- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #3.121
Russell crowe'un. Filmin adı nuh: Buyuk tufanHintli bir film var degil dimi gerci o diziydi
Bugun vizyona gircek olan hep yek e ne diyonuz ya
Gidilesimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Russell crowe'un. Filmin adı nuh: Buyuk tufanHintli bir film var degil dimi gerci o diziydi
Bugun vizyona gircek olan hep yek e ne diyonuz ya
Gidilesimi?
Özelden atarım. Defterimi karıştırayım azıcık. Pratik yemek olması lazımbenimle en pratik olanları paylaşmanı rica edicimmm
Bak cok fena soganli biberli salcali maydanozlu falan makarna yaparim
Spesyelim
Oglum gibi sende
Yazin otele gittik yemekde et ve turevleri boldu cocuk gidip.makarna pilav yedi
Durte durte zorlaya zorlaya degisik bisiler yedirdim
Senide öyle durterimmm bak.
Acızz burda vicdannsızzzzzben et buldummu makarnayı unuturum
şimdi yemekten geldim ne iyi niyetliyim kız
tarhana
ıspanak
salçalı makarnos vardır
inşallah uygularız bir gün. Allah büyük gönüllerdekini bilir:)sıralamamız aynıymış:)
ne güzel bazen bir başıma kalayım diyorumm ama hiç olmuyor. sıkılmayı can sıkıntısını özledim. şöyle1 güncük ayyyyy ne yapsam acaba sıkıldım diyebilmeyi özledim..Acızz burda vicdannsızzzzz
Ben yemegimi 4gibi yapicimm
Esimin gekmesine iscak iscak olsun :)
Oglum anneanneye cikti
Kaldim bi basima
Acızz burda vicdannsızzzzz
Ben yemegimi 4gibi yapicimm
Esimin gekmesine iscak iscak olsun :)
Oglum anneanneye cikti
Kaldim bi basima
aklın büyük ama maşallahEn küçüğünüz benim. :)
he o zman bende 34,5 :) haziranda olacam zaman ne çabuk geçiyorben 28buçuk
temmuzda 29 olcam inşallah
Arkadaslar android uygulamada birikim ile alakali çok güzel programlar var günlük neye harcadiysaniz yazıyorsunuz. Böylelikle ay sonunda ne kadar harcadini gorebilirsiniz
ne diyip indirecez peki güzelmişArkadaslar android uygulamada birikim ile alakali çok güzel programlar var günlük neye harcadiysaniz yazıyorsunuz. Böylelikle ay sonunda ne kadar harcadini gorebilirsiniz
hemen arıyorum indiriyorum sağolAndroid uygulamaya gelir gider yazarsaniz karşınıza çıkar. Hepimizin elinin altında mutlaka telefon var. Çok basit gün sonunda otururken bugün ne harcadım diyerek , harcadiginiz tutara karşılık kuçuk notlar alabiliyorsunuz. Böylelikle ayin sonunda çıkan grafikte en çok neye harcama yaptığınızı görerek, acaba bu ihtiyaç mi istek mi buna karar verebilirsiniz