birikim harcama tasarruf günlüğümm ✔

Merhabalar
Bugun yemekle ugrasmamak icin balik siparis ettim esime firina atarim piser.
Sebze falanda aldiracagim bi 40 tl gitti bile..
Halilarim cabuk kirleniyor onlari silmeyi dusunuyorum.
Kuafor isimi kendim halledecegim..:KK69:

Çarşamba kuaföre gittim 10tl, dönüşte markette biraz alışveriş yaptım 50 tl
Dün de ablamla dışarı çıktık. Ablama kendime bir şeyler aldım toplam 190 tl. Dışarı çıkmamayı başarsaydım bu para kumbaraya gidecekti:KK12:
Cüzdandaki küçük paraları kumbaraya attım . 44,7 tl

Cüzdanda 120 tl var, 390 tl ekders yattı ama önemli bir şey olmadıkça harcamicam. Maaş gününe kadar harcamadan elimdekiyle idare edebilirim umarım.

Iyi akşamlar kızlar
Birkac gundur giremedim
Pazartesi kayinvalidem geldi
Sagolsun gelirken mandalina elma kestane getirmis
3 gundur de onunla birlikte akrabalari geziyoruz
Yol masraflarını da karsiladi sagolsun
Ben harcama yapmadim
Bugunde anneme gectim

Bugünki harcamam sadece yol parası. İş görüşmesine gittim ama iş ortamı beğenmedim. Başka Bi işe bakacağım artık. Bu arada bankadaki hesabımda 2.76 doları bozdum. Euro altın ve gümüş şuan duruyo

Az önce tam oturdum kasım ayı için bütçe hazırlicam, dedim bakalım kredi kartıma ne kadar borcum var. Bildiğimin 1200 tl üstü bir borç çıktı :oha: tabi hemen extre istedim ne göreyim iki haftadır 2 günde bir digitürk, ttnet, süperonline gibi bi dünya saçma sapan ödeme ve hepsi internetten yapılmış.:KK57: En son yakıt parasını ödemiştim 2 ay önce, internetten alışveriş yapmıyorum birikime başladığımdan beri. Hemen müşteri hizmetlerini aradım durumu bildirdim, kartım kullanıma kapandı. Şikayet vara girdiğimde son 2 aydır yapı kredinin bir sürü aynı tarzda şikayeti olduğunu gördüm. Bu bankaya ait kartı olanınız varsa hemen kontrol etsin, çünkü kredi kartları kopyalanmış anladığım kadarıyla. Ben de saf saf acaba güvenli olmayan bir yerden mi alışveriş yaptım diye düşünüyorum ki şifresiz asla işlem yapmam. Şimdi pazartesi bunun işlemleri ile uğraşıcam:işsiz:

Az önce tam oturdum kasım ayı için bütçe hazırlicam, dedim bakalım kredi kartıma ne kadar borcum var. Bildiğimin 1200 tl üstü bir borç çıktı :oha: tabi hemen extre istedim ne göreyim iki haftadır 2 günde bir digitürk, ttnet, süperonline gibi bi dünya saçma sapan ödeme ve hepsi internetten yapılmış.:KK57: En son yakıt parasını ödemiştim 2 ay önce, internetten alışveriş yapmıyorum birikime başladığımdan beri. Hemen müşteri hizmetlerini aradım durumu bildirdim, kartım kullanıma kapandı. Şikayet vara girdiğimde son 2 aydır yapı kredinin bir sürü aynı tarzda şikayeti olduğunu gördüm. Bu bankaya ait kartı olanınız varsa hemen kontrol etsin, çünkü kredi kartları kopyalanmış anladığım kadarıyla. Ben de saf saf acaba güvenli olmayan bir yerden mi alışveriş yaptım diye düşünüyorum ki şifresiz asla işlem yapmam. Şimdi pazartesi bunun işlemleri ile uğraşıcam:işsiz:
Eşin senin kartı kullanır mı normalde.

Slm kizlar benimde birikim yapmam lazim esim elinde para tutamayan bi insan alisverise gitse fuzili seyler alip geliyo 2 yillik evliyiz hala borcumuz var bn nerden kisabilirim bilmiyorum verdigi paralari biriktiriyorum bulup geri aliyo ve çar cùr ediyo geri vericem lazimdi aldim diyo bn ne yapmaliyim nasil biriktiririm

Slm kizlar benimde birikim yapmam lazim esim elinde para tutamayan bi insan alisverise gitse fuzili seyler alip geliyo 2 yillik evliyiz hala borcumuz var bn nerden kisabilirim bilmiyorum verdigi paralari biriktiriyorum bulup geri aliyo ve çar cùr ediyo geri vericem lazimdi aldim diyo bn ne yapmaliyim nasil biriktiririm
Canım bankaya atarak biriktirebilirsin. Hesap kartını bulsa bile şifresini bilemez :)

X