• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Bak cok fena soganli biberli salcali maydanozlu falan makarna yaparim
Spesyelim

Oglum gibi sende
Yazin otele gittik yemekde et ve turevleri boldu cocuk gidip.makarna pilav yedi
Durte durte zorlaya zorlaya degisik bisiler yedirdim
Senide öyle durterimmm bak.

ben et buldummu makarnayı unuturum :KK53:

şimdi yemekten geldim ne iyi niyetliyim kız :p
tarhana
ıspanak
salçalı makarnos vardır :KK49:

ben et buldummu makarnayı unuturum :KK53:

şimdi yemekten geldim ne iyi niyetliyim kız :p
tarhana
ıspanak
salçalı makarnos vardır :KK49:
Acızz burda vicdannsızzzzz
Ben yemegimi 4gibi yapicimm
Esimin gekmesine iscak iscak olsun :)
Oglum anneanneye cikti
Kaldim bi basima

Acızz burda vicdannsızzzzz
Ben yemegimi 4gibi yapicimm
Esimin gekmesine iscak iscak olsun :)
Oglum anneanneye cikti
Kaldim bi basima
ne güzel bazen bir başıma kalayım diyorumm ama hiç olmuyor. sıkılmayı can sıkıntısını özledim. şöyle1 güncük ayyyyy ne yapsam acaba sıkıldım diyebilmeyi özledim..

Arkadaslar android uygulamada birikim ile alakali çok güzel programlar var günlük neye harcadiysaniz yazıyorsunuz. Böylelikle ay sonunda ne kadar harcadini gorebilirsiniz

canım ben muhasebeciyim evin muhasebesini tutuyorum resmen excel tablom var
her maaş aldığımda nereye ne kadar ödicem diye bi kağıda yazarım ona göre hareket ederm ayrıca her zaman cebime ne kalır ne yapablirim neyi yapamam bilirim :)

Android uygulamaya gelir gider yazarsaniz karşınıza çıkar. Hepimizin elinin altında mutlaka telefon var. Çok basit gün sonunda otururken bugün ne harcadım diyerek , harcadiginiz tutara karşılık kuçuk notlar alabiliyorsunuz. Böylelikle ayin sonunda çıkan grafikte en çok neye harcama yaptığınızı görerek, acaba bu ihtiyaç mi istek mi buna karar verebilirsiniz

Android uygulamaya gelir gider yazarsaniz karşınıza çıkar. Hepimizin elinin altında mutlaka telefon var. Çok basit gün sonunda otururken bugün ne harcadım diyerek , harcadiginiz tutara karşılık kuçuk notlar alabiliyorsunuz. Böylelikle ayin sonunda çıkan grafikte en çok neye harcama yaptığınızı görerek, acaba bu ihtiyaç mi istek mi buna karar verebilirsiniz
hemen arıyorum indiriyorum sağol

Back