- 1 Mart 2010
- 44.857
- 114.192
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.221
OOO GÜLE GÜLE KULLAN CANIM..ÇOK DA ŞIKMIŞ..:)
Vayyt gözümmm gozunun yagina iki yumurta girdigimzatn senin için yapıyorum bu birikimleri
Kanatlari gelince ucacak tulu mulu soktumOOO GÜLE GÜLE KULLAN CANIM..ÇOK DA ŞIKMIŞ..:)
bide yanlara efekt yapıp yollamış te allam
güle güle kullan apla
OLSUN OLSUN BİZİM İÇİN YAPMIŞ. GÖZ ZEVKİMİZ İÇİN:))SAĞOL EKÜRİMMM:))bide yanlara efekt yapıp yollamış te allam
güle güle kullan apla
Cunku o benim topumm :)bide yanlara efekt yapıp yollamış te allam
güle güle kullan apla
Cunku o benim topumm :)
Topum iyi biri topum gibi olun.
Hayırlısı canım ya.. canım sen ne mezunusun sorması ayıp?labaratuar deyince.. labrorantmısını?
Geyiğin dibine vurduk iyimi:::::))nesee ben biraz çalışyımm..:)
Topumla tanistirim sizi ama yuz gorumlulugu isterim
Sirf diploma icin diplomasi olmayanlari boyle gormeleri sinir ediyo beniO konular çok karışık da anlatayım
şimdi ben lisede kalınca ailem senden cacık olmaz dedi ve iş hayatına atıldım. tabi çok zordu herkez okula giderken ben işe gittim. çocuguma yaşatmıcam yaşadıklarımı
16 yaşında yemekhanede çalıştım. yemek yapmayı ögrendim ve orası daha eğlenceliydi.
laboratuvarda abla vardı iyi kanka olduk.
sonra ben makineleri merak ettim yardım ederken her sıkıştığında beni çağırmaya başladı.
küçük firma oldugu için burda kim ne iş yaparsa kârdır.
1,5 yıl yemekhane hayatından sonra laboratuvara yardımcı olarak başladım.
bu arada dışardan açık lise okudum.
sonra abla işten ayrılınca 1-2 yeni mezun mühendisler geldi ama onlarada işi ben ögrettim.
işi ögrenen kaçtı başka iyi yerlere gittiler :)
sonra bana sen tek devam et dediler.
sonra aöf insan kaynaklarını okudum.
beni muhasebeye alın diyorum almıyorlar.
sen orda tecrübelisin kal diyorlar
ama tarım ilden yada tse den kontrole gelenler yüzüme boş boş bakıyorlar adamlar karşılarında mühendis bekliyor.
karışık anlattım ama anlamadığın yeri sorabilirsin
O konular çok karışık da anlatayım
şimdi ben lisede kalınca ailem senden cacık olmaz dedi ve iş hayatına atıldım. tabi çok zordu herkez okula giderken ben işe gittim. çocuguma yaşatmıcam yaşadıklarımı
16 yaşında yemekhanede çalıştım. yemek yapmayı ögrendim ve orası daha eğlenceliydi.
sonra ben makineleri merak ettim yardım ederken her sıkıştığında beni çağırmaya başladı.
sonra abla işten ayrılınca 1-2 yeni mezun mühendisler geldi ama onlarada işi ben ögrettim.
ama tarım ilden yada tse den kontrole gelenler yüzüme boş boş bakıyorlar adamlar karşılarında mühendis bekliyor.
O konular çok karışık da anlatayım
Hayattatr_lelli gibi bir arkadaşın olmalı. İnsanı her an gülme krizine sokan böyle burada böyle olduğuma bakmayın bende gunluk hayatta tr_lelli gibiyim
sağol canım.. evet işe döneyim artık accık:)eilenn topuma 3ihlas bi fatiha oku nazar ettin ya la.
Bensendetutuklukaldim her daim cnm
Arkadaslarda boyleyik yani samimiyet ilerlerse ve seversem ortami aninda kaynatirim.
KIZLARIMCANLARIM kolay gelsin yakin olaydim ayak islerini yapaydim eyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?