedi tekrar verdim. en son bu yazı çıktı. baktım paralar hesaba da geçmemiş. bütün gece suratımı astım oturdum bu yüzdenİlk defa böyle birşey duyuyorum. Daha önceden açtığınız bir hesabınız olupta bir donem boş mu kaldı acaba. Çunku yıllık bir aidatları oluyor malum
Anladım. Bazı paralar zedeleniyor yavpazarcılar sayesinde. Yumuşak oluyor rengi filan dönüyor biraz. Öyleyse pek kabul etmiyor atmvlerbu peynir çok güzel. dün aylık alıeriş yaptık başka bir marketten. sırf peynir için bime gittik sonra :)
yok canım boş kalmadı hiç. geçen ayki birikimimi de yatırdım mesela. 2 tane yirmiliği kabul etmedi, ben de tekrar verdim. yine kabul etmedi tekrar verdim. en son bu yazı çıktı. baktım paralar hesaba da geçmemiş. bütün gece suratımı astım oturdum bu yüzden
keşke öyle olsa. gıcır gıcır sıfır ayarında paraydı. neyse olan oldu artık :)Anladım. Bazı paralar zedeleniyor yavpazarcılar sayesinde. Yumuşak oluyor rengi filan dönüyor biraz. Öyleyse pek kabul etmiyor atmvler
Sahte olma ihtimali geldi aklıma.keşke öyle olsa. gıcır gıcır sıfır ayarında paraydı. neyse olan oldu artık :)
Ne güzel pazarınız ucuzmuş..bende bugün yapacağım..sebze meyve kalmadı evde... birde bişey sorcam ben şimdiye kadar hiç pazardan balık almadım..hep balıkçıdan alıyorum..o da pahalı oluyor..pazardakiler taze oluyormuBugünlerde çok yogunum giremedim fazla. Nasılsıniz kızlar? Bütün gün kostur insanlarla kafa patlat akşam gel yemek yap yorucu olabiliyor. Bugün 5 ten sonra bir de pazara çıktım. 2 haftadır cikmamistim. Pazar çok uygundu. Lahana 1,5 pırasa 1,5 kereviz 1,5 kilosu. Marul tanesi 50 kuruş. Toplamda 35 tl harcadım bir dünya şey aldım. Balığı meyvesi her şey dahil. Gelince baktım yemek yok. Dolabimda ıspanak vardı. Yufka da almıştım marketten. Hemen bir börek yaptım. Kalan ispanak ile de yemek yaptim yarına hazır oldu.
çok geçmiş olsun canım ya..umarım kısa sürede halledersiniz inşallahmerhaba kızlar :)
1 aydır biriktirdiğim bozuk para 25,55 TL. toplamda da 465 TL biriktirdim. dün akşam da gittim ptt'ye yatırayım dedim (çünkü bu hesabımı hiç kullanmıyorum mecbur kalsak bile burdan para çekmeyiz diye birikimler pttde :) tam yatırıyordum atm bana "Paranız Alıkonuldu" diye yazdı.ben kalakaldım. bütün gece üzüldüm. ama eşim bugün halledecekmiş inşallah. bende durumlar böyle :)
dolar feci çakıldı... millet yükselecek diye almış.. ama yine yükselir diye düşünüyorumBu arada dolar 2.84 lira hanımlar :)
Yine yuksrlir ya. Ama tam alma zamanıdolar feci çakıldı... millet yükselecek diye almış.. ama yine yükselir diye düşünüyorum
evet canım parası olan için alma zamanı şuan..Yine yuksrlir ya. Ama tam alma zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?