- 8 Aralık 2014
- 562
- 980
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #5.661
selam hanımlar bu aydan itibaren fiziki altın alımına son verdim. her ayın 15'inde kumbaramı açıyordum ve içinden ne çıkarsa grm veya çeyrek alıyordum. onları da arkadaşlarımın, kuzenlerimin düğünleri için, bebişleri için kullanıyordum. epey birikti. evlenecek kuzen çok az kaldı, onlar da zaten daha okuyorlar. elimdeki altınlar şimdiden sonrakilere yeter diye düşündüm. şimdiden sonra kumbarada birikenleri de altın hesabımda değerlendirmeye karar verdim. ne kadar zaman alırsa alsın hedefim , 200 gr altın yapmak. zaten daha önceden de 35 gr kadar vardı. üzerine ilaveyle 200 gramı inşallah göreceğim. az çok demeden kumbaramdan ne çıkarsa altın hesabıma aktaracağım. uzun vadeli düşündüğüm için de düşmesini çıkmasını hiiiiç dert etmeyeceğim. hadi bakalım hayırlısıhepimizin bol birikimleri olsun.
ben de aynı şeyi düşünüyorum canım ya reel altın alıp satmak akıl işi değil cidden bundan sonra ben de gram olarak alcam hatta elimdekileri satsam mı diye düşünüyorum ama nasıl olsa evlenen doğuran olur diye onları ellemiyim diyorum bakalım hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah