- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
Altını olanlar, altının gramına şimdi baktım 108.9 yazıyor. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esimle konusamadim bi su mevzuyuAltını olanlar, altının gramına şimdi baktım 108.9 yazıyor. :)
Esimle konusamadim bi su mevzuyu
Dahada artarsa dusuncesi var kafamda pisman olurmuyum ki ya
Secin ustu dahada artar gibi dusunuyorumBir ara 109.2 olmuştu da şimdi bilemiyorum artar mı iner mi.
Secin ustu dahada artar gibi dusunuyorum
Artmazsada sansima artik
Su gün parasi falanda gelince bozdurup toplu atarim bankaya ozaman
Dügünlerde ceyrek takmakda hayal olcak bu gidisle uctu altın yahu
Günaydın :)Günaydın kızlar
Herkese hayırlı birikimler
Bu arada nasıl olduysa bozuk kumbarama 3 lira attım arkadaşlar bir önerim var. Herkes biriktirdiği parayı her ayın birinde sayıp buraya yazsın. Ne diyosunuz.
Ben kumbarada bozuk seklinde biriktiremiyorum esim biriktirdigindenBu arada nasıl olduysa bozuk kumbarama 3 lira attım arkadaşlar bir önerim var. Herkes biriktirdiği parayı her ayın birinde sayıp buraya yazsın. Ne diyosunuz.
Mesela bizim evde de ne ev telefonu bağlı ne de internet. Abimin hattında da benim hattımda da internet mevcut. Ben hattımı vodafobe'a taşıttım bir kaç ay önce 500 dk bin sms 1 gb internet 18 tl oduyorum pakete. Evdekilere de siz paket yapmayın bi çaldırın ben ararım sizi. Ya da arayacağınız biri varsa benden arayın diyorum. Bende dışarda kahve çay içmem. Benim tek sıkıntım biriktirdiğim parayı birden kitaba harcarsam diye olacak. herşeye dayanıyorum da bir kitaba dayanamıyorumYukaridaki yontemlerin cogu bende mevcut
Hic disarida kahve vs icmeye ozellikle gitmiyorum
Sinemaya kısın gidiyoruz en az 6-7filme
Malum cocukda olunca mecbur
Genelde evde yemek yiyoruz
Calısmıyorum ama calıssam birikimin gözüne vururdum.
Tv pek izlemen 2dizim var okadar
İnterneti ortak kullaniyoruz
Dijiturk vs zaten yok
Boyle bakinca yeterince kısmısım gibi
Fakat ben sigara kullanmiyorum esim kullaniyo
Arabanin bakimi vergisi muayinesi vs vs
Bunlar hep para malesef
Her ay sabit
Telefonlar,elektik fatr., su fatrs, dogalgaz ödeniyo
Mutfak gıda gideri oluyo
Deterjan gideri oluyo
Benzin oluyo
Herseyden kıssak bile bunlardan kısamıyoruz malesef.
Bizse esimle kampanyali paket kullaniyoruzMesela bizim evde de ne ev telefonu bağlı ne de internet. Abimin hattında da benim hattımda da internet mevcut. Ben hattımı vodafobe'a taşıttım bir kaç ay önce 500 dk bin sms 1 gb internet 18 tl oduyorum pakete. Evdekilere de siz paket yapmayın bi çaldırın ben ararım sizi. Ya da arayacağınız biri varsa benden arayın diyorum. Bende dışarda kahve çay içmem. Benim tek sıkıntım biriktirdiğim parayı birden kitaba harcarsam diye olacak. herşeye dayanıyorum da bir kitaba dayanamıyorum
Akbil kesinlikle iyi yaBir de abim sürekli gömlek utulettirir. Bende akşam 10 dan sonra utuluyorum. Malum gece daha az yakıyor. Öğrenci akbilim var birde babamın haberi yok ona niye para vercen diyip duruyodu gizliden aldım. Çok binmesemde otobuslere bir şekilde lazım oluyor. O imkan varken niye kullanmayayım