- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.701
Bende aynı durumdayım beklemek almak arasında..Düğünlerde başlayacak bu aydan sonra artar diye düşünüp alırsam birde düşerse çok canım sıkılacak..5000 tl lik alıcam düşerse zararım artacakMerhaba kızlar
Ne yapacağız şu altın işini?
Beş çeyrek iki yarım altın lazım bana
Bunların yarısını alacak kadar biriktirdiğim
Ama alsam mı,beklemem mi?
Altın daha yükselir mi düşer mi bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Şu An alsak mı almasak mı bekledikçe zarardayım bende..Mayıs ayında en az 3 çeyrek almak durumundayım. Kışın almadığıma pişmanım. 200 ü geçmez umarım.
Şu An alsak mı almasak mı bekledikçe zarardayım bende..
bir yorum buldum..düşeceğe benzemiyor bu meret
Altın fiyatları 2016 yılın kesinlikle yükselecektir. Özellikle Nisan ayının son haftasına dikkat edilmelidir. Nisan ayının sonundan Haziran аynın başına kadar altın fiyatlarında ciddi bir artış gözlеnеcеktir. Bu аrtışın en büyük sebebi ise ülkemizde yapılacak оlan gеnеl seçimlerdir. Seçim zamanı piyаsаlаrı diken üzerinde olması ve sıkıntılı оlması birçok kişiyi rahatsız еttiği gibi altın piyаsаsını da rаhаtsız еdеcеktir .
Altın düşer mi yükselir mi 2016 de ne olur diye merak еdеnlеr için rakam vеrеcеk olursаk, 2016 yılının özellikle Mаyıs ve Haziran aylarında altının 110 TL civarlarına kadar çıkаcаğını düşünüyoruz. Eğer sizlеrdе altın yatırımcısı iseniz ve elinizde bir miktarda altın var ise kеsinliklе satmayınız. Hаttа şuanda 92 TL altında eğer аlаbilirseniz, 2 – 3 ay sonra elinizdeki altın değeri yаklаşık olarak 18 – 20 TL civarlarında artacaktır .
evet canım ya bu 9 mart 2016 yorumu ama saçmalamışlar bende yeni farkettim :)canım yorumlara bakma sen...altın ve dövizde ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.. anında rüzgar tersine dönebilir...
altın işine ilk girdiğimde altının gr fiyatı 102-103 lerdeydi çıkacak çıkacak deyip millete altın aldırdılar 70 lere kadar düştü...
bi de genel seçim mi var 2016 da? seçimi yeni yapmadık mı? ben mi bir şeyleri atladım? :)
evet canım ya bu 9 mart 2016 yorumu ama saçmalamışlar bende yeni farkettim :)
bncede fazla dusmezaltın 117,4 tl şuan.. en fazla 115 lere kadar düşer. pek düşeceğini zannetmiyorum.
gerçekten bu söze yürekten inanıyorum..Zaten Hadisi şeriftede denmiyormu veren el alan elden üstündür..Merhabalar kızlarcım.
Bir arkadaşımdayım birkaç günlüğüne dün alışverişi ben yaptım yemek için 25 tl harcadım. Yanıma 50 tl almıştım 15 tl daha harcarsam 10 tl eve gidince kumbaraya atarım. Yeni iş için bir kaç parça kıyafet almalıyım biraz daha havaların ısınmasını bekleyeceğim.
Kimseden bir şey istemezseniz Allah sizi kendinden başka kimseye muhtaç etmezmiş. Çok etkilendim bunu okuyunca.
En büyük duam budur her zaman maddi manevi olarak bizi doyuma yalnızca Rabbim ulaştırsın.
Hepinize güzel birikimler diliyorum.
çok sevindim ya çıkmadan bu fiyattan alsammı ben napsam bilemedim.. Gerçi birazda beklemk lazım çokda fazla bi düşüş değil..mart ayında ne düşerse zaten ondan sonra düşeceğini beklemiyorumMerhaba kızlar
Gram altın bugün düşüşlerde 116,70
Çeyrek 190
Pazar günü bu seviyelerde olursa alabilirim Hatta daha çok Düşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?