• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM 5 kuruşu bile hesaplar hale gelirsen kork kendinden :)
Yok şimdilik o kadar değil.. Ama şimdi indirimler var ya.. kazak almak istiyom.. sonra yokyok almıyim boşver diyom.. gidiyom geliyom ..kaldım iki arada derede:(mont alıcam alsammı almasaamı diyom.. bir yanım al boşver desede ..şişştt sus otur aşşa diyor bir yanımda.. at birikime ona vereceğin parayı diyom:(

Yok şimdilik o kadar değil.. Ama şimdi indirimler var ya.. kazak almak istiyom.. sonra yokyok almıyim boşver diyom.. gidiyom geliyom ..kaldım iki arada derede:KK43:mont alıcam alsammı almasaamı diyom.. bir yanım al boşver desede ..şişştt sus otur aşşa diyor bir yanımda.. at birikime ona vereceğin parayı diyom:KK43:
otur aşşa bahara ne kaldı :KK48:

adam yüzünde olmayan kırışıklıklara bakmıyomu :KK70:
Genlerim iyi anacım

Ben esime dedim ki
Ben nezaman marketlerde fiyat etiketine bakmadan urunu alip direk arabaya aticam
Nerede o günler hani? Nerede? Dedim

Esim: ben sana 1000tl veersem git ne istiyosan al desem sen 100tl harcar 900tl kenara atarsin dedi.

Taam ozaman ya görüsüruz
Yemekleri isitim ben
Salatada yapim
Zaten mutfakda da isim vardi

Adamin gozunde nasil paragözsem demek.

Yok şimdilik o kadar değil.. Ama şimdi indirimler var ya.. kazak almak istiyom.. sonra yokyok almıyim boşver diyom.. gidiyom geliyom ..kaldım iki arada derede:KK43:mont alıcam alsammı almasaamı diyom.. bir yanım al boşver desede ..şişştt sus otur aşşa diyor bir yanımda.. at birikime ona vereceğin parayı diyom:KK43:

valla apla benim montlarım botlarım kazaklarım seneye de idare eder beni o yüzden hiç indirimmiş alıyımmış derdine girmiyom
hoş zaten avmye gidecek vaktim yok sabah 7 de evden çık gece 11 de eve gel hafta sonuda evde otur ders çalış derken ömür bitiyo vallaha

evet kazak bende istiyordum alamadım bide bu yıl beyenemedim

Back